Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówka_____

Baby chodzące na solarium są obleśne!

Polecane posty

Gość do __hahahaha
"w zależności od typu karnacji można stosnować jednorazową dawkę od 10 do 12 seansów..." Ta wskazówka i wiele innych jakie przytaczas zawsze gdzies wisza w poblizu solarium!! Tak wiec dziwne,ze by np dentysta napisał przed swoim gabinetem ,ze borowanie bardzo bedzie bolało,bo ma przestarzały sprzęt! Jesli jednorazowa dawka to 12 seansów-dziewucho!!! to ja PYTAM czy ty wiesz ile to jest?Dajmy na to,ze 12 seansów razy TYLKO 5 minut-masz godzine spedzoną na solce!!A przeciez to jest parokrotnie wieksza dawka niz prawdziwego promieniowania...hehhehe Niewazne zreszta!Kazdy robi jak uwaza!!Ja mam 25 lat i jak widze swoja szwagierke tez 25lat-ktora nie jest az TAK zjarana,ale od kilku lat trzyma ciagle brazową mordę,to widze tam PIEGI!!!! i duzo bardziej zniszczona skórę;) Ciesze sie,ze sama sie tak wykancza,bo za 5 lat porównamy i zobaczymy kto bedzie ładniejszy;) P>s. alkoholik tez mysli,ze pije tylko kieliszek dziennie;)

Gość do tychco
gadają coś na mnie!!! Ja sie pasjonuje kosmetologią!!!!!!a nie pudrami ,laski;) To na marginesie. A jesli chodzi o drogie kosmetyki-to moje hobby(tak jak wasze SOLARIUM),wiec jest ok!!! POza tym nie uzywam pudru diora itp,tylko pudrów LECZNICZYCH!!!Jeszcze raz powtórzę-można je kupić tylko na zamówienie,bo są robione z ziół!! Dziewczyny tak jak ja sie nie znam na sol,tak wy na dobrych kosmetyczkach i ich radach!!Tyle W TYM TEMACIE :) POZDRAWIAM WAS!

Gość dawniej to się nawet przed 3
a ty a skąd możesz wiedzieć czym my sie pasjonujemy? jakie mamy zawody i doświadczenie..... .... rzuć nazwę i skłądy jak masz, tych pudrów leczniczych, to będziemy mogły dyskutować dalej ;)

jak juz napisalam wyzej...moja pasja nie jest solarium, a ze tam czasem zagladam, to co? od razu pasja? to codzienne wyjscie do piekarni po bulki to juz mega pasja.... nie wyolbrzymiajcie co? poza tym, ja nawet nie mam brazu, lekko zarumieniona jesli w ogole mozna tak powiedziec... kiedy sie ma biala skore, doslownie, to takie niewielkie dawko solarium moga ja tylko lekko przyrumienic... rozgraniczcie te pomaranczowe od tych co maja lekka opalenizne co?? nie wsyztsko jest czarne i biale...pomiedzy jest jeszcze cos.. we wszytskim tak jest.... wiec przestancie byc zlosliwe, wszytsko jest dla ludzi, pod warunkiem, ze sie umie z tego korzystac...

jak juz napisalam wyzej...moja pasja nie jest solarium, a ze tam czasem zagladam, to co? od razu pasja? to codzienne wyjscie do piekarni po bulki to juz mega pasja.... nie wyolbrzymiajcie co? poza tym, ja nawet nie mam brazu, lekko zarumieniona jesli w ogole mozna tak powiedziec... kiedy sie ma biala skore, doslownie, to takie niewielkie dawko solarium moga ja tylko lekko przyrumienic... rozgraniczcie te pomaranczowe od tych co maja lekka opalenizne co?? nie wsyztsko jest czarne i biale...pomiedzy jest jeszcze cos.. we wszytskim tak jest.... wiec przestancie byc zlosliwe, wszytsko jest dla ludzi, pod warunkiem, ze sie umie z tego korzystac...

