Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz byc sam

jak poderwać kobietę będąc samemu niezbyt urodziwym chłopakiem ?

Polecane posty

a do tego nawet, jak kobieta proponuje takiemu randkę, to ten ucieka od razu. :P

Tak naprawdę związki są zarezerwowane dla ludzi mniej lub bardziej przeciętnych. Skrajnie przystojni mają z nimi problemy podobnie jak skrajnie brzydcy - choc z zupełnie innych powodów. Jak by nie patrzeć - wygrywają przeciętni.

Tak naprawdę związki są zarezerwowane dla ludzi mniej lub bardziej przeciętnych. Skrajnie przystojni mają z nimi problemy podobnie jak skrajnie brzydcy - choc z zupełnie innych powodów. Jak by nie patrzeć - wygrywają przeciętni." i powiem Ci-święte słowa. przeciętność, nie inaczej.

Jestem wyczulony na wszelkie przejawy wyśmiewania, ironii, sarkazmu i braku szczerości wobec mojej osoby. Bierzcie to pod uwagę składając tak szyderczo sformułowane propozycje.

Może i tak. Ale i tak bardziej skłaniam siuę do tego, ze on nie chce kobiety. Hmm, Brzydziu boi się kobiet, a że mężczyźnie będącemu bojaźliwym źle, to zrzuca to na karb braku powodzenia u płci pięknej.:)

Gość kuzo
"a do tego nawet, jak kobieta proponuje takiemu randkę, to ten ucieka od razu." mi zadna nie zaproponowala, ale na pewno bym nie uciekl 🖐️

Dziwne macie podejście. Dla mnie spotkanie z każdym człowiekiem jest watrościowe. W końcu to człowiek - skomplikowana i piękna istota. Tak samo, jak uważam, ze każda książkę warto przeczytać chodźby z szacunku dla autora i jego pracy, jaką w to włożył. I tu nie idzie o zaufanie. No co, Brzydziu, czy Ty myślisz, że moim celem jest zrobienie Ci krzywdy? Napisz wprost, o co chodzi, zamiast dopatrywać się we mnie cech, których nie posiadam. Przepraszam bardzo, jeśli moją propozycją spotkania z Tobą Cię uraziłam. NIe chciałam. Idę sobie w takim razie.:(

Komiczne teraz mi wyskoczyłeś z tym pomysłem o dziwkach? Trzeba było to powiedzieć tak z dziesięć lat wstecz, teraz to za mocno się wstydzę. Głupio tak przed dziwką - stary chłop a nic nie umie :(

zaraz się okaże, że do uprawiania roli trzeba mniej umiejętności niż do uprawiania seksu :D

Gość termosik
brzydal dlaczego ignorujesz propozycje słodkiej???? tyle sie naszczekałeś a brak ci odwagi na spotkanie?

Gość termosik
:o byc moze jestes brzydki ( to w niczym nie przeszkadza) ale to co masz w srodku zwlaszcza w glowie to juz masakra :o i prawdziwy problem

Cytuję niektóre wypowiedzi słodkiej : słodka__idiotka A mnie nie podoba się to, że mężczyźni oczekują od kobiet, aby te miały jakieś pasje czy ciekawe zainteresowania, by były oczytane, mądre, inteligentne itp. Hipokryci. słodka__idiotka Czy nie wazniejsze jest to, żeby kobieta była milutka, posłuszna mężczyźnie, słodziutka i patrzyła na niego z uwielbieniem i spełniała jego zachcianki? słodka__idiotka Ja mam za dobre serduszko i z każdym pogadam, nawet jeśli jest dla mnie niemiły. Ważne, żeby stawiał. słodka__idiotka Ma szansę, każdy ma szansę. NIezbyt ładna i pulchna na pewno większą niż ładniutka i słodziutka, ale niezbyt rogarnięta. Ewidentna prowokacja.

Gość termosik
- polowa z tych wypowiedzi wyjata jest z kontekstu (tu klania sie dostrzeganie ironii w wypowiedzi) ---ona wie czego chce ---akceptuje siebie taka jaka jest ---jest otwarta na ludzi, nie ocenia po wygladzie --- itp itd ---> a teraz wez i sklej swoje wypowiedzi i zobaczysz cos strasznego :o

Gość termosik
brzydal nie akceptujesz siebie, jestes rozlazlym kluchem ktory nie chce sobie zadac trudu pracy nad swoja osoba zarowno w sensie fizycznym jak i duchowym, masz cala mase kompleksow, jestes leniwy, zrzędzisz, użalasz sie nad sobą a jeszcze masz czelnosc wytykac zadowolonej z siebie dziewczynie jakies niedoskonalosci ktore widzisz w jej wypowiedziach???? oszczedz juz sobie..ty sie nie zmienisz :) nigdy :)

Gość termosik
Hagun Chatich moje dwie ostatnie wypowiedzi odnosza sie do postawy brzydala a nie twojej

Dzięki, Termosik.🌻 Ciekawe wnioski, słuszne nawet, można by rzec.;) A Brzydzio naprawdę mnie zasmuca, że tak bardzo pragnie znaleźć powód, by się ze mną nie umówić. Podpowiem - wystarczy powiedzieć/napisać: "nie mam ochoty". To jest szczerość i kultura. A nie dopatrywać się we mnie czegoś, co przyznaję, że prawdą nie jest i nawet powinnam się obrazić, gdybym umiała.:P

Gość termosik
rozmowa z brzydalem i autorem postu to jak rzucanie grochem o sciane dla nich swiat jest juz tak skonstruowany ze nic im nie pasuje i wszyscy sa be tylko nie widza ze to w nich jest problem i mala wskazowka dla dwoch wyzej wymienionych panow jesli przeszkadzaja ci jakies wady w innym czlowieku to najpierw napraw je w sobie :) ale to juz wyzsza prawda :) Hagun Chatich trzymaj tak dalej !!! :)

Gość termosik
no Stefan pokaz klase niech sie ucza chlopaki :P

Gość gffgdfgdf
pewnie autor sam niezbyt przystojn y chcialby zajebista laske, troche samokrytycyzmu, taka ejst prawda ze brzydal moze byc tylko z brzydalem :o