Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz byc sam

jak poderwać kobietę będąc samemu niezbyt urodziwym chłopakiem ?

Polecane posty

świetny argument za podchodzeniem do kogoś na ulicy... "bo jeden taki sobie przypadkiem trafił na dziewczynę na której gust się łapał" nie wszyscy mają takie szczeście :D a niektórzy nie mają ani wyglądu ani osobowości :classic_cool: to wtedy to już sobie tylko trumnę kupić

Gość cbhcb
Hagun Chatich postępujesz odpychająco bo śni Ci sie tylko super dziewczyna a nie przecetniaczka.Na pewno nieraz nawet z przecętna dziewczyna nie chciałes zamienic parę słow,no bo po co jak Ty mozesz MIEĆ lepsza:-)

co wy z tym podrywaniem na ulicy???? przeciez to banalne... oczywiscie nie zawsze sie uda i nie ma sensu podchodzic do lasek spieszacych sie do pracy, ale w takim centrum handlowym, wystarcz podejsc do dwoch kolezanek pijacych sobie kawe - tak przykładowo... 50/50, ze odchodzimy z telefonem, albo przynajmniej mailem... wersja dla zaawansowanych - sami zostawiamy swoj telefon :P

Gość cbhcb
Hagun Chatich bozycie na tym polega aby "tanczyc i ztymi ładnymi i tymi brzydszymi"a wtedy kobiety będa do Ciebie lgneły.

komiczne: pfff, nie skorzystałabym z takiego telefonu, jak facet mnie podrywa, to on ma do mnie wydzwaniać :P

Gość fenio
"świetny argument za podchodzeniem do kogoś na ulicy... "bo jeden taki sobie przypadkiem trafił na dziewczynę na której gust się łapał" nie wszyscy mają takie szczeście " bo nie podchodzi sie do jednej, ale do 10. Za ktoryms razem trafi sie na odpowiednia osobe.

Gość cbhcb
Mam znajomego,super facet,przystojny,uroda typu srodziemnomorskiego i przy nim każda kobieta,nawet ta najbrzydsza czuje się jakby była najpiekniejsza.On umie i chce rozmawiać,przyjaźnic sie z kazdym i wokoło siebnie ma mnoswto znajomych i jest bardzo lubiany.

"komiczne: pfff, nie skorzystałabym z takiego telefonu, jak facet mnie podrywa, to on ma do mnie wydzwaniać" jadna skorzysta, inna nie... zalezy jak bardzo kobiete zainteresowałem i jak bardzo sie wzbraniała przed daniem swojego numeru na zasadzie "nie, bo nie"... i oczywiscie, jak bardzo tego potem żałuje... :D:D

Hagun: nic nie rozumiesz, ta brzydsza troche może sie okazać cudowną kobietą, inteligentną, z poczuciem humoru i masą wdzięku.

Podrywanie na ulicy ma jedną, istotną wadę - dziewczyna widzi jak wyglądam :o W sumie większosć rodzaj podrywania z tym się wiąże, nawet przez net prędzej czy później dochodzi do spotkania :(

Gość cbhcb
A takie typki jak autor i Hagun Chatich wywyższają się nie wiadomo czym są samotni,bez przyjacioł,sa zdołowani itd.

Hagun, to sie najpierw zaprzyjaźnij, a potem, kto wie...Wiele jest par, gdzie miłość przyszła po jakimś tam czasie.

"Hagun: nic nie rozumiesz, ta brzydsza troche może sie okazać cudowną kobietą, inteligentną, z poczuciem humoru i masą wdzięku" ale te cechy nie wywołują u niego erekcji :P

Gość cbhcb
Hagun Chatich :-) jezli dziewczyna dla ciebie musi miescic sie w twoich preferencjach to wyglada na to,ze ty jednak nei meiscisz sie w preferencjach chyba zadej bo jestes sam i bedziesz sam jezli nie zmienisz swojego podejscia do zycia

"Podrywanie na ulicy ma jedną, istotną wadę - dziewczyna widzi jak wyglądam" moze spróbuj chodzic w masce spidermana :P

u mnie marudzący faceci też nie wywołują yy...zmian fizjologicznych :D:D:D Ale wiesz, mi raczej chodzi o to, że jak bedzie tańczył i rozmawiał z różnymi kobietami, to może się trochę z ta kobiecością oswoi, nauczy sie prowadzenia rozmowy z osobą płci żeńskiej, odblokuje itd.

Gość cbhcb
:-) pingwin kojarzy mi sie z zakonnicą :-)

komiczne , w sumie mógłbym pobawić się w upiora w operze, ale niestety, kiedyś musiałbym maskę zdjąć. A widziałem na filmie co sie wtedy dzieje :o

Gość cbhcb
brzydall a Ty w ogole miałes kiedykolwiek dziewczyne?

Gość cbhcb
Hagun Chatich sorry chłopcze ale jak czytam Twoje wypowiedzi to jakos zbyt mało inteligentny mi sie wydajesz,chyba,z epozujesz na takiego otepiałego :-)

" Wypatrzyłem dziewczynę (po wnikliwych obserwacjach) i wiedziałem że chcę z nią tańczyć " to juz prawie jest Twoja :P:P weź tylko nie wyskakuj z tekstami o świętych :P

Pewnie, że nie miałem dziewczyny. Gdybym miał to bym aż tak nie marudził.

Pewnie, że nie miałem dziewczyny. Gdybym miał to bym aż tak nie marudził.

Gość termosik
:D dobre

Nawet kafe mnie gorzej traktuje - podwaja moje odpowiedzi :( To jawna dyskryminacja "niepełnoprzystojnych" 😭

Nie, no co ty, to nie ja, ja nikogo nie kocham. Najwidoczniej nas brzydali jest bardzo dużo. I może kiedyś opanujemy cały świat, ha !

Gość termosik
:o