Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówka_____

Baby chodzące na solarium są obleśne!

Polecane posty

Gość jelito drażliwe
czyli w takim razie nie ma złotego środka by być troszkę opalonym,ale nie przez solarium:( Czyli jak ktoś jest blady,to już blady pozostanie, skoro nie chce miec opalenizny!! Ja mam taka własnie cere i nie wiedze w tym w ogóle problemu i jak sie chce ktos opalac,to jego sprawa!

Gość no ale wlasnie caly
czas tu chodzi o to, ze to kazdego indywidualna sprawa.ale dziewczyny tutaj atakuja z taka zacietoscia. i nie potrafia zrozumiec, ze mozna byc mniej lub bardziej opalonym. kolejna sprawa, ze jakos nie zauwazylam takiej akcji w stosunku do palaczy, narkomanow, alkoholikow. ale te z solarium sa zle i najgorsze.

Gość carpediem
hej ja nikogo nie atakowalam:) nie korzystam z solarki ale pisze przeciez wyraznie, ze kazdy ma prawo wyboru! i nie ma co sie za to czepiac! a dyskusja jest wlasnie o solariach, jesli chcesz wymienic informacje o paleniu, piciu itd to na pewno znajdziesz takie tematy w kafeterii:)

Gość do carpediem
jesli nie ty to pisals, to znaczy, ze to nie o Tobie bylo, prawda? to raczej nie jest rozmowa, neistety

Gość króliczek playboya1
a ja nie korzystam z solarium,bo uwazam ,ze to jest juz niemodne!!

Gość madziurkaaa
dziewczyny, a mi po solarce wyskakuja jakies straszne pryszcze na plecach. bylam tam kilka razy w zyciu, ale odstraszylo mnie to. a moze to jest wina tego, ze chodzilam na lezace a nie na stojace? tak czy inaczej, to dziwne jest. powinni chyba dezynfekowac lozko po kazdym kliencie

Gość dla mnie to jest
tam syf i smrud w tych solariach i kazdy sie poci...bleeeeee

Gość A N T Y SKWARY
Witajcie wszystkie moje Panie i te spalone i te blade! Tak se czytam i czytam i smieje sie z WAS!!I z tych spalonych a z tych bladych troche mniej! Kazdy ma oczy i widzi,ze mulatki choc inne,niby ładne.A nikt sie nie zastanawia nad tym,ze za kilka lat beda brzydsze niz te bladusy! A niech se beda zasługuja w sumie na to.Ja nie jestem ani spalona ani blada,mam na szczescie ładną, oliwkową karnację. BLADUSY! CIESZCIE SIE,BO I TAK MACIE LEPIEJ! JAK WIDZICIE NA WSZYSTKO MIJA MODA,A WY PRZETRWACIE ZDROWE I PIEKNE! NO COZ... to tylko fakty!!

Gość upupupuupu
upupupupupup

Gość carpediem
:)

Gość do anty skwary
i innych, zauwazcie, ze pomiedzy skwarami a bladusami jest cos jeszcze. ciesz sie ze swojej karnacji, bo masz szczescie, ale wszytskiego miec nie mozna, wiec aby Cie nie obrazic, badz dumna z tej swojej karnacji, bo z czego innego nie mozesz..kolejna ograniczona dziewczyna ktora widzi albo biale albo czarne..

Gość do anty skwary
tak przetrwacie zdrowe i piekne jedzac kokosy na bezludnej wyspie..co z abzdura..a wypadki losowe? a geny? nikomu zle nie zycze, ale zejdzcie w koncu z tego.. kolejna sprawa, to ze slepo podazacie za moda, znaczy tylko tyle, ze nie macie neistety swojego stylu, smiesza mnie gadki typu " to juz jest niemodne"..gdyby bylo polecialyby wszystkie tak? :P jeju..ja juz wole ludzi ktorzy sa soba, i tyle..i choc razi mnie styl np tzw 'rozowych barbie" to juz wole ich argumentow sluchac, bo przynajmniej zostaja soba i sa konsekwentne, to samo, wole dziewczyne w ciezkich glanach z dredami, jesli tylko czuje swoj styl niezaleznie od tego, czy to juz bylo modne czy dopiero bedzie...

