Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz byc sam

jak poderwać kobietę będąc samemu niezbyt urodziwym chłopakiem ?

Polecane posty

jestem niezbyt przystojnym facetem przyznaje to, jednak nie chce poznawac przez net bo to dla mnie niezbyt dobry pomysl:-) jak osoba ktora nie przyciąga wyglądem moze poderwac sobie fajną dziewczynę ? jestem kulturalny, wyksztalcony, mam dobra prace ale niestety mam braki w wygladzie :-( tego nie zmieni sie niestety co mam począć ?

Gość vvvvv
Jak masz kasę to już połowa sukcesu.

nie chce dziewczyny która poleci na moją kasę ( której za wiele nie mam ale troche jej jest ) a taką która mnie pokocha czy osoba o nieciekawym wygladzie zasluguje na milosc ?

troche odwagi, wychodz gdzies, spotykaj sie z ludzmi to na pewno znajdziesz :) uroda to nie wszystko

Gość dghhhhhhhhhhhhh
moze cie pociesze..mi osobicie podobaja sie faceci, ktorzy sa uwazani za malo urodziwych :D taki gust..podobaja mi sie wlasnie dlatego ze wygladaja inaczej..zawsze znajde w takim cos ciekawego :D przystojnego juz mialam i dziekuje ..wiecej nie chce :P

Gość superchick
Wygląd jest ważny, to fakt, ale jeśli facet jest inteligentny, ma poczucie humoru to już wieeelki plus. Myślę, że najważniejsze to pewność siebie- dużo kobiet leci na takich facetów. Myślę, ze jeszcze nie spotkałeś tej jedynej, ale nie martw się, na każdego czeka gdzieś ta druga połowa :) Więcej wiary w siebie !!!

Dla normalnej kobiety twój, jak piszesz, brak urody, bedzie bez znaczenia. Problem w tym, jak poznać normalna kobietę? Przede wszystkim powinieneś zadbać o swój wizerunek: nosić czyste ubranie, mieć czyste włosy i paznokcie, zawsze być ogolony i pachnący :), tak, tak, pachnący, bo kobiety lubią facetów zadbanych :) Jeśli taki jesteś, to połowa sukcesu:) Piszesz,że jesteś kulturalny- DUŻY PLUS. Sądzę, że masz między 20 a 25 lat.....

a co powiecie jak chlopak jest delikatnie mowiac misiowaty ? :-p mam 174 cm i waze 102 kg ale walcze z tym. moze to jest powodem ze dziewczyny mnie nie chca ? kultura, schludny wyglad, ogolona broda i perfumy nie zatuszuja ogolnego wygladu :-(

Mam 30 lat i od 2 lat jestem sam:-(

kultura, schludny wyglad, ogolona broda i perfumy nie zatuszuja ogolnego wygladu i tu się mylisz patrz:danny de vito (czy jak go się tam go pisze)

Gość dghhhhhhhhhhhhh
ja tam lubie miśki ale najwazniejsza jest inteligencja, silna osobowosc i serce :P..nie wspominajac o czyms tak oczywistym jak higiena

przyjżyj się ile "misiów" ma dziewczyny , zony itd:) u ciebie najwiekszym problemem sa kompleksy- nie wygląd

Gość SłodkaIdiotka
A gdzie mieszkasz? I dlaczego nie chcesz poznawać kobiet przez portale? Takie czasy, trudno się spotkać, więc trzeba się wesprzeć.:)

Gość dghhhhhhhhhhhhh
czlowiek inteligentny, swiadomy swojego wygladu nie ma kompleksow, jest swiadom swoich wad i zalet , wady toleruje i nad nimi pracuje... drogi autorze akceptuj siebie bo jesli trafi ci sie fajna dziewczyna i poczuje ze siebie nie akceptujesz, ze masz kompleksy, ze sie sam ze soba pewnie nie czujesz, moze uciec

ja swojego męza poznałam przez net:) od razu mi powiedzial- że ma brzuszek;) i go ma:D z roku na rok wiekszy;) a nie zamieniłabym go na żadnego innego

