Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwdwqedqwdwedwqedewdqwedweq

Czemu w Polsce dziewczyny w wiekszosci wygladaja podobnie?

Polecane posty

Gość green kitten
kocia lapka,ale nie kazdemu jest dobrze w zywych barwach.ja sie w nich zle czuje,chodze najczesciej w ciemnych i nie wygladam ponuro :) chociaz lubie zestawienie typu wszystko czarne i np czerwone szpilki.i to tez stereotyp,ze ciemne barwy to inaczej szara myszka,bo jestem tego przykladem.nawet jesli jestem ubrana cala na czarno.u mnie najwieksza role odgrywa twarz,sylwetka i wlosy.ciuchy to tylko dodatek :)

mamma mia1 ahh zapomnialam dodac, ze tipsy mam, ale nie maluje na dziwne kolory. Wole tipsy niz moje polamane naturalne paznokcie. To ze sie farbuje na blond, ma tipsy i ubuera w panterke nie znaczy, ze sie nie ma gustu czy szarych komorek. Niektorym facetom pdooba sie taki styl. dodam tylko, ze nie znosze rozu i solarium. ales głupia, zamaist na połamane poznakcie , zakłądac tipsy!!wylecz lepiej te złamane paznokcie, zacznicj zarzywac jakies witaminy, zeby sie nie łapały, uzywaj specjalnych odzywek do paznkoci i dbaj o diete, zeby sie nie łamały, a nie na połamane paznokiety nakłądasz tipsy!!

a ty kocia łapko jestes tak samo nietolerancyjna jak ja:) ja nietoleruje rozu!! a Ty uwazasze, z kolei ze jak ktos rozu nie nosi , to jest szara mychą!!:)

Gość mamma mia1
ja wiele lat smarowalam odzywkami, witaminki zawsze jadlam, ale mam slabe paznokcie i gdy sprzatam w domku nawet w rekawiczkach to one sie lamia. Nie moge zapuscic dlugich, dlatego jedyna alternatywa dla mnie sa tipsy.

Ubieram sie na czarno bo lubie i w dupie mam czy moja sasiadka czy jakas inna kobieta ubiera sie na rozowo zolto turkusowo czy zielono czy ma tipsy i farbowane wlosy, podoba jej sie to niech sie tak ubiera dqwdwdwqedqwdwedwqedewdqwedweq----zastanawia mnie dlaczego tak strasznie najezdzasz na te dziewczyny i co cie to w ogole obchodzi? Gust nie podlega dyskusji

Gość green kitten
mi tez sie lamia,wiec mam krotkie i pomalowane na czerwono badz czarno czyli najmodniej jak mozna :P nie mowiac juz o tym,ze w eurpoie zachodniej panuje moda,na to,zeby troche lakieru odpadlo :)ale wracajac do tematu tez mialam kiedys tipsy,ale wcale nie pomoglo,a wrecz przeciwnie-pogorszylo stan moich paznokci

Gość kocia łapka
green kitten -> nie chodzi mi koniecznie o żywe barwy - tylko o cos jaśniejszego czasami; myślę, że smutno i bez życia sie wygląda, jak ciągle sie chodzi w czarnym, szarym i brazowym;ale jeśli ktoś tak lubi, to też jego sprawa A nawet jak się chodzi na ciemno - to fajnie jest dodac jakiś element w zywym kolorze

Gość czemu w Polsce kwestia wygladu
dziewczyn urasta dla wielu osób do rangi takiego strasznego problemu? :D

Gość mamma mia1
ja niestety nie znosze krotkich paznokci u siebie. Moje gdy sa krotkie i pomalowane na jkis inny kolor niz perlowy wagladaja okropnie. A nie mam ochoty cale zycie malowac na perlowo.

Gość green kitten
kocia lapka-dokladnie,np zywa barwa paznokci czy butow.u mnie dochodzi zreszta jasny kolor wlosow. doszlismy do zlotego srodka,niech kazdy chodzi,w czym chce :)

Gość Niunka_93
oj chlopcy chlopcy :) nie wszystkie dziewczyny wygladaja podobnie :) ale zgadzam sie z tym farbowanie ;] bo nie ktore pofarbuja se wlosy i mysla ze beda ladiejsze :/ no ale coz :) sa tez naturalne ciemno blondynki , brunetki itp :)

Gość mymymy
krótkie i pomalowane na jakiś inny kolor niz perłowy paznokcie wyglądaja okropnie.To est dopiero bezguście.Juz wolę zarowiaste tipsy.