Gość ANTY SKWARKI
NIE BEDZIECIE mi mówi, że białe jest białe a czarne jest czarne!!:P

Gość hihihihih
hihihih

Gość żałosne to jest

Gość upupup
upupu

Gość ashantii
naprwade smiesz mnie opinie osob mowiacy o bezpiecznym opalaniu poczytaJCIE SOBIE OPINIE DERMATOLOGOW GDZIEKOWLIWEK, DOPUSZCZALNA DAWKA SOLARIUM BEZ OCHRONY( TJ BEZ FILTROW, A WIADOMO ZE NIKT ICH NIE STOSUJE BO BY SIE NIE POALIL) TO ..10 MIN W CIAGU ROKU!!!!!!! ok moze sa pozytywy ale negatywy sa zawsze niezaleznie od dawki slonce jest potrzebne ale to to smarujemy sie bardzo wysokim filtrami aby korzystac zniego bezpiecznie i jedynie takie opalanie jest o( tylko ono nie opala wievc fanki soalrki coz...) 80% oznak stareznia skury to efekt promieni UVA i UVB i mozna sie oburzaC ALE TAK JEST JASNE OPALAJACIE SIE LUDZIE WASZ WOLNY WYBOR ALE ZA 10, 20 LAT WASZA cwera i sakora bedzie wtakim a nie innym stanie i musi9ciew sie ztym liczyc a nie oszukiwac sie naiwnie z e"raz w tygodniu solarium" was od tego uchroni haha

kazde opalanie bez filtrow szkodzi i to naturalne i to sztuczne to fakt po prostu , wyczerpuje todyskusja wasze klotnie sa po prostu zenujaco smieszne opalone: opalajcie sie ale nie osmieszajcie sie mowiac ze male dawki nie szkodza po co te obrzucanie sie blotem? fakty sa faktami i zadne wasze swiete oburzenie tego nie zmieni, dla niekotrych opalone wyglada zdrowiej, moze i pomaga na pryszcze , pewnie jest kilka korzysci ale fotostarzenie jest niuniknione badzcie swiadome jak bedziecie wygladac za kilkanascie lat

Gość a czy wy potraficie czytac
powielacie tylko to, co wszyscy tu sadza.nikt nie twierdzi, ze jest zdrowe.tylko, ze to czyjsc wybor indywidualny. i zwroccie uwage kto kogo tu blotem obrzuca.

Gość ANTY Antykoncepcja
Ja nie rozumiem???PO CO TA OPALENIZNA??? Czy to daje piękno-wątpię!!!nie chodzę na sol w ogóle-nawet przed okazjami!! Każdy mi mówi,że tak młodziutko wyglądam,a jak mówię,że ja już od ponad roku mężatka,to zdziwienie,że hoho! Czy to daje sukces-wątpię,bo jak pracodawca widzi taka solarę ,to wątpię,że oprócz pracy w solarium dostanie jakieś inne,wyższe stanowisko, bo po prostu bedzie się wstydził :( Czy to daje szczęście??? Może, jak ktoś nie ma podstaw religijnych, to szczęściem może być nawet kolejny błyszczyk-patrz JOLA RUTOWICZ;) Niemniej jednak-to Wasz wybór drogie Panie;) Na mnie solarium nie będzie ZARABIAĆ :)

Gość no wiesz w
dzisiejszych czasam byc mezatka wielka sztuka...ja znam 17latki ktore sa mezatkami, wiec faktycznie no to jest dopiero kryterium:p hahah pewnie zarabiaja na Tobie inne firmy, papierosowe, alkoholowe, albo te produkujace konserwanty..wiem wiem zaraz napiszesz, ze masz 30 lat, wygladasz na 15, a wszytsko za sprawa tego, ze nie chodzisz na solarium..smiechu warte..poza tym dziecko znowu ograniczasz sie do tych co sa pomaranczowe lub blade...a cos pomiedzy?

Gość verdadera
Mnie tam skwarki nie przeszkadzaja.Juz teraz widze, ze kobiety chodzace do solarium wygladaja starzej niz ja, a jako ze kazda kobieta chce wygladac lepiej niz jej rowiesniczki, to nie placze z tego powodu:D

Gość na jakiej podstawie
stwierdzacie, ze laska jest po solarium? pomijajac te ktore rzucaja sie w oczy/ ? bo ja np czesci w ogole nie posadzilabym o to, ze tam chodza?

