Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówka_____

Baby chodzące na solarium są obleśne!

Polecane posty

moja kosmetyczka uwaza ze mozna chodzic na solar raz na tydzien po 5 minut i to przez trzy tygodnie I STARCZY na ROK a nie po 10 minut 3,4,5 tygodni,,, nO ALE co tam,,, jak jest sie wlascicielem solarium to TRZEBA PISAC POZYTYWY haha :)

Gość naucz sie czytac
naucz sie czytac

Gość maxymalnie
obleśne!!!!

Gość no tak kolejna
ograniczona, to ze dziewczyna jest spalona, to widac, ale sa takie ktore maja jasniejsza opalenizne, bo chodza rzadziej... ja nie wiem, powiedzcie w jakim jezyku do takich ograniczonych mozna mowic, po chinsku>? po rosyjsku? a sie naucze!! popadacie w skrajnosci, tyle umiecie, a ja mowie jest cos pomiedzy nia, a bladusem i chyba kazda inteligentna osoba o tym wie

Gość majka 38
Przede wszystkim nie pisałam, że korzystam z solki PRZEZ kilka tygodni, ale CO PARĘ tygodni. To raczej spora różnica. Nie rozumiem niektórych wypowiedzi. Dlaczego niektórzy "nieopaleni" uważają się za lepszych? W końcu na solkę chodzą ci, co chcą, a nie wyłapani z ulicy na siłę. To przecież ich sprawa. Nie promieniują na innych. Jest mnóstwo ludzi, którzy opalają się na słońcu. Oni też są "be"? Nikt nie mówi, że opalanie jest super dobre. Ale jest mnóstwo rzeczy, które na coś szkodzą. Praktycznie każde jedzenie ze sklepu, spaliny, leki, komputery, itp. itd. Nawet sport ! Są ludzie chudzi i grubi, kobiety z dużym biustem i płaskie jak deski, opaleni i bladzi. Ale różnice, to przecież nie powód, żeby obrażać innych. Jeśli ktoś nie lubi opalenizny nie chodzi na solkę ani słońce. Jego sprawa. Ja np. nie lubię ludzi niekulturalnych, a nie mam wpływu na to, że są. I nie wyśmiewam się z nich ani nie krytykuję ich wypowiedzi. Chciałabym za to zobaczyć tych "zdrowo unikających słońca", jak pieką własny chleb, plewią własną marchewkę albo hodują krowy, kury i świnki, żeby mieć papu bez konserwantów. Oni też na pewno piorą w szarym mydle, segregują śmieci i przeprowadzają staruszki przez ulicę. Pozdrawiam wszystkich - bladych i bladych inaczej :)

Gość do majki
nie ma sensu sie tu chyba wypowiadac, kazda taka wypowiedz, jest neistety zbywana, ludzie udaja, ze takie wypowiedzi nie rzucaja im sie w oczy, ze ich tu nie ma w ogole...duzo gadaja, i tylko atakuja, sam temat topiku jest dosc obrazliwy, ale sama autorka przez pewien czas twierdzila, ze chciala wylacznie powymieniac opinie, a pozniej znowu zaczela gadac nieprzyjemne rzeczy...

Gość co za wiocha
jacy zacofani ludzie na tym forum! wszystko szkodzi! pierne wam w gebe i pozdychacie!

Gość co za wiocha
padniecie na zawal bo sie bedziecie zamartwiac ze wszystko wam zaszkodzi! nie straszcie ludzi rakami i innymi pierdołami bo tego mechanizmu nikt do konca nie rozkminił! i wogóle to ciemnota sie w kraju szerzy ze szok!

Gość co za wiocha
nie byłam w solarium ze 3 lata! ale za złosc autorce topicu i innym jej podobnym pojde tak sie zjaram zeby mogły pochrzanic na forum pierdoły! ludzie nie moge!

