Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwdwqedqwdwedwqedewdqwedweq

Czemu w Polsce dziewczyny w wiekszosci wygladaja podobnie?

Polecane posty

Gość komoda
kocia łapko, ale masz tandenty styl:)buahahah

Cii, nakładasz sam olejek rycynowy czy jakąs mieszankę? a ja słyszałam, ze nie potrafię sie ubrać i dobierać bizuterii bo nie noszę najmodniejszych (!) plastikowych dodatków moja jedyna bizuteria na srebrny zegarek na skromnej bransoletce:D

Gość kocia łapka
A ty akurat wiesz, jaki mam styl. Ja akurat ubieram bardzo prosto, bez żadnych elementów dekoracyjnych, wiec trafiłeś/aś jak kulą w płot.

Gość mamto gdzies
Lubie blond,dobrze wygladam i nie rozumiem dlaczego mam farbowac na brązowo??Dlatego,ze grupie kobiet na kafe podoba sie cos innego?Dodam,ze nie jestem typem jak to nazywacie blond tandeciary.

ja uwazam, ze owszem, wiele kasek ubiera sie kiczowato ale tez w polsce jest bardzo mala tolerancja jelsi chodzi o ubiory. jesli ktos strojem odstaje od normy to od razu jest wysmewany i krytykowany. oczywiscie nie mowie tu o rozowych pannach, tipsiarach ani o ciemnych brunetkach farbowanych na blond, ktore jakims cudem zawsze maja wielkie odrosty.

Gość green kitten
racja,jezeli ktos ma oryginalny wyglad,nie potrzebuje jasnych,ostrych barw,typu roz ani rzucajacych sie w oczy ciuchow.mi stylistka doradzila ciemne barwy i skromne kroje,by w ten sposob jeszcze podkresilc moja urode,w rozowym wygladam po prostu jak laleczka z porcelany i jesli wyjde tak do ludzi,slysze duzo komentarzy,ze jestem zywa lalka,co nie jest dla mnie niestety komplementem,cale szczescie,sama takze preferuje ciemne barwy,wlasnie styl angeliny i swietnie sie w nim czuje

Gość kocia łapka
tak, nazwanie kogos chodzacym gównem zdecydowanie swiadczy o klasie i o wysokim poziomie rozwoju szarych komórek

Gość komoda
a jakims cudem wszystkie laski, ktore lubiły rozowe, jakie znałem były puste, jak moj portfel przed wypłatą!!

Gość koko szanels
noszą podróbki torebek, tandetne buty-białe kozaki, zniszczone wlosy i straszna cera, do tego samoopalacze i solarium=potwory

Gość komoda
kocia łapka, ale jak ktos jest łasny nie potrzebuje rozu aby zwrocic na siebie uwage, tylko brzydkie kobiety chca w ten sposob zwrocic na siebie uwage

Gość komoda
kocia łapka, napisałas , ze lubisz rozowe laski bo sie wyrozniaja, bo sa kolorowe, jak papugi na bazarze, wiec lubisz tandete

Słowa jednej z mojej znanej ze złośliwości koleżanki "Im szkardniejsza tipsiara tym ma większe mniemanie o sobie"

Moim zdaniem, jednak chyba poprawiają swoją urodę(nieświadomie jednak sie oszpecając)dlatego, że myślą, iż nie są dostatecznie piękne, więc chyba jednak z powodu kompleksów!No i też pewnie dochodzi kwestia mody na solarium i na wydepilowane brwi w "pewnych kręgach", a te pewne kręgi, to albo te gorsze dzielnice większych miast,albo małe zapyziałe miasteczka, gdzie jedynym miejscem gdzie podróżują młode dziewczyny i chłopcy jest solarium"Palermo", a mężczyznom z tamtym kręgów właśnie takie kobiety się podobają.:), bo taki jest ideał piękna:)Po prostu w tamtych kręgach naturalnie ładna dziewczyna, modelka ..uznana by została, za brzydule(modelki z prawdziwego zdarzenia, mają zakaz farbowania włosów, raczej też, nie wyrywają brwi tak bezlitoście jak "tipsiary", mają być z zasady naturalnie piękne)!! Jednym słowem w każdym kręgu społecznym inne kanony piękna obowiązują.

kocia łapka napewno mieszka w małym miasteczku, albo w tej biedniejszej dzielinicy duzego miasta..

ja nakładam sam olejek rycynowy :) daje efekty :) rzęsy mam jakieś takie dłuższe i zdrowsze :) No dobrze Kocia łapko :) co innego brać przykład z gwiazd a co innego kopiować tandetę po koleżankach ....

