Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwdwqedqwdwedwqedewdqwedweq

Czemu w Polsce dziewczyny w wiekszosci wygladaja podobnie?

Polecane posty

Gość kocia łapka
Gdzie to wy widujecie takie laski jako większość ? Bo ja je owszem widuję, ale tak samo czesto widuję dziewczyny szare myszki w za dużych polarach, dziewczyny ubrane po prostu klasycznie, dziewczyny a la punk i wcale nie mam wrazenia, ze najwiecej jest tych tipsiarek. Co do włosów, to ja osobiscie najcześciej widuje brazowe albo z jasnymi pasemkami

a ja myślę że to lalki barbie :D centralnie jak niektóre mijam to wydają się cholera plastikowe i puste w środku :D

no widzisz kocia łapko :) masz szczęście ,...my nie mamy tyle szczęścia ...ja widuje co najmniej 5 takich dziennie wychodząc na 10 minut do sklepu i z powrotem ...

nie wiem, tak czytam wasze opisy i wcale tak duzo tak ubranych dziewczyn nie widzę czasem się jakaś trafi ale nie tak często i oczywiście każdy się za taka obowiązkowo oglada na ulicy, nawet ja! kazdy chce się przyglądnąć takiemu zjawisku

taaa :D no bo wiesz...one myślą że jak wywalą stringi na wierzch to są seksi :D

gorzej ...ja znam dziewczynę któe jest strasznąśmierdzącą brudaską ...to jest o wiele wiele gorsze ,...z dwojga złego już lepsza jest sztuczna blondi ...

poza tym, uwazam, ze każdy kolor włosów jest ładny jesli pasuje do urody i karnacji dziewczyny najważniejsze to, żeby włosy były zadbane, lśniące i zdrowe a coraz częsciej widzę zniszczone farbowaniem, prostowaniem, tapirowaniem włosy przesuszone chemikaliami szopy i na siłę tapirowane piórka

Gość kocia łapka
Mnie sie wydaje, że ich wcale nie ma tak dużo, tylko rzucaja sie w oczy. Jak przejdzie taka laska z szarym warkoczem i w szarym polarze 4 rozmiary za duzym, to jej sie nawet nie zauwazy

nie no ja nie mam nic do naturalnych bladych lub lekko opalonych blondynek z ładnym -nawet nienaturalnie jasnym-kolorem blondu bez odrostów gładkie lśniące włosy...jak najbardziej ok ...ale nie jakieś pomarańczowo twarzowe obsypane pomarańczowym pudrem lale

a bo niektóre dziewczyny myślą że teraz panuje moda na białą murzynkę :D czyli lale tak spaloną że ma czarną zwęgloną skórę lub w efekcie wychodzi taka blondy jak indianka :)

Gość lubie różowy
Czego chcecie od różowego koloru? Mam 45 lat a noszę różówy i mi pasuje. Noszę obcisłe jeansy, wysokie obcasy, bizuterię ale wszystko z umiarem i ze smakiem. Przesadzacie, owszem są i tandetne ale jest ich mało. Większość to atrakcyjne dziewczyny. Piszecie że to kicz ale ja wolę taką kiczowatą dziewczynę niż szare myszki zaniedbane albo te mundurki ala bisnes wooman, które dodają dziewczynie 10 lat

;/ ja wole szarą myszkę ...;/ ok różowy jest ok ...ale nie żarówiasty różowy dres złote budy pomarańczowa twarz i sianowate blond jajowate włosy ...to wygląda bardzo nie ładnie...

taka moda blond pleksi panuje przynajmniej u nastolatek ...;/ dawno nie widziałam normalnej nastolatki bez złotego paska blond albo czarnych spalonych kłaków i obsmażonej twarzy...

lubie różowy,uderz w stół a nozycie sie odezwa!!Własnie jestes osoba, o ktorej jest topic, uwielbiasz tandete i nie zaprzeczaj, wolisz byc tandetna ,byle soie wyrozniac i byle nie byc szara myszka!! a powiedz mi co jest takiego fajnego, stylowego, łądnegow 45 letniej babie ubieracej sie na rozowo, jakas infantylna jestes!!własnie te w garniturkach wygladaja swietnie, klasycznie!!Zobacz jak sie Angelina jolie ubiera, "ubiera sie jak szara myszka, własnie w czarne fajne rzezy", ale mimo, to jest sliczna i elegnacka i z klasa!No, a rozowy chyba nosza, z tego co piszesz, te co chca na siłe"byc jebit...-ne po oczach" , aby zwrocic na siebie uwage!!rozumiem, ze jak sie nie jest za łądnym, to trzeba na siłe, obrac rozowe wdzianko, zeby nas zauwazyli!!

