Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawdziwaProstytutka

Jestem PROSTYTUTKĄ ... i dobrze mi z tym!!

Polecane posty

Nie chce mi sie czytac waszych komentarzy. Idę dziś do jakiegoś Przemka. Koleżanka mnie poleciła :). Podobno chce zabawy z kajdankami i innymi bajerami więc czas wyjąc lateks z szafy :). Umówiliśmy się na 16 więc muszę się przygotowac. Lakier... może czarny... albo czerwony. Coś tam wymyślę.

Gość ggkgkgggggg
Na rekolekcje do kościoła idziesz, przyznaj!!!!!

a) w prostytutce tez może się zakochać. b) może stwierdzić że ona jest lepsza w łóżku od ciebie i chodzić do niej a z tobą nie współżyć... c) nie denerwuje cię fakt że on dotyka inną kobietę ?? Nie irytuje cię myśl o tym że on przeżywa z inną kobietą coś co ogólnie powinien przeżywać tylko z tobą i co należy się tylko tobie.Jego oddech w tej chwili jego emocje itd. to wszystko jest twoje a ty oddajesz to tak po prostu innej kobiecie która na to nie zasłużyła?

Gość bokiko
to ze autorka jest prostytutka to jej sprawa,ale ja bym męż w życiu nie posłala do prostytutki to by znaczyło ze nie mam szacunku do siebie, juz bym wolała nie wiedziec

Aż mi niedobrze jak pomyśle jak się pierdolisz z tymi obleśnymi facetami za kase :O Masz psychikę zrytą i dlatego wydaje ci się, że wszystko to co robisz jest zajebiste. Proponuje najpierw wizyte u psychiatry wraz z synem...

Gość ijuz
zarabiasz 15 tys i z avonu kosmetyki kupujesz ?

Gość .....ale.....
prowokacja nie prowokacja ale ile wpisów w ciągu paru godzin

Gość do drogiej taniej
" agentki towarzyskiej" słuchaj używasz jak na takie "niby zarobki "dość tanich kosmetyków, a faceci z kalsą lubią zadbane babki z kasą a nie tanizne, więc pewnie klientów nie masz na zbyt wysokim poziomie. Nie przeszkadza Ci( bo nie wierze, że robisz laske zawsze w gumce) spuszczają Ci sie na twarz czy bierzesz z połykiem ( wystarczy trochę dopłacić) jakimś obleśnym facetom? bo przecież to nie Ty wybierasz, bo nie ty jesteś klientką - jak trzeba przecież załacić rachunki, to się nie trafiają przecież kilka razy dziennie przystojni amanci- zreszta tacy nie muszą płacić, bo laski same lecą. Przychodzą frajerzy, którzy przeznaczaja pół pensji, jacyś pijani robole, nieudacznicy, którzy nie potrafia wyrwać panienki, nieszanujący się kurwiarze, pętaki z kompleksami, seksoholicy,jeden drugi, trzeci.... bo prawdziwy facet znający swoją wartość, przystojny, na poziomie nie skorzysta z usług zwykłej taniej prostytutki, która kilka razy dziennie ciagnie druta byle komu, a jeśli skorzysta to z raz, albo w stanie upojenia alkoholowego i i tak nie pamięta

Gość ten topik to jest prowokacja
|:oJakiejś gimnazjalistce się nudzi i zakłada takie pojebane topiki:o

Gość a co do przeżywania z inną...
facet jak idzie do prostytutki to tak jakby załatwiał potrzebe fizjologiczną, nie ma żadnych uczuć, przytulania czy szacunku jakim obdarza swoją kobiete. Wychodzi po spuszczeniu z krzyża i nawet nie pamięta jak ta zdzira wyglądała bo to nie ma dla niego żadnego znaczenia, faceci inaczej traktuja takie rzeczy, bez emocji, a kobiety są emocjonalnie i sie przejmują - nie ma czym, szmatą jakąś bez znaczenia się przejmować? przecież to jak śmietnik jest