Dobre dziefczynisko jestes po prostu ładna i niepotrzebujesz wspogaczy:)i chwała ci za to, ze nie przycmiewasz swje urody, rozowym plastikiem!!:)

Gość kocia łapka
nie, napisałam, że wolę różowe dziewczyny od szarych a najbardziej mi sie podoba cos POSRODKU nie uważam, że jedyną alternatywą do nudnych, szarych i brązowych swetrów jest róż każdy kolor ma różne odcienie; można założyć coś zielonego i wyglądac dobrze - a można załozyć cos w innym odcieniu zielonego i wyglądac tandetnie osoby, które uwazają, że jedyny sposób, żeb y wyglądać "z klasą" to ubranie się od stóp do głów w ciemne kolory - to moim zdaniem osoby, które nie mają pojęcia o zestawianiu kolorów , nie maja odwagi czegoś wypróbowac i poruszają sie po linii najmniejszego oporu; też tak mozna, oczywiscie - tylko wtedy świat wyglada smutno i ponuro

Gość mamto gdzies
No tak bo w duzych miastach to same elegantki biegają .Styl ubierania to raczej sprawa środowiska w jakim sie obracamy,a nie wielkosci miasta.

Gość porsha
w koncu ktos rozkminił ten temat !! dokładnie!! kicz kicz i jeszce raz kicz takie laski sa obrzydliwe i smierdza fujjjjjjjjjj sa wyjatki ale to zadkosc i wogole nie rozumiem jak mozna nie widziec tego ze sie wyglada jak klaun!

Gość kocia łapka
wiesz co , ty z długim pseudonimem - jesteś królem prymitywów, wyciagasz wnioski chyba tylko z dupy, bo skad inąd one pochodzic nie mogą; jak ktos nie myśli tak jak ty, to jest ze wsi, sam nosi różowe kozaki i skubie robi brwi w dwie niteczki masz bardzo proste rozumowanie, jesteś tłukiem pełnym uprzedzeń, dlatego nie zamierzam już dłużej strzępic się na tobie i na twoje wypowiedzi po prostu nie bedę reagować

Gość mamma mia1
coz, moze nie wszystkie Polki sa takie obciachowe, ja mam wloski farbowane na jasny blond i nosze ciuszki takie, ktore dla wielu z was wydaja sie wiesniackie (typu panterka), ale mieszkam we Wloszech i tu nawet bogate eleganckie babki maja taki styl. oczywiscie wszytsko z umiarem, wazne by nie przeginac. Blond wlosy i panterka moga byc gustowne.

a Ty mowisz jak doda:)kocia łapko tekst w stylu"wyciągasz wnioski z d...upy" skopiowałas od dody:)_doda tak ostatnio powiedziała, o Edycie gorniak, ze ma "teksty z du....p y" gratuluje poziomu dody, fanko różowego:)

Gość jam jest ruda
różu nie znoszę, tipsów, solarki też nie, ubieram się w ciemne zielenie, fiolety, czerń, sukienki do kolan lub długie spódnice, styl kobiecy ale niewyzywający itp. i co z tego mam? Koleżanki mi mówią - przefarbuj się na blond, opal, kup coś kolorowego, różowego bo wyglądasz niemodnie!

Gość mamto gdzies
kocia lapka nie denerwuj sie,masz racje:). Jeszcze co mozna dodac to ciuchy musza byc stosowne do wieku;)

Cii, dzieki za odpowiedź:) spróbuję, bo nie lubie odzywek w żelu do rzęs:) a może sie wydają dłuższe, bo rycyna przyciemna włosy i tym samym przyciemna końcówki rzęs, które sa zawsze jaśniejsze?

Gość mamma mia1
ahh zapomnialam dodac, ze tipsy mam, ale nie maluje na dziwne kolory. Wole tipsy niz moje polamane naturalne paznokcie. To ze sie farbuje na blond, ma tipsy i ubuera w panterke nie znaczy, ze sie nie ma gustu czy szarych komorek. Niektorym facetom pdooba sie taki styl. dodam tylko, ze nie znosze rozu i solarium.