Gość hah dobre

Gość co za wiocha
i wiem co zrobie! zastanawiałam si eco zrobic po studiach! teraz juz wiem! otworze kolejne solarium w moimmiescie chyba z setne a miejscowosc mała! a co tam! aspiracje odłoze na bok! na złosc tym wiesniakom wszystkim z forum które strasza innnych i sie przemadrzaja!

Gość do co za wiocha
:]heh:P a ja bede Twoja stala klientka:P nawet jesli do tej pory bylam tylko sporadycznie, to wole teraz sie spalic, niz byc taka pelna zlosliwosci laska..okropnie niemile sa

Gość majka 38
:) Każdy w końcu przecież kiedyś umrze, więc trzeba mieć chociaż na co :) Trzeba sobie tylko zadać pytanie: czy lepiej robić i żałować, czy żałować, że się nie robiło :) Bo w końcu jak mówi stare przysłowie pszczół " jak się nie odwrócisz zawsze d.... z tyłu ":)Udanych i zadowalających wyborów życzę :)

Gość dzambalaya
"Ale jest mnóstwo rzeczy, które na coś szkodzą. Praktycznie każde jedzenie ze sklepu, spaliny, leki, komputery, Każdy w końcu przecież kiedyś umrze, więc trzeba mieć chociaż na co" Wypowiedz osoby, ktora nie ma zadnych argumentow:O Skoro i tak wszystko szkodzi, to moze pobudujmy sobie domy 5 metrow od autostrady, palmy 3 paczki papierosow dziennie, wdychajmy azbest i chlejmy 2 litry alkoholu dziennie. Przeciez i tak wszystko szkodzi, wiec co za roznica...

Gość o rany ja nie mogę
czy wy wogóle znacie takie słowo: "umiar"? :o wszystko jest dla ludzi, trzeba umieć korzystać z głową! opalanie ma zarówno dobre jak i złe strony - grunt to nie przesadzać ani w jedną ani drugą pomarańczowa opalenizna wyglada tak samo nieładnie jak trupia bladość podczas opalania ważne jest nawilżanie skóry od wewnątrz i wewnątrz oraz łykanie wit., które chronią przed wolnymi rodnikami niestety wiele osób nawet nie dba specjalnie o skórę w któres lato miałam okazję oglądać wypowiedż pediatry na temat powszechnie panującej panice odnośnie stosowania wysokich filtrów przeciwsłonecznych u dzieci - badania wykazały, że takie dzieci mają zbyt niski poziom wit D w organiźmie :( tak się zastanawiam, czy złośliwe komentarze przypadkiem nie pochodzą od osób, które z jakichś powodów same nie mogą się opalać w solarium i próbują to obrzydzić innym :P

Gość nie porównuj guwna do twarogu

Gość nie porównuj guwna do twarogu
dzambalaya

Gość kaczka dziwaczka2
Oj róbcie, co chcecie solarki! To wasza sprawa. Przecież to wy same sobie zadajecie krzywdę, a nie nam-osóbkom naturalnym,bez zbędnej skorupy na ciele;) Dzięki wam,to własnie na disco my się wyróżniamy,bo nas jest mniej;) Pozdrawiam!

Gość upupupupu
upupupupupu

Gość majka 38
Kobiety, litości ! A gdzie tu tolerancja dla innych ? Co mają powiedzieć ludzie, którzy mają ciemniejszą karnację i wystarczy pierwsze wiosenne słońce i już są zjarani na maxa ?! Że o cucoziemcach nie wspomnę. Wybielać się mają, czy co ? Każdy żyje jak chce i robi co chce. W wolnym kraju chyba żyjemy! Inni nie znaczy gorsi. Wysokich i małych, za grubych i za chudych też będziecie krytykować za wygląd ? A co do dyskotek. I innych spotkań towarzyskich. Chyba głupia jakaś byłam, bo do tej pory wydawało mi się, że szczególną uwagę zwracają kobiety z większym biustem, niezależnie od koloru skóry. Czy się to innym podoba, czy nie :) Ja osobiście wolę zwracać uwagę innych poczuciem humoru, radością życia i kulturą osobistą ( choć nie chwaląc się też mam czym oddychać :) ). A to co robię ze swoim ciałem i jak żyję to tylko i wyłącznie moja sprawa. I jeśli teraz pojawi się post w rodzaju "kobiety z dużym biustem są obleśne" to walnę ze śmiechu, bo i tak większość facetów woli kobiety, które mają co trzeba tam gdzie trzeba :) Pa :P

