Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawdziwaProstytutka

Jestem PROSTYTUTKĄ ... i dobrze mi z tym!!

Polecane posty

Gość maaaaaarna
Ja też muszę opłacić mieszkanie i rachunki kretynko. Myślisz, że innym kobietom to chrystus rachunki płaci ? Weź przestań pierd.olić bo aż mnie skręca jak to czytam...Poza tym co to za frajda posuwać dziwkę, która wali tanią wodą z Avonu? To co Ty za skundlonych klientów masz ? Jesteś tania pod każdym względem najwyraźniej. Poza tym jak chodzisz dwa razy w tygodniu na solarkę, to nie ma dupy we wsi, żebyś młodo wyglądała. Coś cie znajomi z deka cie okłamują...

Gość jestem kobietaą
Dziewczyna przyszła na forum sie troszke podniesc na duchu,połechtac ego:-) bo w normalnym zyciu niestety czuje sie nieszczesliwa.Zadna zadowolona do konca prostytutka nie zakąłda takich głupich tematow. Czuję,ze dziewcze jest w bardzo złym stanie psychicznym i nie chwalis ie tym,ze zarabia ,ona po prostu cierpi,ze to robi.

Gość aa_aa_aa
ściema. to tanie kosmetyki sobie kupujesz, skoro niby tak dużo zarabiasz nie stać cię na droższe??

Gość jestem kobietaą
Tak drogie prostytutki nie przesiadują na kafe,na czatach itd.

Gość aa_aa_aa
bossa to tylko perfumy a reszta soraia i garnier oraz kosmetyki z rossmana.

Gość taka prawda
boss nie jest zbyt ekskluzywny avon to g.ówno to tak, jakby ktoś zachwycał się odzieżą z H&M albo Reserved - tanie g.ówno

Gość black latte
No cóż, te kosmetyki też mnie zdziwiły. Ja takiego majątku nie widzę co miesiąc i choć znam całkiem niezłe tańsze kosmetyki, to naprawdę wolę jak na mojej półce stoją te z wyższej półki. Przynajmniej wiem, że więcej tam naturalnych składników niż chemii. I czuję się tez z tym lepiej.

Gość maaaaaarna
Widać dla niej to luksusy. Cała taka "ekskluzywna" :O

Gość maaaaaarna
toć biorę przecież :D

Gość jestem kobietaą
:-) droga prostytutka nie uprawiająca analnego seku i uzywajaca tanich kosmetykow :-)

Gość excellent
Droga Prawdziwa Prostytutko, swoja drogą coś nie bardzo dowierzam, za koleżankami z forum, ze nie masz w swojej ofercie anala. W "normalnych"-darmowych kontaktach faceci na to napierają często, a jezeli płacą to nie wierzę, że tego nie żadają. trzymaj się.

Gość maaaaaarna
jestem kobietą >>> ciekawy mix, co nie ? Od razu mówiłam, że to prowokacja. Jakiś pryszczaty masturbant miał przez moment rozrywkę

A co wy takie obeznane za co ile się dostaje od prostytutki. Mówię wam jak jest ... jak nie wierzycie to przykro mi. Doszłam do tego po ok 5 latach siedzenia w tym zawodzie więc mam się czym szczycic. Tanie kosmetyki na które miesięcznie pójdzie ok 4 tyś. no może 3... nie liczyłam ale więcej mi nie trzeba. Używam to co mi pasuje.

prowokacja ...Nigdy nie uwierzę w to że twój syn wie że jesteś prostytutką i że jego nauczyciele i szkoła wie ;/ no wybacz ale nauczyciel na taką informacje zareagowałby i wniósł do sądy aby odebrać ci dziecko więc nie pisz głupot i nie mąć ludziom w głowie ;/

Gość jestem kobietaą
Prawdziwa prostytutko cos neicos wiem na temat prostytutek:-) a poza tym nie masz czym sie szczycic :-) A tak w ogole to mysle,ze jednak przezywasz jakis kryzys psychiczny,jest Ci źle z tym co robisz,mimo,ze zarabiasz pieniadze. Nie siedziałabys tutaj i nie udowadniałąbys wszem i wobec,ze jestes szczesliwa,bogata i zachwycona...

Gość excellent
mam jeszcze pytanie do PP; ilu klientów masz dziennie, jaka jest stawka za konkretne usługi i w jakich godz. pracujesz? pzdr

Prawdziwa prostytutko--> A czy twoja praca ma jakieś szczególnie dokuczające ci wady ??Nie boisz się że kiedy syn podrośnie i zrozumie znaczenie twojego zawodu to cię znienawidzi ??

Gość bokiko
PRAWDZIWA KOBIETO mówisz ze ona ściemnia , ze jest tania,ale co ty sie tak tym interesujesz,cos duzo wiesz na temat prostytutek , moze sama nia jestes albo któras ci wlazła za skóre,moze z twoim mężem ..

Gość bokiko
sory to było do JESTEM KOBIETĄ

Gość jestem kobietaą
bokiko zadna nie wlazła mi za skore z powodu meza,bo ja sam nieraz meza do prostytutki wysyłam ,bo np.jakb cos chcaiła a ja nie chciałabym to po co ma sie chłopaczysko meczyc jak moze sobie ulzyc ,wole aby na prostytutke poszedł niz miał kochanke:-) A dalczego wiem duzo o prostytutkach,bo mam kolzeankz eparajaca sie ta profesja i mam znajomych facetow którzy chodza na prostytutki i ze ma o tym rozmawiaja. Nie interesuje sie zyciem tenj Pani ktora tutaj napisała,tylko po prostu sobie pisz eco o tym mysle i tyle.Gdyby nie było tego tematu to nie pisałabym :-)

Gość bokiko
a nie boisz się ze ci jakiegoś syfa mąż przyniesie. no to gratuluje podejscia.

Gość jestem kobietaą
:-) wole wiedziec,ze maz idzie na prostytutke bo wtedy moge meic wpływ na to aby kontrolowac Jego zdrowe niz aby chodził sobie bez mojej wiedzy a pzoa tym On ejszcze u tej prostytutki nei był,bo akurat anal nie lubia a inne rzeczy ma w domciu,ale ja zawsze powtarzam mu,ze jak nie ma wystarczajaco seksu w dopmu lub ja czegos nei chce to niech idzie do tej prostytutki i nawet jest moim marzeniem aby skorzystał z tej formy rozkoszy bo zobaczyłby,ze jednak nie opłaca sie wydawac tyle kasy (jest dusigroszem)na cos co ma za darmo w domu :-)

Gość jestem kobietaą
A od zwykłej kochanki tez moze syfa załapac i do tego ejszcze sie zakochac :-)

Gość anuuliinka
ja bym się takiego męża puzniej nie dotkneła