Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantka.......z Francji

polscy faceci sa brzydcy i bez kultury

Polecane posty

dopiero kiedy mieszkam we Francji to widzę tu facet nie boi się podejść do dziewczyny i jej poderwac nie czeka daremnie. nie to co Polak:O

ja zazwyczaj etż nie trace czasu i jak jestem juz poderwana ide do pobliskiego parku lub lasku i ostro sie dupczymy , czasem jak zapomne gumek jest przypał dlatego też raz w miesiacu robie badania na choroby weneryczne i HIV

daje dupy za łyżkę zupy

zrobię wam loda :-)

Gość ty napewno bardzo ladna jestes

no co Ty, takie tematy mogą zakładać na tym forum tylko faceci i nie wolno im się sprzeciwić, mogą sobie do woli narzekać na kobiety że są tylko do ruchania i nic nigdy przez stulecia nie wynalazły tylko czerpią z wiedzy i mądrości mężczyzn :classic_cool: Ty za takie słowa przeciwko nim zostaniesz wyzwana od dziwek, zaraz zobaczysz :)

A najbardziej to lubie murzynow i Ciapatych bo maja duze paly.

Gość tez emigrantkaa
Polacy niestety sa kiepscy zero taktu i kultury chleja,ćpaja nosza niemodne ubrania

Gość MarikaXD
Ej nie wszycsy. Mój jest boski. Mam szczęście

polacy sie nie boją...roznia sie od francuzow tylko tym ze francuz bierze wszystko co podleci ..polak mimo wszystko chcialby sie spotkac drugi raz ;)

taa.. do tego same durne łyse pały, oczywiście nie mające za krzty kultury osobistej :[

A mi kabel USB -> dobrze powiedziane... Poznałam ostatnio Francuza - owszem, kulturalny, zadbany, romantyczny (aż mdli), ale nie umie gadać o niczym innym :o Wszyscy tacy są? Z polskim facetem pogadasz o wszystkim :)

{ polacy sie nie boją...roznia sie od francuzow tylko tym ze francuz bierze wszystko co podleci . } To prawda czytałem ostatnio w Polskim wydaniu "Le figaro" że takiego jednego skazali po gwałcie żywopłotu. I nie za gwałt ale za to że go połamał. :o Francuzi to tolerancyjny naród.

oj bo sie obraze ja jestem taktowny kulturalny nawet nie paskudny z wyzszym wykształceniem w toku a polskie kobiety i tak wola drecholi ni emówie ze wszystkie ale w 200tysięcznym miescie mało jest fajnych kobiet(200 tys 50 tys emeryci 50 tys dzieci 50 tys dojrzali męzczyxni i zobaczcie ile zostaje kobiet:)

Z polskim facetem pogadasz o wszystkim } Gie prawda ze mną nie pogadasz o futbolu. Nawte nie wiem co to za mecz był ostatnio na legii. :o

dzięki Bogu jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę

Gość ałał ale ........
polacy to brudasy, ochlejusy, zarzygancy, nieroby, niemodni skurwiele....ale byle czego nie tykaja:classic_cool: byle co zostawiaja francuzom, niemcom, wlochom czy kurwa eskimosom dziewczynie odjebalo, bo u nas brania nie miala, a tam leca na kazda padline jaka jest, nie wybrzydzaja tylko jebia co popadnie, i to dlatego grube, zezowate, pryszczate z krzywymi nogami i chujowym charakterkiem dziewczynki rosna w swoich oczach :D, niestety :( tylko w swoich ;)

Gość merde1
Wlasnie wrocilam z Paryza i stwierdzic musze jedno. Francuzi(faceci) ubieraja sie zajebiscie! Francuzki mnie rozczarowaly strasznie, ale faceci naprawde super.

Och tak! Ciesze sie na samą myśl o rozmowie O WSZYSTKIM z Panem Łysa Pała -.-'

Gość merde1
NIe wydaje mi sie. Znam wielu facetow, ktorzy na brak kasy nie narzekaja, a ubrac sie nie potrafia. Francuzi zabojczo przystojni nie sa, ale kazdy ma swietnie dopasowany garnitur, buty, jest na czym oko zawiesic:D

Gość beeerkhhh
Tiaaaa...za to Francuzi są mega zniewieściali - nie wiem co gorsze... :P

Gość merde1
Ja tego nie zauwazylam. Wlochow nikt nie pobije jesli chodzi o zniewiescialosc:D

Gość beeerkhhh
"KAŻDY w garniturze..."??? To chyba tylko w La Defense. W pozostałych dzielnicach Paryża nie KAŻDY facet chadza w garniaku ;) A Francja na Paryżu się nie kończy.... :P