Gość To proste na jakiej podstawie
można ocenić czy laska-nawet nie za wiele,ale łazi na solarium. Po1-jak to możliwe żeby w zimę mieć brązowo-żołtą opaleniznę na całym ciele??Musi łazić na solkę skoro względem śniegu jej morda i rece sa opalone-nie zjarane podkreślam!! Po2-skoro lato trwa u nas na prawdę krótko i słonca jeszcze mało,to dlaczego cały rok dziewuchy mają podtrzymaną opaleniznę???Widać to na dyskotekach,weselach,sylwestrach,w szkołach,sklepach?? Po3-z tymi co się nie opalają jest jak z tymi,co nie palą -od razu czuc, ze ktos inny palił;)) Zgadzam się z jedna przedmówczynią,że MY "BLADUSY O AKSAMITNEJ SKóRZE" POWINNYSMY SIE BARDZO CIESZYC I NAMAWIAC SOLARKI BY CHODZIłY JESZCZE WIECEJ,bo za kilka lat wszystkie jak jeden mąż będą pomarszcone i beda miały wciąz tą brązowo-żółtą skórkę o zaraczonym wygladzie:)

Gość przemawia przez was
prostota i chamstwo, jakim prawem piszecie morda, na twarz? to swiadczy tylko o was, swoja droga o niektorych dziewczynach tego byscie nie mogli powiedziec, bo np nie widac ze chodza, niektore maja naturalna ciemniejsza karnacje, a jak dziewczyna zrobi sobie lekka opalenizne, ktora nawet nie jest brazowa, tylko lekko rumieni twarz, juz nie mwoiac o pomaranczy, to zapewniam, ze nie powiedzielibyscie, ze ona chodzi na solarium dlaczego zaprzeczacie oczywistosciom? ktos juz tutaj pisal tyle razy, ze jest cos pomiedzy, chodzac na solarium, nie od razu dziewczyna robi sie pomaranczowa, wiec czemu udajecie ze tego nie widzicie?? takiej lekko oplaonej dziewczyny byscie nie poznali. i rpzestancie mowic, ze juz po 1 wizycie w solarium widac, ze laska na nim byla..sciema totalna

Gość ok może i racja
to w takim razie powiedz po co ŁAZICIE NA SOLKĘ skoro tego nie widać??? Czy to wam służy po to,by samemu sie szybciej zestarzeć???

Gość wiec ja np chodze bo ja pojde
raz w tygodniu na 5 minut, w drugim na 5, 7 , w trzecim na 7. to jest lekka opalenizna..pozniej np juz nie zwiekszam dawek, a jak zrobie dluzszy odstep to znowu ide za jakis czas na 5, i pozniej minimalnie zwiekszam pomaranczowe robia sie laski przy uzywaniu solki co najamniej 2, 3 razy w tygodniu i to nie po 5 minut, ale po 10, moja kolezanka tak chodzi.. wiec moze teraz zauwazycie, ze opalenizna jakas lekka sie pojawia, ja jestem dosc blada, wiec nie robie sie od razu opalona na braz czy oliwke, ale skora nabiera naturalnego koloru..i zapewniam cie, ze nie powiedzialabys ze chodze na solarium, chyba ze znalabys mnie wczesniej, to zauwazylabys subtelna roznice..a chodze, bo nie chce zeby moje zylki byly tak widoczne, poza tym przy tak jasnej karnacji wygladam niezdrowo z cieniami na skorze..maly rumieniec sie przydaje i nie mowcie, ze robie to z proznosci, bo tak samo moge powiedziec, ze nakladajac makijaz, lub nawet tylko tuszujac rzesy, lub nakladajac blyszczyk dziewczyna robi to aby poczuc sie lepiej, i to prawda, ale czy to cos zlego? a od makijazu tez skora sie starzeje.. i nie przekona mnie zaden argument w stylu dior czy ysl..make up to make up, chemia, nawet jesli jak twierdza producenci naturalna

Gość aha jeszcze jedno
to ze np wlasnie ktos tego nie zobaczy, nie znaczy, ze ja nie widze roznicy, a o to chyba chodzi? zeby z umiarem

Gość anty skwarki anty solarki
Gupie babska z Was!!! Opalajcire sie na slonku A NIE NA goracej lampie!

Gość jesli juz taka rade dajesz
to wiedz, ze slonce jest bardziej niebezpieczne niz lampy w solarium