Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*O_l_k_a*

PROSZĘ POWIEDZCIE CO MI JEST!!!!

Polecane posty

od jakiś 8 miesięcy często miewam krwawienia miedzy okresami, czasem jest to po wysiłku fizycznym a czasem zupełnie bez powodu. zauwazylam również że z pochwy wydziela mi się bardzo dużo żółtego lub czasem brązowgo śluzu (dbam o higiene intymna). kwawie rowniez po stosunkach. nie wiem co mi jest:( Dodam że mam 18 lat a wspolzycie rozpoczelam w wieku 16 lat i dalej mam tego samego partnera. u ginekologa nigdy jeszcze nie bylam ale umowilam sie juz na wizyte bo zaczelam sie niepokoic. chcialabym jednak wczesniej wiedziec czego moge sie spodziewac i co sie moze dziac z moim organizmem. jesli ktos moze wie co to moze byc to prosze napiszcie... z gory dziekuje

Gość dzis czy jutro
juz dawno powinnas była isc do lekarza:| dziewczyno marsz!!! nie jestem lekarzem wiec mowic nie bede,ale to nie jest normalne. po pierwsze kolor wydzieliny swiadczy co najmniej o nieprawidlowym stanie-zapalenie np poza tym krwawienia swiadcza albo o czyms zwiazanym z gospodarka hormonalna,lub gorzej. o takie rzeczy kochana na forum sie nie pyta,z tym trzeba do lekarza. powodzenia

Gość jakimś syfem cię zaraził
chłopak trzeba było zacząć sypiać w wieku 12 lat, to by tego nie było :-O

Pojde. napewno pojde tylko myślalam ze moze uzyskam tu jakies informacje zebym wiedziala mniej wiecej czego sie spodziewac