Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hieronim Horacy Koza

ROZWALĘ TO FORUM W TYDZIEŃ

Polecane posty

A dlaczegóż to mnie nie ma być w pobliżu ? Toc ja pijawce nie zamierzam w niczym przeszkadzać. :o

Nudą wieje .Skocz sobie na piwo .Napiszesz coś i bedzie sie przynajmniej tobie zdawalo ,że śmieszne i błyskotliwe :)Topik na śmietnik .

a właśnie ze kurwa cudowny _ masz 15 lat buhhaahha no to cudownie Rozumku brak i wszystko zachwyca

Gość carewicz
ja mam newsa,podobno lubisz lizac włochate ansy i wydlubywac rodzynki?! czy to jest prawda? jesli tak to news roku.

Gość to ją walnij tylko mocno
🖐️

Herek nie cherlaj juz bo pomysłów na obrażanie ci brak :)Zabłyśnij człowieku czymś wreście

No dobra. Jeszcze jedna rzecz mnie interesuje. Dlaczego na moim koncie nie powiększa się ilość postów? Czy mam znowu zacząć romansować z moderią, żeby się dowiedzieć takich podst. rzeczy? I czy w ogóle moderia jeszcze żyje?

Gość masz coś do 15-latek
?:o stare pudło:o

Gość dodaje posty
ale nie takiemu pustostanowi :classic_cool:

Gość no rozwalasz to forum czy nie
bo spać idę:o

Jeszcze nie żonę i jeszcze długo długo nie, Boże uchowaj 🖐️ A jak już się widzimy Mr. mam dla ciebie pewną historię, ciekawe czy zgadniesz o kim mowa. Dawno, dawno temu (jeszcze za pierwszej pijackiej edycji) miałem niebywałą przykrość pocieszać po tobie pewną desperatkę. Zaczęło sie od głupiego posta na forum. Dalej było tak: ona chciała, bardzo chciała. Ale ty nie, bo się rozmyśliłeś albo może wtedy rwałeś sernika. To teraz nieistotne. Istotne jest to, że ona, ta dziewczyna sobie kupiła ekskluzywny żel pod prysznic, na spotkanie z tobą. Ekstra wydatek. Czarna rozpacz. Ona naprawdę była zrozpaczona i wcale się nie dziwię, że odechciało ci się spotkań z taką dziewką. Murzynek to przy niej pryrżcz :classic_cool:

Miałeś szarlotę? Bój się Boga. Przecież to chodząca czerstwość, poza tym zapewne płytko chwyta. Lawren nie jest taka zła, oprócz tego że stara, coraz grubsza i śmiertelnie zakochana w jakimś kryptogeju. ((:classic_cool:))

O k.ur.wa, nie mam pojęcia o kim mówisz. Ja przecież mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, więc o c b :o

Zupelnie nie 15 latki to super fajne bezrozumki :)Wystarczy poczytac Och och spojrzał na mnie co on odemnie chciał?Dotyczy to rówwnież pietnastek mających w z yciu realnym ponad 40 :) Tylko jedno żeby kogoś obrażać zwłaszcza na forum to trzeba mięć klase i coś do powiedzenia .A nie tylko pieprzyć trzy po trzy ,albo dwa po dwa albo jeden po jeden :)I dobrej nocki biedni skrzywdzeni przez życie :)

Jak zwykle myślisz że tylko kobieta może z tobą rozmawiać i jak zwykle kłamiesz. Chociaż może i nie. Po tym co szarlotta nawypisywała o tobie, fiu fiu... 😴 Mogłeś ją wyssać, miałbyś spokój akuratny.

Słuchaj kerona. Przekopiowałem twojego nędznego nicka, więc doceń mój wysił oraz przeczytaj uważnie co mam ci do przekazania: byłaś, jesteś, będziesz cholerną dziewicą, nawet jeśli spotkasz się z Fujarkiem, ściągniesz stringi z drachą i wypowiesz zaklęcie w twoim stylu, czyli "simsalabim-nie chcę-już-być-niewydymaną". Rozumiesz jak ktoś cię ignoruje? Mam teraz straszną ochotę określić cię mianem 'parszywa" ale byli u mnie dzisiaj świadkowie Jehowy i dam sobie na wstrzymanie. Ale tak czy tak, spadaj stąd 🖐️