Gość kocia łapka
widzę po prostu różnicę , choćby we własnym samopoczuciu - jak założę czarny golf i ciemne dżinsy, a czarny golf i dźinsy sprane; albo czarny golf i czerwony zegarek - a czarny golf i zegarek szary czy czarny

Gość green kitten
mymymy moze ci sie to nie podobac,ale to nie jest bezguscie.zreszta zalezy,w jakim srodowisku sie obracasz

Gość mamma mia1
mi osobiscie sie podoba jak ktos ma krotkie paznokcie pomalowane na zywy czerwony, ale tylko wtedy gdy ma ladny ksztalt paznokcia. Ja niestety mam brzydkie paznokcie gdy sa krotkie, a bardzo ladne dlugie, dlatego u siebie wole miec juz te sztuczne tipsy.

Gość lubie różowy
nie wiem jaki jest cel aby napadać na te co tak się noszą? niech każdy nosi co chce. Ja bedę nosić różowy do końca zycia. Ubieram się też na czarno, czerwono, wszystkie kolory poza beżem i zielenią i NIE JESTEM TANDETNA i nie chcę zwrócić na siebie uwagi, nie muszę znam swoją wartość. Życze każdej kobiecie po 40 żeby wyglądała tak jak ja. Aha! Panterki i zebry też lubię :)

Gość lubie różowy
A co znowu złego w tipsach???? Noszę akryl i długie paznokcie od 10 lat.

Gość magdalenka80
Ty o długim nicku. Jak ci się podoba styl DODY i Mandaryny? Mnie bardzo sie podoba

juz ok. 9% polskich ludzi z dziurą pochodzi z Azji. wiec ich uroda nieco insza. a przeciez tylko ok. 2% polskich ludzi z dziurą dorownuje uroda p. Dorocie Wellman. a wiec sa Panie o oryginalnej urodzie. 0,1% może byc w jakims stopniu podobny do tej pani co ma glos jakby koń lal na blache. a wiec teza nieco podwazona

Gość kwaśna niunia w różu
Zależy w jakich tipsach :o chociaż z przyczyn sanitarno-epidemiologicznych jednak jestem na nie ;) A czemu wyglądają podobnie? Bo trzeba mieć cholerne jaja, żeby ubrać się od czapy i znosić głupie komentarze na ulicy i pogardliwe spojrzenia :o

Gość feministka onanistka

Gość zazdrość i kwas
przez was przemawia bo właśnie takie laski podobają się facetom! Hahahah!!:D A co do Angeliny to wątpię by ona pamiętała naturalny kolor włosów, poza tym widziałam już Angelinę w blondzie także marny to przykład kolego hah..

Gość bo podobno modne
taaa-green kitten wymadrza sie na temat stylu i oryginalnosci, a nosi obdrapane paznokcie, bo podobno modne. To ja jednak zostane przy tipsach!

Gość goguska222
autorka ma racje, same klony na ulicach!!!:(

Gość obojetne mi
Patrzac na nasza ulice widze rozowe panienki i wedlug was niezle ubrane kobietki,najczesciej obie grupy wygladaja podobnie.Te modne aktualnie wszystkie biegaja w tzw saszkach/brzydactwo/ waskich spodnaich,dlugich opietych bluzkach,krotkich kurtkach i torbach przewieszonych przez ramie;). Rozowych raczej chyba nie trzeba opisywac;)

dobrze ze takich pajaców jak autor jest jak na lekarstwo... przedewszystkim te \"koszulki z butika\" w ktore odziewa sie co druga laska to od zawsze było MOIM stylem dzinsy i adidasy....to ze inne tez sie tak ubierają to ich sprawa moze nie maja stylu i sie tak ubierają, bo ja zamierzam jeszcze przez wiele długich lat sie tak ubierac bo to moj gust!! wiec nie pierdol farmazanów ze jedno jest stylem a drugie nie!! bo zaraz ja ciebie ocenie!!!!!! a te \"koszulki z butika\" za 15 zł są podobne wzorem i fasonem do moich koszulek 4 razy drozszych z big stara czy kropy. najpierw pomysl zanim rozgłosisz tą śmieszną propagandę