Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz byc sam

jak poderwać kobietę będąc samemu niezbyt urodziwym chłopakiem ?

Polecane posty

ano, powiedział :D ale ja tak mam, w pracy też jestem jedną z dwóch osób, do których szefowa mówi per "pani" :D:D (osób koło 50, z tego kilka spoooro ode mnie starszych) :D

Wszystkie teorie na temat gadki, odwagi i charakteru sprawdzają sie w przypadku zwykłych, niczym nie wyróżniających się z wyglądu facetów. Gorzej z tymi, którzy są poniżej przeciętnej :o

brzydall: wybacz, ale Twój nick mówi wszystko. To, że się sam sobie nie podobasz, to jeszcze drobiazg, ale to, że brak urody uczyniłeś najważniejszą cechą siebie...Siedzenie na d..pie i rozpamiętywanie "jak to mi źle" jeszcze nikomu nie pomogło.

Tomuś - Twoim problemem jest to, że jesteś najdelikatniej mówiąc dziwolągiem.... rzucisz jeden ze swoich tekstów i chocbys poza tym miał nalepszą bajere, nie poruchasz

Gość dghhhhhhhhhhhhh
pewnym siebie, bezposrednim, usmiechnietym...............

Gość ghhgfmhfd
waga 102 kilo przy 174 cm wzroście to juz otyłość a nie misiowatość!! czego ty oczekujesz drogi autorze od kobiet? otrząsnij się i zacznij prowadzić zdrowy tryb życia, nie tylko dla płci pieknej ale i tez dla samego siebie, dla wlasnego zdrowia :O

ja tak coś podejrzewam, że komiczne nie miał na mysli dziwnego wyglądu...

Gość cbhcb
"Jakim być żeby się podobać (nie podrywając tak bezpośrednio) ?" Być sobą i nie spoglądąć utęsknionym okiem tylko na urodziwe dziewczyny ale także na te mniej urodziwe.

Ja nie rozpamiętuję \"jak mi źle\" poza forum. W życiu mam inne bardziej prozaiczne problemy, ale faktem jest, że paskudny wygląd przeszkadza w wielu sprawach, a w przypadku poznawania kobiet jest wręcz dyskwalifikujący.

Tomuś - kazda weźmie Cie za świra, którym zreszta jestes, tylko w delikatnej i pewnie niegroźnej odmianie... Powinienes zająć sie sztuką... taki porąbany artysta, moze rzucać te teksty o świętych, o dniach tygodnia itp... akręciłbys sie w srodowisko studentek ASP, troche bezczelnosci i arogancji złapał i moglbym nawet miec przyzwoite branie :P

Gość cbhcb
brzudall bo Ty jak autor spoglądasz tylko na FAJNE dziewczyny a te "nie fajne" traktujesz ozięble i dlatego jesteś sam.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
przeraza mnie brak dzialania u brzydala i autora kolega Hagun Chatich nie podobal sie sobie z nadwaga to nie siedzial i nie uzalal sie nad soba tylko zabral sie do roboty :o jak ktos potrafi zalic sie pol zycia ale nie potrafi ruszyc leniwej dupy i zrobic czegos z soba to nie pracuje tez nad charakterem a o ironio to nie wyglad jest waszym problemem tylko wlasnie charakter to proste

"ja tak coś podejrzewam, że komiczne nie miał na mysli dziwnego wyglądu..." a ja dodam, że Twoja podejrzliwosc nie jest nadmierna :D i idzie właściwym torem :P

Gość __Autorze topiku .......
Musisz w realu poznawać duuużo kobiet. I pozwolić im się poznać od dobrej strony. Ilość zwiększa prawdopodobieństwo. Natomiast w temacie portali randkowych podtrzymuje swoje zdanie. Tam zdjęcia odgrywają AGROMNĄ rolę. Jak w Alegro. I to jest rodzaj alegro. Ale są też szczupłe dziewczyny lubiące misiów - to fakt :)

brzydall: to, że na forum rozpamiętujesz, to już o czymś świadczy.