Gość krówka___
Założyłam to forum,bo wiem,że SOLARIUM,to przeciez symbol POLSKOŚCI!Na 10 spotkanych Polek obstawiam,ze tylko 1,moze 2 nie korzystaja w ogole z solarium. Ale każdy orze jak moze i robi,co mu pasuje i jest git. A wy jak obstawiacie.Ile na 10 nie chodzi na solarium?

Gość aha i tylko dlatego
taki topik? zeby sie dowiedziec, ile kobiet chodzi na solarium? i pewnie stad ten opis, baby chodzace na solarium sa oblesne. przynajmniej badz konsekwentna, a nie probuj sie wybielac. oceniasz ludzi ktorych nie znasz..co z facetami na solarium? oni pewnie oblesni nie sa, albo zaraz sie tu wypowie kilka kolejnych nieoblesnych, ktore stwierdza, ze rowniez. normalnie farsa.

Gość ananaskaa
Krowka, zalezy z jakiego srodowiska wezmiemy te 10 kobiet. Jezeli sa to dziewczyny po zawodowce, to 1 moze nie bedzie chodzic. Z mojej grupy na studiach na solarke uczeszczaja moze 2 dziewczyny. Z solarkami jest tak jak z biednymi rodzinami- im biedniejsi, tym wiecej dzieci...

Gość ananaskaa
Facet-solarek nie mialby u mnie zadnych szans:O:O

Gość do ananaska
napierw to sie zastanow u kogo Ty bys miala szanse..ocenianie ludzi po solarce w taki sposob jak Wy to robicie jest powierzchowne.jestem wyksztalcona osoba nie opalam sie na pomaranczowo, ale do solarium zagladam u mnie natomiast osoby tak ograniczone jak wy tez nie mialaby szans.z pryzkroscia to stwierdzam, ale nikt inteligentny nie tworzy takich uogolnien, solarka to zawodowka, a nie, to wyksztalcona osoba, gratuluje przenikliwosci.

boże ale tu jednak puste dziewuchy siedzą :o...teraz wyszło że te chodzące do solarium są z patologicznych ,biednych rodzin :D...co wy myślicie że ja chodzę na solarium bo chcę się dowartościować ?...chyba nienormalne jesteście...ale tu na forum to wszystko jest dowartościowywaniem: solarium,tipsy,ubiór,różowy kolor...ciekawe co to za debilka wymyśliła?...to już niedługo kupienie sobie nowych spodni też będzie według was dowartościowaniem się..zastanówcie się co wogóle piszecie bo tylko się ośmieszacie...

z moich znajomych znajomych może z 3 chodzą 1 w miesiącu.... reszta tak jak ja, okazjonalnie w potrzebie, są też takie którym służą kremy samoopalające i te nie mają problemu ;) ja nie widzę problemu.... może dlatego, że nie latam po imprezkach i innych zadymionych miejscach, gdzie takie za mocno zjarane najczęściej przebywają ;)

Gość do ananaska
i inna sprawa. wole chodzic do solarium niz byc taka ignorantka w stosunku do innych ludzi, dziewczyny z zawodowek, to tez normalne laski, a Ty zrobilas z nich praktycznie inny gatunek. szacunku to ty sie musisz nauczyc.

Gość krówka___
ananaskaa dobre stwierdzenie;) Tez mi sie tak wydaje.A faceci z solarium są jeszcze bardziej obleśni niż kobietki. Takie pedałki! Moj znajomy powiedział,ze lubi dziewczyny opalone całorocznie,ale takie sa dobre na 3-5 lat,bo potem juz stare bedą;) Mowi samo przez się;)

ananaska i krówka---> obrażacie innych ludzi a pewnie same jesteście niewykształconymi starymi pannami które nawet bez solarium są dobre tylko na raz...pewnie same chciałybyście się raz na jakiś czas wrzucić do salarium tylko was nie stać to głupio pieprzycie i żal wam duupe ściska że jesteście blade jak nieboszczyce a inne nawet zimą mogą być delikatnie opalone...no ale na kasie w Biedronce pewnie nie zarabiacie tyle żeby było was stać na solarium :O