Gość a niech żyje
w kałurzy spermy, czy ktoś jej nie daje???:-P no tak przedewszystkim ona daje :-)

Gość prawda jest taka eeetaaamm
pare PLN więcej dopłacają i dmuchają w anal a potem czekoladowego loda robi ha ha ha ha, to przeciez prostytutka jest co ją może brzydzić jak tyle spermy sie na nią wylało i tylu facetów dziennie obrabia, w tym zawodzie przeciez kasa ważna jest, żygam

Gość gocha_zzz
Nie potępiam autorki, niestety nie wszyscy potrafia zarabiać 15 tysi miesięcznie, ale i nie wszyscy mogli by być prostytutkami. Kobieta chce mieć pieniądze, jak każdy, nie robi nikomu tym krzywdy. Ja myslę nawet że ten ciemnogród który tu tak strasznie jezdzi po autorce powinien jej podziękować. To oryginalne co napisze , ale dzięki temu że istnieja takie kobiety , jest mniej gwałtów. Nie ma wi4ele złego w płatnym seksie. Nie linczujcie autorki tylko niewiernych typków. Nie istniały by prostytutki gdyby nie było potencjalnych klientów. Mam tylko nadzieję że autorka inwestuje w jakieś zajęcia dodatkowe. Dzięki temu może pozwolić sobie hipotetycznie na kursy i doszkalanie ;) zaraz sie uśmiejecie że na kursy robienia laski mama nadzieję że też;)

Gość ktos tu rozmawia o nieobecnych
po co to podnosisz ? :)

Gość gocha_zzz
bo to czytasz ;)

Gość znam frajera
Chcesz faceta który pozwolilby ci sie tym zajmowac nawet jakbys byla jego zona to znam takiego zostawiam tutaj namiar na niego. sebastianss@o2.pl

Gość szalonajjjjjjjjjj
tez jestem prostytutka bo musze . zrzera was zazdrosc bo nie macie tyle kasy i juz.

Gość rej4wp4
syn będzie wstydził się matki i będzie gardził tobą,warto,raczej nie?! I jaki facet zwiąże sie na stałe z dziwką,gdzie każdy leje jak w studnie w piżdzie takie mają echo! Załosne,zawsze można zarobić inaczej!!!!!!!!!

jasne ,że to prowokacja. Po pierwsze w dzisiejszych czasach prawie każdy facet chce chociaż spróbować analu. Po drugie faktycznie coś mi z tymi kosmetykami nie pasuje bo 15 tys to całkiem sporo. A po trzecie jaka prostytutka teraz szuka klientów przez koleżanki? Tak było kiedyś kiedy nie było netu teraz wszystkie tam szukają

Gość iiiiisssssssssa
tez mi sie wydaje ze to nieprawda. dziewczyna ma bujna wyobraznie... zalosne.

Gość Ytha
prostytutka cz nie... dla mnie najbardziej żałosne jest to że nagle znalazły się same bogaczki dla których rossman, avon , czy boss to tanie gówno... jeśli jesteście takie bogate to zainwestujcie swój majątek w coś kreatywnego a nie pisanie na kafe.