" Nie umiesz oddzielić neta od rzeczywistości Znasz mnie czy sugerujesz po wyglądzie" z wyglądu wcale nie jest z Tobą tak źle.... ale nawet jesli nie rzucasz od razu tych swoich farmazonów, to pamietaj, ze kobiety maja silniej rozwiniety instynkt emocjonalny... one czuja, ze jestes freakiem

Gość dghhhhhhhhhhhhh
:D

też widziałam zdjęcia umieszczane przez Haguna chyba na połowie topików :D No i co? Wygląd? Zupełnie normalny, ani superprzystojniak, ani Quasimodo, normalny facet. Ale jak się poczyta....

Gość cbhcb
Hagun Chatich "na te mniej urodziwe" "Dla mnie one są nie do przyjęcia jako moja dziewczyna co bym z nią był" No to teraz odp.sam sobie,ze ty niezbyt urodziwy nie jestes do przyjecia u dziewczyn urodziwych i jezli nie zmienisz podejscia do zycia to bedziesz sam ze swoja renia raczkowska :-)

cbhcb, czyżbyś była tą mniej urodziwą laską?:P Jak można być tak zakłamanym, nawet pewnie wocec siebie, żeby zrzucac wszystkie niepowodzenia na wygląd? Owszem, sympatyczna buźka i ładka sylwetka pomagają w życiu, nie znaczy to jednak, że wszystko jest temu podporządkowane.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
:D robi sie zabawnie :P

Gość cbhcb
słodka-idiotka jestm taka sobie kobeita i mam faceta,ale denerwuje mnei cos takiego jak w tym teamcie,ze facet czy nawet dziewczyna sa niezbyt urodziwi a szukaja ideałow a jak powiedziec komus aby poszukał w tych przecietnych to od razu sie wywyższają.

i widzisz, Hagun? Już zaczynasz. Komputer może i jest bez serca, ale nad klawiaturkami siedzą ŻYWI LUDZIE.

Gość dghhhhhhhhhhhhh
madrze prawisz :D smieszy mnie jak sie poswieca tyle czasu na oczywieste sprawy :D do nich i tak to nie dociera

Gość cbhcb
Hagun Chatich nikt ci nie mowi abys byl z dziewczyna która ci sie nei podoba . Napisz tak szczerze jaka musi byc dziewczyna aby tobie sie spodobała?

cbhcb, O.K., mam nadzieję, że sie na mnie nie pogniewałaś.;) Pytałam z ciekawości.:) ALe wiesz, jak Twoje słowa mogą być interpretowane. Że powinni chcieć szukac kobiet, które im sie nie podobają. A to nie o to tutaj chodzi. Przecież przeciętniak też może się spodobac - w końcu takich najwięcej.:p

Gość florista2
Przede wszystkim schudnij. Gdyby taki post napisala kobieta, to zostalaby wyzwana od grubasow, pasztetow i leni. NIkt by jej nie napisal, ze lubi takie misie. Po drugie, skoro sam uroda nie grzeszysz, szukaj podobnej dziewczyny. Dlaczego chcesz miec atrakcyjna dziewczyne, skoro sam taki nie jestes?

Mi wystarczyłoby gdybym był chociaż przeciętny. Chciałbym mieć jakieś tam drobne kompleksy jak wszyscy, walczyć z nimi, być odważnym i śmiałym. Denerwuje mnie fakt, ze wielu przeciętnie wyglądających facetów nie wykorzystuje swoich atutów. To obraża w pewien sposób wszystkich prawdziwych brzydali, którzy nie mają takiej możliwości.

Gość cbhcb
słodka__idiotka nie pogniewałam się na Ciebie bo nie mam o co :-) Nie chodzi mi o to aby ktos czy to mężcvzyzna czy kobieta szukali,byli w związkach z osobami które im sie nei podobaja,ale chodzi mi cały czas o to aby osoby brzydsze przestały mieć wygorowane wymagania.Jezli komus zalezy aby kogos poznac to otacza sie ludzmi o ronych typach urody i sylwetki a nawet intelektu anie od razu skrelac osoby mniej urodziwe. Nie dziwie sie mężczyznom pokroju autora czy Hagun Chatich ,ze sa samotni,bo postepują odpychająco zamiast przyciągająco .

Brzydal, ja wiem, że masz poczucie humoru.:P Ale że taki obrażalski jesteś, to nie wiedziałam.:) Tomek, to normalne, że nie każda kobieta Ci się podoba. Ale myślę, że mimo to powinieneś poznawać też zawierać znajomości tez z innymi kobietami - dla równowagi.;)