Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawdziwaProstytutka

Jestem PROSTYTUTKĄ ... i dobrze mi z tym!!

Polecane posty

Gość napisz cos wiecej
jacy są nasi meżowie, mam nadzieje ze uzywają gumki!

Niech każdy sobie zyje jak chce, skoro to komuś daje satysfakcję mnie nic do tego...mnie jest dobrze za dużo mniejsze pieniądze a w sprawach intymnych preferuję monogamię i sama decyduję, kto i w jaki sposób mnie dotyka :D

excellent 1. Przede wszystkim ważne sa perfumy... używam hugo bossa bo ładnie pachną. 2 razy w tyg. solarium, peeling do ciała miodowy, balsamy Garniere, antycelulitowe, do twarzy dużo kremów ... te z Sorai są dobre albo Avonu, maseczki do twarzy i dużo kremów przeciw wiodczeniu skóry. Do tego dochodza maseczki i odżywki do włosów , lakiery i make up. Dużo kasy na to wychodzi. 2. Zaczęłam od stania na ulicy ale na tym wyciągałam ok 5 tyś. Teraz jestem na telefon. Koleżanki mnie polecają i koleś dzwoni a ja jade. Czasem zdarza się że wynajmują mnie na kilka dni wtedy zarabiam jednorazowo nawet 10 tyś.

chemoterapia to nie dewiacja :D to bardzo poważna sprawa, obawiam się że konieczna dla osób które odwiedzaja solarium 2 x w tyg.

Gość Madeleina19
wyjmuje z uszu miód, daje ryżu i ma peeling miodowy :)

Gość jestem kobietaą
:-) cos nei wierze abys analnie nie pozwalała sie posuwac i zarabiała tyle kasy :-) własnie faceci lataja do prostytutek aby sie analnie wyzyc.Rzadko który facet nie chce posuwac analnie prostytutke.

Gość jestem kobietaą
Własnie na analu prostytutki zarabiaja najwiecej :-)a Ty z tego niby rezygnujesz :-)

Gość jestem kobietaą
No to jezli nie uprawiasz anala to amsz kiepskie zarobki niestety i długo w tej profesji sie nie utrzymasz:-)

Gość łoowieCkaaaa
ładują ci w dupsko weź się nie tłumacz ;)

Mówię jak jest a wy ciągle próbujecie udowodnic że jestem jakąs dewiantką i ciągle was tu ściemniam. Nie wstydzę się tego co robie wiec czemu mam ściemniac. Moje koleżanki które dają analnie zarabiają ale tylko jakieś 3 tyś więcej miesięcznie bo mało jest facetów którzy tak chcą.

Gość taka prawda
oczywiście jesteś na tyle "yntelygentna" żeby co 3 miesiące robić testy HIV? To dość istotne w tym "zawodzie". Około 90% prostytutek przebadanych losowo w Polsce jest chora na AIDS lub są nosicielkami HIV. Powinnaś znać statystyki i badania.

Gość jestem kobietaą
Oj prostytutka,prostytutka to Ty mało znasz mezczyzn :-) włąsnie duzo facetow chce anala,bo lubia lub chca sprobowac

Gość jestem kobietaą
I nie pisz,ze nie jestes dwientka,bo niestety uprawianie seksu za pieniądze jest dewiacją :-)

Gość maaaaaarna
oj nie pie.rdol, że ci w dupę nie ładują....a może faktycznie skoro stać Cię tylko na taniochę z Rossmana i na Avon pff....Kurde, to ja zarabiam głową a nie dupą a stać mnie na eksluzywne kosmetyki. To żeś się ustawiła hehehe

Gość jestem kobietaą
Badania powinnas robic co 3 m-ce a nie co roku :-) i nei pisz okresowe,bo okresowe to sa badania pracownicze a Ty jak na arzie nie masz swojego zawodu zarejestrowanego legalnie:-)