do krówka___ "Moj znajomy powiedział,ze lubi dziewczyny opalone całorocznie,ale takie sa dobre na 3-5 lat,bo potem juz stare bedą Mowi samo przez się " ALE MASZ ZAJEBISTE AUTORUTETY :P nara, nie dysktuje z dziećmi, nie mam daru pedagogicznego ;)

dawniej to się nawet przed 3---> a jakich ''cudownych'' znajomych mają...takich samych prostaków jak ona same...teraz widać kto w jakim towarzystwie się obraca :o...zaden porządny facet by tak nie powiedział...

Gość no smieszne smieszne
no tak hahaha:] ja juz sobie daje spokoj:] bo wy widze macie monopol na ocene solarium,jestescie nieomylne a twoj znajomy to chyba jakis bóg, bo co powie, to mu wierzysz? gratuluje ide, bo sie usmialam:P jak sie kogos dziecko kocha, to nie na 3 - 5 lat... to po pierwsze, po drugie sugerujesz, ze gdyby nawet laska tego faceta zaczela zalozmy po 3 latach zwiazku z nim, chodzic na solarke ten by ja rzucil? hehe no ten kolega ma pewnie 17 lat, Ty 15:] i pewnie stanowi autorytet:] brawo:] zycze milego dnia..tym calym slodyczom, krowkom ananaskom..hah!

no śmieszne śmieszne---> a pewnie jakby ten jej znajomy się ożenił z jakąś laską która po ślubie by zaczęła na solarium chodzić to by się z nią rozwiódł :D:D

Gość kasssiczek
Dziewczyny i wy nas obraziłyście(stare panny z kotami) i my Was;)Nie zmienia to faktu,ze solarium jest niezdrowe i predzej czy pozniej bedzie to zauwazalne na waszych skórach!! Za kilka lat beda to masowo wycofywac-gwarantuje Wam to-bo tak było na ZACHODZIE:)Tam juz tego nie znajdziecie!

no ale co was to obchodzi jak my będziemy wyglądać za kilka lat...TO MY BĘDZIEMY TAK WYGLĄDAĆ,NIE WY....a co do solarium na zachodzie...np.na Florydzie i tak by nikt z niego nie korzystał :D:D::D

Gość kasssiczek
zachód to też Irlandia, Wielka Brytania, Holandia i Asutria-a tam słonca tyle co u nas,a moze i mniej;)

Gość Irlandia i UK na zachodzie
podzieiwam wasza wiedze geograficzna:P

w Austrii akurat często parkuje przed jednym solarium :P

Jestem dumną przedstawicielką dziewczyn, które uczęszczają na solarium, i wcale nie celem zdebycia kupy-opalenizny Ahh i koniecznie należy dodać że jestem studentką taaak i co jeszcze? mam faceta prawie od 8 lat... chyba musze się obawiać, że mnie rzuci bo chodze na solarium hihi...... W ogóle niesamowicie zabawne te komentarze, najśmieszniejszy to chyba o Austrii i UK na zachodie Hahahhah :D:D:D A! najważniejsze - mieszkałam przez pół roku w Niemczech zgadnijcie co? Tam też MAJĄ SOLARIA hahahah :D:D:D

Byłam masę razy w Niemczech u różnych rodzin, w różnych domach i powiem wam tyle, że większość z nich miała swoje własne domowe solarium. Skoro stać ich na swoje własne, to po co robić takie publiczne, skoro się to nie będzie opłacało. Ja chodzę na solarium jak mam potrzebę bycia opaloną, średnio 2-3 razy co 3-4 miesiące. Mam koleżankę rok starszą, która tygodnia bez tego nie wytrzyma i jest różnica pomiędzy mną a nią. Więc moim zdaniem, wszystko z umiarem.

Gość .....idiotki
potocznie mówi sie na te bardziej rozwiniete kraje zachód!!! JAkie PUSTOSTANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!