Gość kocia łapka
Co w tym dziwnego ? Jak sie jest nastolatką, to sie dopiero szuka swojego stylu i robi sie mnóstwo błędów. Przypomnijcie sobie swoje pierwsze makijaże i czy dzisiaj byście tak pomalowane wyszły na ulicę. Mnie to nie przeszkadza, jak ktoś chce sobie chodzić w różowych ubrankach i białych kozakach, to niech chodzi, przeciez nikomu nie robi krzywdy.

ja lubie roz napisałą"Piszecie że to kicz ale ja wolę taką kiczowatą dziewczynę niż szare myszki zaniedbane albo te mundurki ala bisnes wooman, które dodają dziewczynie 10 lat" TAK BYLE SIE WYROZNIAC, NIEWAZNE W JAKI SPOSOB!!a ja wole kogos kto ubiera sie jak Angelina Jolie, klasycznie i pieknie , a tak na rozowo ubieraja sie na ogoł koczkodany , brzydkie jak noc, byle na siebie zwrocic uwage!ładne kobiety, nie musza przywdziewac sie na rozowo, byle na siebiue zwrocic uwage!

Gość kocia łapka
a odcienie różowego sa różne osobiscie w majtkowym różu albo takim podchodzącym pod cyklamen (trudno mi opisac, o jaki kolor mi chodzi) bym się niedobrze czuła, ale juz w brudnym różowym, takim lekko wpadajacym w braz - dlaczego nie; nie od stóp do głów, ale np. sweter albo spódnica

i kto powiedział, ze skoro laska ubiera sie kiczowato , na rozowo i chozi na solarium to jest zadbana?zadbana to znaczy, ze ma zdrowe zeby, ze jest czysta, ma zadbane włosy, nie z tona lakiery, ze ma ładny naturalny makijaz, ze dba o cere i uzywa maseczek , zeby ja czasem odswierzyc, ze ma ma gustowne eleganckie obrania i ze jest czysta, elegancka, pachnąca i zdrowa!!

taaa...;/ bo taka 16 latka nie ma własnego rozumu tylko musi chodzić i klonować kicz po koleżankach ;/ ja w jej wieku nie ubierałam się jak inne dziewczyny :) nawet teraz mam swój styl i nie ubieram się jak większość pseudo eleganckich kobiet które wszystkie wyglądają tak samo albo bananowych blondi ...

Angelina Jolie nie musi ubierac, rozowego, ubiera sie jak"szara myszka",ale to nie przycmiewa jej urody, wrecz wydobywa ją, nie wyborazam, sobie angeliny w rozowej miniowce i białych kozakach!

DOBRE DZIEWCZYNCKO I ZOBACZ NAWET TA STARSZA JUZ 45 LETNIA BAbka, TEZ KOPIUJE STYL INNYCH LASECZEK BARBIE i pisała, ze woli byc tandetna i rozowa, byle ja zauwazono, niz byc szarą myszka, ale podejscie !!byle ja zauwazono!jakas niedowartosciowana!

45 latko, nosząca rozowy, gdybys była naprawde sliczna i piekna, nie musiałabys ubierac, rozowego kolory, by na siłe zwrocic na siebie uwage!!:)ot co1

zauwazyłam, ze baby na wioskach w małych miasteczkach, stare , młode, maja kompleks "szarej myszki",juz nie raz, od swoich tandentych kolezanek słyszałam, jak wysmiewaja sie z jakiejs laski, ktora byłą naprawde fajnie, ale skromnie ubrana, nie tandetnie , nie na rozowo, byłą po prostu naturalnie piekna , cos jak angelina jolie, a te rozowe solarki ja tak skomentowały"zobacz jaka szara myszka"!!!!

tak właśnie ...od jednej plastik fantastik usłyszałam kiedys że ja się nie ładnie ubieram i jestem zaniedbana bo się nie maluje...a po co mam się malować ??? mam ładną czystą cerę nie mam pryszczy ani wągrów raz w tygodniu robie peeling maseczkę smaruje się kremikiem i to mi wystarczy nie mam potrzeby nakładać sobie na twarz jakiś pudrów fluidów podkładów itd. jak już coś to umaluje rzęsy trochę żeby nie było efektu "posklejanych grudowatych badyli" -mam dosyć długie rzęsy i zdrowe bo nakładam często olejek rycynowy itd. więc jakoś mocno nie maluje bo wystarczy że trochę przeciągnę-trochę cieni i jakiś błyszczyk...

Gość kocia łapka
ty , ty , ty nie wszyscy są tacy jak ty jedna lubio , po prostu lubi szpilki i garsonki, inna nie cierpi, jedna xle sie czuje z makijażem na twarzy, inna bez makijażu czuje sie naga ludzie sa różni ty piszesz, ze wo.lisz szare myszki od tych różowych dam; ja wolę rózowe panienki, bo wyglądają wesoło i żywo, a nie podobają mi sie zupełnie zdechłe szare myszki bez ikry dajcie ludziom żyć, co wam to przeszkadza ? nie, 16-latka nie musi nic klonowac, ale ja pamietam, jak szyłam sobie spódnice do lambady, jak chciałam mieć czerwoną skórzana kurtkę jak michael jackson, jak podobały mi się włosy jakiejś tam gwiazdy lat 80 czy 90

Gość komoda
a juz najbardziej tandetny zestwa LASKA KRUCZO-CZARNE WłOSY, DO TEGO ROZOWA MINI, BIAłE KOZACZKI, BLUZKA W JAKIES DZIWNIE CIAPKI LAMPARCIE, NIW DUPE NIW OKO NIC DO SIEBIE NIE PASUJE I NATAPIROWANA CZUPRYNA!!tandeta!!