Droga IKE, jakbyś kilka razy wyśmiewana to nie miałabyś pewności siebie:-(

Piszesz, kultura, schludny wyglad, ogolona broda i perfumy nie zatuszuja ogolnego wygladu .....nic bardziej błędnego. Jeśli jesteś misiowaty, a bedziesz nieogolony i śmierdzący, to z pewnością odstrzszysz od siebie kobietę. A miła aparycja plus poczucie humoru i kultura osobista - wierz mi, działa na kobiety jak magnez :) Dodam tylko, że wiem, o czym piszę, ponieważ sama poleciałam na właśnie takiego faceta.....jest moim mężem od 16 lat:)

Gość dghhhhhhhhhhhhh
widze drogi autorze ze sie troche w zyciu zagapiles czlowiek cale zycie nad soba musi pracowac , ty cos zaniedbales ja mam wady jak kazdy czlowiek ale gdyby ktos sie ze mnie wysmiewal byloby mi go szkoda inteligentny czlowiek nie ocenia innych tylko skupia sie na sobie na silna osobowosc trzeba sobie zasluzyc, trzeba to w sobie wypracowac!!!

mam odstające uszy- cała podstawówkę miałam przesraną za przeproszeniem rozumiem cię niełatwo walczyc z kompleksami z drudiej strony zawsze możesz sobie pomysleć że najwyżej znów dostaniesz po dupie pare takich prób i bedzie lepiej- nie wybieraj pustych blondi - zacznij od przyjaxni z dziewczynami- zastanow się czym możesz dziewczynie zainponować napewno znajdziesz swoja milosć

Poza tym probowałem przez portale i DZIWNYM TRAFEM za każdym razem słyszałem że nie jestem w typie dziewczyny bądź wogóle nie odpisywały mi. Jak rozmawiałem na gg i później wysyłałem swoje zdjęcia to byłem blokowany na gg - ciekawe dlaczego ? :-(

Gość dghhhhhhhhhhhhh
dlatego ze po zdjeciu mozna poznac czy ktos siebie akceptuje, mowi o tym postawa, wyraz twarzy. wiele rzeczy kobiety lubia silnych mezczyzn inna opcja to to ze byc moze wyglad nadrabiasz sposobem bycia a tego w internecie nie widac, wiec oglaszajac sie na portalach, prawdopodobnie tracisz

mi też często podobają się \"nienajpiękniejsi\" faceci. Koleżanka pokazała mi jednego chłopaka i potem w rozmowie dodała: \"a która by go zechciała?\" Tylko dlaczego ja myślę o nim ostatnio non stop?😭 Do tego podobno jest gejem, więc wpadłam na całego:O😭

heh- podejdx do neta inaczej- szukaj rozmowczyni- przyjaciółki- poznajcie się pogadajcie pare wieczorów- jak będzie fajnie wam się gadać dopiero wtedy wymieńcie się zdjęciami jeśli jakas pyta cie od razu o fotę to znaczy że jest pusta i głupia wiele kobiet chce poprostu z kimś od serca pogadać - nie chodź na typowo randkowe portale ale na normane czaty- tematyczne, towarzyskie itp

aaa ze swojej wady zrób atut- nazwij sie "twój miś' np wbrew pozorom meżczyńni przy kości uważani są za bardzo wraźliwych i czułych facetów

Gość net to dobre dla nieudacznikow
stary jak uwazasz sie za normalnego faceta to dobrze robisz ze nie umawiasz sie z neta. tam nie widac czasami jak druga osoba wyglada, umowisz sie a tam przyjdzie ci tucznik czy inna tłusta świnia o mordzie krowy :classic_cool: na zywo widzisz z kim masz doczynienia i nawet jak kilkadziesiat razy dostaniesz kosza t ow koncu trafisz i poznasz fajna i bedziesz mogl zamoczyc :classic_cool: pozdro ziom 3maj sie glowa i penis do gory 🖐️