Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawdziwaProstytutka

Jestem PROSTYTUTKĄ ... i dobrze mi z tym!!

Polecane posty

HeYa wszystkim. Zaraz zostanę zbluzgana lub ewentualnie wyśmiana ale to nic ... i tak tu napiszę. Mam na imię Magda i mam no cóż, już 27 lat. Stara dupa już jestem, ale nie czuje tego, bo koleżanki i koledzy :) często mówią mi że wyglądam góra na 20. To zasługo mazideł które nakładam na twarz i nie tylko :). To tyle o mnie ... z wyglądu. Mam synka Igora który ma 7 lat. Jak potraficie liczyc urodziłam go gdy miałam 20 lat. Z ojcem Igorka nic mnie nie łączyło wiec o ślubie nie było mowy. Zostałam sama z dzieckiem ale poradziłam sobie. Postanowiłam zostac prostytutką. Poczytałam, podowiadywałam się i postanowiłam. Nie mam opiekuna (alfonsa) bo nie stac mnie na to. Teraz zarabiam miesięcznie ok 15 tyś. a gdy mam zły miesiąc to ok 10 tyś. Robie to by mojemu synowi zapewnic godne życie. Ma wszystko co tylko chce. Prosi mnie o piłkę kupuje, o telefon kupuje. Ma wszystko. Możecie to komentowac jak chcecie. Ja raz na jakiś czas będę pisała coś o moim życiu żebyście nie myślałay że dziwki to takie beznadziejne zajęcie.

Gość ale to juz byłooooo
i to na tym forum :O

Gość posłuchaj uwaznie
no ale cąłe zycie nie bedziesz chyba prostytutka, czas wiasc sie za uczciwa prace za 1,5 tyś miesiecznie :-)

buahahahahahahahahahahahaha Wolę byc tym kim jestem niż miec 1,5 tyś na miesiąc... co ja za to kupie? Na Igora wydaje ok 3,5 tyś na miesiąc więc nie wyobrażam sobie życia za 1,5 tyś....

Gość marna prowokacjaaaa
na bachora wydajesz 3 tysiaki neizle go rozpusciałas hahah zal kobieto zal ,a tak w ogóle to zciebie taka prostytutka jak z koziej dupy trąba , idz dziecko odrób lekcje :-)

Gość chyba kogos pogrzało
hehehehe prostytutko ;p zaniedługo skonczy się twój żywot ;p zresztą wiesz co ? mam męza informatyka i znajdzie IP ;) CHCESZ ZEBY TWOJ SYNECZEK DOWIEDZIAL SIE JAKA JEST JEGO MAMUSIA? dupodajką z pi.zdą zgnitą jak śliwka?;) hahahahahahahaha zresztą na pewno za monitorem siedzi stara rura i wpier.dala krówki :D

Gość JudtkaII
powiem tak kurwa kurwa zawsze bedzie nie wazne czy praktykujaca

Widzicie jaka jestem przewidywalna. Wiedziałam że będziecie bluzgac lub sie naśmiewac. Igor jest rozpuszczony i dobrze. Chodzi do prywatnej szkoły, ma zajęcia z piłki nożnej, rzadko bywa w domu bo ciągle ma jakieś zajęcia które jednak kosztują. Igor wie czym się zajmuje i w jego szkole też ludzie wiedzą. Z początku mieli jakieś ale ... teraz jednak się przyzwyczaili i nic z tego nie robią.

Gość klik klik
Dlaczego sie jej czepiacie mądre damulki uwazacie ze pozjadalyscie wszystkie rozumy. Jak sie czuje dobrze w takiej sytuacji jak teraz jest to czemu ma sie czyms innym zajmowac. Jej cialo, jej zycie wiec niech robi co chce.

No proszę Cię...Wszyscy wiedzą czym się zajmujesz i nic sobie z tego nie robią...? Raczej tak Ci się tylko wydaje...

hahahahahahahha ludzie w szkole Igora wiedzą hahahahahah śmiech na sali toś mi humor poprawiła hahahaha naoglądała się telenoweli, w sumie co ma innego do roboty,siedzi na chorobowym albo już emeryturke wali ;) i się wczuwa w rolę dziwki hehehehehe

Nic nie wiecie o pracy prostytutki. W miesiącu mam ok 15 klientów z którymi uprawiam seks natomiast reszta to faceci którzy zabierają mnie np na weekend lub na bankiety. Z takich jest najlepsza kasa.

Niuniexa - no, i Igor wie czym mamusia się zajmuje - smiem twierdzic, ze 7 letnie dziecko nie wie o co kaman, no chyba, ze mama go wyedukowała

Wiesz co, Ty to chyba żyjesz w takim razie w jakimś innym kraju, bo w tym w którym żyję ja nie ma tekiej tolerancji o jakiej mówisz.

Prawda z początu chceli nawet igora wypisac ze szkoły ale ja sobie z tego nic nie robiłam i powiedziałam skoro płace to wymagam i teraz nikt nic nie mówi... jeśli sobie coś myśli to ok jego sprawa. Ważne że igora nikt z tego powodu nie dyskryminuje.

Haris 🖐️ dokładnie haha 7 letnie dziecko, pierwsza klasa podstawówki i wie,że mama jest dzi,wką ;) zważając na fakt,że jeszcze liczyć i czytać nie umie hehehe i sąsiadki wiedzą i listonosz , fajnie fajnie ;) fajną masz wyobraźnie autorko ;D

myslę, że z czasem igor może nawet stac się bardzo popularny wśród kolegów bedą go czesto odwiedzac :classic_cool:

coz po co mi wiedziec cos o pracy prostytutki...jak zwal tak zwal...dziwka to dziwka, i nie ma znaczenia kto jest twoim klientem

Gość maaaaaarna
pro wo ka cja :O

Gość jestem kobietaą
No to jesteś tą prostytutką. Nie masz się czym chwalić a ni czym smucić. Sama wybrałaś takie zycie i wiesz co robisz. Sama jestem kobieta i uwazam,ze prostytutki powinny być,bo wolałabym aby moj facet poszedł do prostytutki jak ja np.czegos nie chce zrobic w seksie niz aby znalazł sobie kochanke.

Gość excellent
Droga Prawdziwa Prostytutko, na wstępie pozdrawiam. Ja piszę w przyjacielskim toniedo Ciebie. 1. napisz mi jakich mazideł używasz 2. i coś o swoim zawodzie, początkach, zawsze mnie to ciekawiło, gdzie pracujesz, i jak zlecenia, ze tyle wyciągasz, jak chcesz to możesz na maila, odpisz