Gość toscana
Moim zdaniem solarium bardzo szkodzi skorze, jest najszybsza droga do raka skóry! Juz nie wspomne o szarym wygladzie cery kiedy juz zaprzestanie sie opalania.. proponuje balsamy brazujace wszystkim ktorzy jeszcze nie zaczeli regularnie chodzic na solarke lub chca sie nawrocic :) naprawde szkoda niszyc zdrowie..

Gość wow XXL
WBREW NATURZE jest obcinanie włosów i paznokci, depilowanie nóg, obniżanie lekami wysokiej gorączki, leczenie i prostowanie zębów, używanie dezodorantów (nie ma to jak naturalny zapach),............. Więc weźmy się wszyscy za ręce, wejdźmy na drzewa i żyjmy jak nasi przodkowie. ALBO....... zachowajmy UMIAR, UMIAR i jeszcze raz UMIAR we wszystkim - czynach, gestach i słowach. \"Najłatwiejsze do zdobycia są szczyty....głupoty\" :p

Gość dlatego osoby ciemne
wyglądają jak brudne...

Gość Veneta
W ogole tytul watku jest dziwny.. bardzo subiektywny.. powinna sie wypowiadac na nim tylko ta osoba, ktora go zalozyla chyba, wchodzac na ten watek jednoczesnie dyskutujecie o gustach.. a jak wiadomo o tym sie nie powinno dyskutowac.. a do jednej z dziewczyn, chyba ananaski.. uwazasz, ze jestes LEPSZA niz jakas dziewczyna wywodzaca sie z patologicznej rodziny? Znam kilka takich i powiem Ci szczerze, ze sa one bardziej normalne niz te bogate panienki, co to im mamusia wszystko kupuje i mysla, ze sa najwspanialsze.. te biedniejsze maja w sobie wiele skromnosci, nie wywyzszaja sie i potrafia dostrzec krzywde innych.. a co do solarium to uwierz.. naprawde nie ma reguly.. chodzi kto lubi i nie mysli o chorobach skornych..

Gość ty co za wiocha
to faktycznie jesteś wiocha :O :O

Gość do kaczki dziwaczki
faktycznie niezlaeznie od tego czy bym chodzila na soalrium czy nie, szczytem glupoty byloby pisanie, ze sie wyrozniam na disco, widac gdzie spedzasz czas (oczywiscie to tez jest dla ludzi) ale faktycznie niezla ambicja, wyrozniac sie akurat na disco, ale w sumie nie dziwie sie, z twoim podejsciem to pewne jedyne miejsce w ktorym "sie wyrozniasz" za wiele nie trzeba tam w koncu mowic, gratuluje!!! wznioslas sie na szczyty!!!

Gość hahaha śmieszne
są te wasze argumenty ;) Róbta, co chceta,ale nie namawiajcie nas na chodzenie na solarium!

Gość smieszna to jestes Ty
no nikt tutaj nikogo nie namawia, nie namawial, i nie bedzie namawiac na chodzenie na solarium! zabawni sa ludzie, ktorzy wypowiadaja sie, nie czytajac topiku! albo inaczej: naucz sie czytac! my przynajmniej mamy smieszne argumetny, a te nie-opalajace sie maja chamskie odzywki i potrafia tylko obrazac.. no jedna natomiast mnie tu rozbawila niezle, jej argumentem jest to, ze lepiej wyglada od opalonej na dyskotece:]haha