Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawdziwaProstytutka

Jestem PROSTYTUTKĄ ... i dobrze mi z tym!!

Polecane posty

Gość KrwistoCzerwonaSzminka
W szkole dzieciaka wiedzą że się prostytuujesz i nie odebrali Ci go? Niezłe masz pomysły - nierealne, kurator to na dzień dobry, i myślę że i on nie byłby potrzebny, od razu pogotowie opiekuńcze...teraz jest tak prawo zaostrzone jeśli chodzi o dzieciaki, że bzdury to możesz sobie wypisywać w notatniku i zapisać na kompie!

Gość Bili
Strasznie z Ciebie musi być puste i nie myślące życiowe babsko jeśli mowisz, że nie da sie wyżyć za 1,5 tys. złotych.. Moja matka prawie do 35 roku życia miała słabsze zarobki, od dzieciaka nie miałem ojca do pomocy mamie, tylko dziadków i jakoś żyłem, miałem piłki, zabawki itp. itd. Dopiero teraz gdy jestem starszy i mądrzejszy widze jak mamie musiało być trudno, a Ty mi mówisz, że za 1,5 tys sie nie da dziecka małego wychować?! Za takie pieniądze to my oboje żyliśmy i jakoś głody i brudny nie chodziłem.. Co do Twojego zawodu gówno mnie obchodzi kim jesteś i co robisz, ja sie na forum nie wpisuje, gdzie pracuje, co robie, bo kogo to może obchodzić, każdy ma swoje życie, a jeśli sie chciałaś pochwalić, że na synka wydajesz 3 tysiaki, to tylko mu pozazdrościć.

Gość A ja powiem tak...ze...
Przeciez ja cisnie to ze jest dziwką....:/ gdyby byla z tego dumna to nie pisała by na forum. Czuje sie winna pewnie, że jej syn ma matke łajdaczke i teraz sie probuje dowartosciowac

Gość erwinek
Jeśli myślisz ,że twój syn ma wszystko to jesteś w błędzie ,bo nie ma matki .Ja bym bowiem zdz*ry matką nie nazwał.Piszesz ,że zostałaś sama i wydajesz się być dumna że dałaś sobie radę ....ale nie ty nie dałaś sobie rady ,ty przepadłaś ,upodliłaś się upadając najniżej jak tylko można.Z punktu widzenia mężczyzny powiem ci ,że dziwki się odwiedza ,ale o dziwkach nie mówi się jak o kobietach ,chyba nawet nie jak o ludziach .Dziwka to towar ,który się kupuje .Koledzy w biurze czasami opowiadają o odwiedzinach u prostytutek i zawsze mówimy o takich "kobietach "jak o czymś nie kimś.Piszesz o sumach ,które zarabiasz ,jakby to były dobrze ,uczciwie zarobione pieniądze ,ale te pieniądze śmierdzą .I naprawdę więcej szacunku ma się przechodząc koło biednego żebraka ,bo o nim przynajmniej mówimy człowiek .O tobie nikt by tego dumnie nie powiedział.Przejeżdżając z rodziną wieczorem ulicami ,kiedy natykamy się na takie jak ty ,zawsze mówimy dziecku z "popatrz to prostytutka" z odrazą i wstrętem jak byśmy mówili o łajnie.Mam nadzieję ,że twój sy n wie lub dowie się kim jesteś i jeżeli nawet on cię nie przeklnie ,to mam nadzieję ,że kiedyś z odrazą popatrzą na ciebie wnuki i wszyscy na których ci zależy .I że umierając będziesz zupełnie sama.

Gość bhihikiki
Popisuję się pod opinią .Jesteś niczym i na nic nie zasługujesz.Takich jak ty (celowo z małej litery) nikomu nie żal .Jak czyta się że gdzieś zabili prostytutkę to naprawdę nie czuję się ,że czyta się o człowieku.

Gość aldolinka
15 tys , tanio liczysz swoje całe ciał ,ja za tyle nie oddałabym nawet jednej nerki.No tak ,ale u ciebie nie liczy się jak u człowieka....

Gość bhihikiki
nie piszcie do niej jak do człowieka ,bo to ino ścierwo,jest zbyt głupie aby mogło zrozumieć

Gość Ha!
Jesteś dla mnie zwykłą D***ką i nic z tego nie zmieni. Masz pusto w łbie, sądze że nie skończyłas nawet podstawówki... Twój syn tzn znajomi ciekawe co o tobie mysła gdy Cie widzą? Niedość że dzi*** to rozpieszcza syna.. i sama jest rozpieszczona dzi*** idz pozarabiaj 1,5 tyś na miesiąc a dowiesz się jakie jest życie! Nie wiesz co to nawet jest "praca" bo tego co Ty robisz nie można nazwać pracą tylko zwykłym dzi*karstwem. Może jeszcze jakiś facet zaplodni Cie i Ci dziewczynka a wtedy mile spedzanie czasu z corka na ulicy pokażesz jej wtedy interes rodzinny!

