Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hieronim Horacy Koza

ROZWALĘ TO FORUM W TYDZIEŃ

Polecane posty

I nie rozwalił i nie rozwalil buhahhahah

nie jest gorzej :D tylko piszac coś musisz sie troche zastanowic co piszesz ;)......albo podniesc IQ :D a tak? porazka .....a mialeś wysadzic forum hm zacznij od nocnika ;)

O Pijafka, fajnie Cię widzieć? Tzyztki wciąż obwisłe? :classic_cool: I czy będziesz tak łaskawa i powiesz temu UBS czy coś, żeby łaskawie się zamknął, kiedy dorośli rozmawiają? Znasz go w ogóle? :O

hmmm czyzbyś nie lubil dyskutowac z kims inteligentniejszym od siebie ? :D ...ja lubie mozna sie wiele nauczyc miedzy innymi jak unikać porazek w utarczkach slownych :D hmm ......czeka cie wiele lekcji :D

Hirek nie jestem zapyzialcem jestem kobietą i daleko mi do zapyzialca :) kiedy przestaniesz sie wymadrzac a zabierzesz sie do roboty? czyżby słomiany zapał? czy moze brak pomysłów?

To może mi chociaż powiesz czemu lawren przestała łykać prochulce? :O Jak przeczytałem dziś, co się powyrabiało... Zlagrowany jestem :O I nikogo z pijaków nie widzę. Wszyscy na odwyku?

skąd ja znam to pierdolenie:o to jeszcze nie czas na mój powrót z przyszłości do tegoż uwsteczniającego miejsca😭 nara 🖐️

Ty myslałaś, ja mam ogromny problem ze swoją kobietą:O Po pierwsze, ma okresss, więc się lepiej odczeppp :O Po drugie słucha Gino Vanelli (jesli nie wiesz, kto to taki http://youtube.com/watch?v=8VspPeIaFK8 tego właśnie teraz słucha moja kobieta, tego co w tle :O). A po trzecie, nasmarowała się po twarzy samoopalaczem dove i czeka na efekty. Opada mi :O

Gość co słychac jaruś
?:) sam ostatnio mówiłeś że kiedyś zamiast imienia jarosław używano hieronim :o poszedłeś już na kurwy?

Pijafa, powiedz staremu znajomemu, dlaczego wszystkie pryszczate desperatki kisielą się w majty na wspomnienie o Jarku? Co to za figura w ogóle? Długo mnie nie było, długo by opowiadać, ale coraz bardzie przekonuję się do ATAKE :classic_cool: 🖐️ Ja słucham tego, co zapoda moja kobieta. Czy mam ją zostawić w czasie okresu czy też poczekać aż jej się skończy? :O

Może i racja:O Co tam w ogóle na forume? Opowiedz jakieś pikantne szczegóły, kto z kim, dlaczego, kto komu laskę, dlaczego, kto komu parującego, dlaczego.. Opowiedz po prostu co i jak 🖐️

Gość co to jest ladaco
:o

Długo tego szukałaś, łobuzico? :classic_cool: Poczekam, nawet do pojutra, nawet dłużej 😘 Chyba, że jakieś inne coś ma coś do powiedzenia w kwestii forumowych nowin, ale bardzo wątpię 🖐️

Gość forumowa nowina
nie ma jarka:D:D:D życie jest piękne, słońce świeci, ptaszki śpiewają:classic_cool: przy odrobinie szczęścia zatłuką go na tej jego wsi i nigdy nie wróci:classic_cool:dam w tej intencji na tacę, myślisz że to dobry pomysł?:)