Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hieronim Horacy Koza

ROZWALĘ TO FORUM W TYDZIEŃ

Polecane posty

Równie przyjemne byłoby wyssanie wnętrza śmietnika. Aha, i możesz zweryfikować plotkę, że ciupaga = szarlota? Bo poziom podobny. :classic_cool:

To źle, bo to oznacza że dwa suchary ziemia nosi. Muszę wy-pi-erd-alać 🖐️ Napisz coś jeszcze, miło poczytać o starych czasach :classic_cool: poczytam se ja wrócę do domu i solidnie się wypróżnię na klopie.🖐️

Gość ale wtopa
to jest dumny chlop z erotycznego

Gość chrocham na chodnik
zuzza2008 >>>>>bardzo mi przykro ale ten temat nie nadaje sie nawet na smietnik jedynie C4 moze tu pomoc

O starych czasach wolę nie pisać. Już nie piję. Myślałem, że esperal to placebo i że można pić. Nieprawda. Tylko Bogdan Linda mógł odważyć się na użycie widelca:O

ja swojego nicka w schronie uchowam, zbuduje arke przygarne kilka nicków, a po zagładzie wspólnymi siłami odudujemy www.kafeterie.pl xDD

Gość upppppppppppp

Gość Eda pułk zwiadu z Miaplacidus
Ciekawe czy jak ta koza używa klawiatury, kopytami uderza w klawisze czy rogami.

Cześć. Jem bardzo smaczne frytki przygotowane przez moją kobietę, popijam pysznym piwkiem czyli co. Pysznie. Smutny troche mój powrót na forum, spodziewałem sie czegoś innego. Tylko kolega Mr.K. nie zawiódł, bo Pijawka to zupełnie o mnie zapomniała widać. Na pijacki nawet nie wchodzę, przeglądałem z grubsza i to nie to samo🖐️

Dalej mam trzy posty. Napisałem więcej. Ktoś wyjaśni o co tu chodzi? } To za karę. Musisz 7 dni pościć to ruszy ci licznik. :o

Ty zawsze ziewasz, bonku :classic_cool: W porządku, napiszę co wiem. Lawren jest szczęśliwa, Dittka tęskni za MRK, Szarlotte obmyśla zemste, Myrevin lata za Piju, bez rezultatu... Coś się pomyliłem?

Myrevin, BONKUUUUUU :classic_cool: Coś ci powiem. Usiądź wygodnie, zrelaksuj się, poćwicz oddychanie. Jesteś gotowy? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Celine Dion przyjeżdża do naszego wspaniałego kraju :classic_cool:

Celine Dion przyjeżdża do naszego wspaniałego kraju } Powiadomię byłą.. nie jestem fanem jej twórczości.

Moment...juz widze kolejny romans Myrevn & Hieronim } Ide stont już drugi raz zostałem obrażony. :o

Piju, byś chciała się uwolnić, co? Nie ma lekko, każdy musi swój krzyzyk nieść z godnością🖐️ Dobra, a gdzie Mr. KIotz? i z kim o teraz bajeruje jak szarlotte kopnął w dubsko?