Gość ehehehehehehe
a jak w szkole dzieci dostana na zadanie domowe "kim z zawodu sa moi rodzice" to twoj igoreczek napisze niezły referat - "ojciec nie jest mi znany, mama zresztą tez go nie zna, mowi ze widziała go raz przez kilka sekund,a sama mamusia mowi ze jest Dziwką chociaz jeszcze nie wiem co to znaczy". ale masz zajebiste zycie nie ma co :D tylko szkoda dziecka, bo jak juz teraz dostaje to co chce to w przyszłosci nie bedzie sobie umiał trafic palcem do dupy...:) i jak mozesz pisac ze nie wiesz co mozna za 1,5 tysiaka...jak wiele ludzi w polsce tak zyje i ZYJE, naprawde z takimi pieniedzmi mozna sie wyrobic...chyba ze jakas juz rozkraczona lampucara z mozgiem wielkosci rodzynka musi sobie kupowac codziennie satynowa bielizne...Swoja droga skoro masz 15 tys miesiecznie to znaczy ze nie selekcjonujesz facetów i dajesz tez najwiekszym oblechom :O starym spoconym smierdzacym grubasom i innym menelom mający serek za napletkiem :O fuj jest obrzydliwa...i teraz nie pisz ze nie bo bys tyle nie zarobiła jakbys wybierała facetów!!!!!!!!!!!! chyba ze piszesz do nas z arabii saudyjskiej.... a ja tez bym dała...za conajmniej 100 000 zeta i to nie jakiejs swinie ktorej bym nie dala nawet za miliarda 🖐️

Gość kaczorowa
fajnie , że wiesz co czuje Twój syn. Wiesz , jeśli koledzy Twojego syna wiedzą czym sie zajmujesz to nie dziw sie , że niedługo Twój syn do Ciebie przybiegnie z płaczem , bo mu dokuczają w szkole.Chcesz mu zapewnić dobre życie na poziomie..ale w taki sposób ? dziewczyno , pieniądze to nie wszystko!chcesz , żeby za pare lat koledzy sie śmiali z Twojego syna jaką ma matke.cóż..to Twoje życie . Ale kurwa , co Ty robisz z tego dziecka?On ma wszystko czego zapragnie..?Aha,no to mu życze powodzenia w dorosłym życiu.

Gość kaczorowa
ehehehehehehe - popieram Cie w 100% .

Gość dziennikarz.dziennikarz
Jestem dziennikarzem dużej polskiej stacji telewizyjnej. Poszukuję bohaterki do reportażu o urokach i wadach prostytucji i sponsoringu. Nie interesują mnie detale seksualne. To, o czym chcę zrobić materiał, to psychiczna strona takiej relacji. Dlaczego dziewczyny decydują się na tego typu pracę (czy tylko dla pieniędzy?). Z jakiego typu obciążeniami psychicznymi wiąże się ta praca? Jak wygląda po tym normalne życie? Jaka jest rola państwa polskiego w zapewnieniu normalnych warunków pracy? Szukam odważnej dziewczyny, bądź członka jej rodziny, którzy mogliby opowiedzieć uczciwie i szczerze o swojej pracy (z lekką zmianą wizerunku, jeśli będzie taka potrzeba, i może być pod pseudonimem). Reportaż telewizyjny, więc chcielibyśmy nagrać przynajmniej część twarzy. Zapłacę za takie spotkanie i co do kwoty na pewno się dogadamy, choć liczę, że nie będzie to jedyna motywacja. proszę o kontakt na dziennikarz.dziennikarz@wp.pl

Gość ekskluziw gerl
więc niezle się prowadzisz 15tyś miesiecznie ja wyciągam 25-30 ale oszczedzam na wszystkim na czym się tylko da i mam wysokie stawki glownie dla zagranicznych bo nie kazdego stac na nocke za 3tys czy godzine za 500 mam wlasnego managera kierowce ochrone... kasy duzo ale jestem nieszczesliwa juz w wieku 19 lat bo tyle prawie mam czemu to robie? by zarobic na godne zycie dla mojej rodziny ktora niedlugo zaloze ale nigdy ale to nigdy nikt nie bedzie o tym wiedzial jak sie tego dorobilam domu... samochodu... i duzej kasy na kontach... nie chce wiecznie tak robic max 2lata bo tak naprawde to nic milego moze dopiero zaczynasz ale ja wiem jedno zadna prostytutka nie jest szczesliwa z tego co robi bo co ma? kase duzy przebieg i okropna opinie... jesli ktoras chce tak zaczac niech przemysli to 100razy ja odradzam pozdrawiam