Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hieronim Horacy Koza

ROZWALĘ TO FORUM W TYDZIEŃ

Polecane posty

Szybciej, moi mili, niecierpliwi mi się. Mówiłem już że mam syna? } Ciota z synem ? O_O Dziwne... :P

"Bonk" to tez dla mnie nie żart. Widzę że jestes tu nie od wczoraj nie obrazam jeśli mnie się nie obraza. I do Twojego syna żadnego przytyku nie uczyniłem.

Bnku i tak cię lubię chociaż kiedyś... Pamiętasz topik o warszawskich kurewkach? Wtedy się nie lubiliśmy:classic_cool: Pijawka, nie ma co mówić, jak szaleństwo to szaleństwo. Staram się być szczęśliwy, nie piję dużo. A powiedz mi co u monka:)

Piju, ściemniasz, z palca albo z obwisłego suta to wyssałaś😠 Szarlotta to nie kto inny jak... :classic_cool: Nie umiem żyć bez ciebie, teraz dobrze to wiem 😭 Mam takie szczęście. Zawsze trafiały mi się popłuczyny po Klocu. Zawsze. Ze trzy razy tak było, wczoraj o tym zresztą pisałem. szarlotta odeszła i nie jest ciupagą. Szarlotta to zdenerwowane dziecko, Monki to ikona :classic_cool:

-pijackim niegdy nie byłem zaintresowny panując a tam norma to pływanie w szambie... bezemnnie. Natomiast topiku o warszawskich atrakcjach nie pamietam...

Pijawka, bo ty pijakiem MrK zainteresowałaś sie później. Myrevin, ciebie nie musiało nigdzie być, ty jesteś jak ja, samostanowiący. Setunia, fenomen kafeterii, żebym chociaż coś o tobie wiedział...