Gość mihell
Prostytutki były są i będą. Panie które się tak oburzają mogły by ten fakt zaakceptować zamiast "bronić krzyża", to że facet idzie po płatny sex oznacza że chce a dla czego chce to już drogie Panie się same zastanówcie albo popytajcie. Od waszych wyzwisk prostytutek nie ubędzie ani klientów. Strach ma wielkie oczy i pewnie połowa z was się zastanawia czy wasz facet był, a może będzie... Z punktu widzenia biologicznych interesów płci facet chce jak najwięcej partnerek więcej jego genów "przejdzie do historii" :)... Natomiast kobieta która więcej inwestuje w dziecko [9 mies... opuchnięte nogi... itp.] chce partnera który się nią zaopiekuje ale nikt nie wie ilu facetów wychowuje "kukułcze dzieci" mężuś z brzuszkiem pod pantoflem w domu ale ten, dajmy na przykład - "opalony, spocony robotnik bez koszulki" kusi...

Gość prostytutka na poziomie
a wiecie co jest najgorsze? ze nawet przestrzegajac wszelkich zasad higieny itd mozesz zlapac każde swinstwo? a wy faceci nie zal wam potem zarazac wasze zony kochanki itd? wyobrazcie sobie stosunek oczywiscie po kapieli obydwojga klienta i prostytutki wystarczy wychadzac z lazienki zlapac za klamke i ta reka dotknac gumy juz mozna sie nabawic moze nie hiva ale zapalenia pochwy nawet normalny ostry sex moze potem byc uczucie pieczenie z czego szybko moze przejsc do grzybicy czy wirusow gdy sie nie dba lub co najgorsze w przypadku pekniecia gumki o tych "inteligentnych" co pozwalaja sobie na wkladanie palcow bez spryskania plynem do dezynfekcji rak i rekawiczek (mydlo nie zabija wszystkich zarazkow) czy tych inteligentnych co sie ciesza gdy znajda dziewczyne ktora pozwala sobie bez gumy i potem zarazaja swoje kobiety nawt nie wspomne teraz was zdziwie jestem prostytutka bardzo mam slaby organizm i gdybym nie uwazala dawno bym miala niewiadomo co za bakterie bo niektore dziewczyny poprostu sie latwiej zarazaja inne trodniej ale uwazac musza wszystkie zdziwil mnie bardzo 1 klient ktorego mialam zadbany facet wziol mnie na nocke najpierw kolacja w restauracji potem hotel a najbardziej zdziwilo mnie ze nie chcial bym go nawet dotknela ani nie chcial sie kochac on sie bawil soba ja soba z poczatku myslalam ze sie mnie brzydzi i az mi sie glopio zrobilo a zaplacil naprawde sporo ale wytlumaczyl mi ze chcial sie spotkac by milo spedzic czas i oderwac sie troche od codziennosci i wyzalic o jego nie udanym zwiazku i ze nie potrafil by nawet po takim czasie pojsc z inna gdy inni klienci sa natyle bezczelni b nawet przy nie gadac z zonkami bo przeciez je bardzo kochaja ze ledwo co wyjda leca do jakiegos burdelu czy innej....

Gość prostytutka na poziomie
podsumowujac jesli ju szukacie prostytutki szukajcie nie takiej co robi wszystko z grosze a takiej co ma swoje zasady i za zadna cene np nie sciaga gumy z huja ze tak powiem i co nie pozwala sobie na wszystko wtedy wieksza szansa na "bezpieczna" zabawe

Gość wykropkowana annaaaaa
ja bylam prostytutka 2 miesiace, myslalam , ze w ten sposob dorobie sie czegos , wysokim kosztem ale jednak. I fakty sa takie , ze dorobic sie mozna masakrycznie duzych pieniedzy,ale nie warto. Zrezygnowalam , zaluje i zawsze bede zalowac, ze kiedykowliek przespalam sie z kims obcym zwlaszcza za pieniadze , autorce moge powiedziec jedno, bez wzgledu na to , czy uwazasz sie za prostutuke na poziomie czy nie oni i tak maja cie za zwykla kurwe bez wzgledu na to ile placa i jakie daja prezenty jestes dla nich zwykla kurwa i dla mnie tez ( choc sama bylam prostytutka), bo prostutucja to zawod a kurestwo to cecha charakteru ..ty taka kurwa jestes, twoj poziom to dno. wiesz czemu ? bo sprzedajesz ie za pieniadze i jeszcze sie tym szczycisz ..zal mi ciebie

Gość mam pewną wiedzę
A gdzie wy kurwa zarabiacie te 10 - 15 tys? Ja tu dziergam po 3 - 4 klientów i miesięcznie wyciągam 5 - 6tys, a wy tu o takich kwotach? Zdecydowanie nie Polskie realia. Ale to pewnie takie kurwy z was 🖐️

Gość Mężatka i matka
Dobrze że dbasz o Igorka.Najważniejsze że jesteś dobrą mamą i wiesz jak zarobić dobre pieniądze.Pewno jak masz warunki i dobrą psychikę to ciągnij to ile się tylko da.Pozdrowionka Dla Ciebie i maluszla

Gość Ewa Sonett
Ale macie temat.Zresztą prostytutka to też jakiś zawód. Bujajcie zatem

Do prostytutka na poziomie : W takim razie ja jestem zdrowy, bo jeszcze ani razu nie trafiłem na taką co pozwalała dosłownie na wszystko, powiem więcej oralny miałem w gumie i bez, ale stosunek zawsze w, analu też nigdy nie robiłem, jedyne co to byłem gwałcony wibratorem i palcami ale też z prezerwatywą...co o tym sadzisz?

Gość karykatura diabłaa
widze że tu same stare dewoty siedzą, mam koleżanki prostytutki ponieważ założyłam taki burdel mieszkaniówke, sama jednak tak nie doraniam. ale nie mam nic do pań do towarzystwa bo to normalni ludzie, normalne kobiety, przeważnie klienci przychodzą na 1 h j*bania albo 15 minut, wiem jak jest u mnie. czasem taka sie nawet dużo nie nameczy, wszystko jest w prezerwatywie a facet musi wziąść najpierw prysznic zanim pójdzie do pokoju z prostytutką sie kochać. znam faceta który wie że jego żona tak w agencji zarabia i nie przeszkadza mu to, wkońcu zarabia. zamiast obrażać autorke, najpierw zobaczcie jak to jest w burdelach a potem p*rdolcie farmazony!! WOLE PŁATNE PROSTYTUTKI ZA PIENIĄDZE NIŻ DZIWKI KTÓRE JEB*Ą SIE ZA DARMO DLA PRZYJEMNOŚCI POD ZEGAREM. dziękuje za nieuwage.

Gość natan blueskin.
up

Gość philosoph
wy ku­rwy to macie klawe życie!

Gość fajna dziewucha
Myślę, że gdyby było ci z tym fajnie i dobrze to byś nie napisała na forum. Moim zdaniem czujesz się zle, bardziej nieświadomie niż świadomie. Sprzedawanie ciała łączy się jednak z przykrościami, brakiem miłości i szacunku. Twój syn rzadko bywa w domu? Czyli nie masz dla niego wiele czasu a to też boli

Gość Martyna Ochlak
a

Gość www.partnerkivip.pl
Zapraszamy do dodawania anonsów wszystkie LUKSUSOWE damy do towarzystwa : www.partnerkiVIP.pl !

Gość ja cie rozumiem i nie potepiam
skad jestes?

Ja Cie popieram i nie potepiam,jestes duza dziewczynka i wiesz co robic.Jesli masz czas i ochote napisz do mnie,lubie towarzystwo i rozmowy z laskami tej profesji;-)

Gość jestem prostytutką
:)

Gość wszyscy sa szczesliwi
swini w chlewie terz jest dobrze

Gość sandraFormacjTV
Witam, jestem redaktorką popularnego programu o ludzkiej seksualności. Chciałabym nawiązać kontakt z kobietą zajmująca się prostytucją, która nie wstydzi się swojego zawodu i jest zadowolona z życia. Jeśli jesteś prostytutką napisz do mnie sandraadamczyk małpa formacjatv.pl

Forumowicze !!! a dlaczego w was tyle nienawiści i zazdrości . Każdy musi sobie odpowiedzieć na jedno ważne , ale to zajebiście ważne pytanie : co lubi w życiu robić? a potem niech zacznie to robić. Ona sobie odpowiedziała , ma co ma, chciała sie pochwalić swoim sukcesem w wy już z zawiścią ... :P