Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie akceptuje materialistek

dlaczego dziewczyny w większości lecą na kasę choć o tym nie mówią otwarcie ?

Polecane posty

nazywają to zaradnością, pomysłowością, niezależnością a wiadomo że chodzi im o jedno :-o gdzie te zadbane atrakcyjne szczupłe dziewczyny u których miłość nie jest proporcjonalna do zasobnosci portfela mezczyzny ?

Gość normalny_facet_1
jak gdzie są? już pozajmowane

Gość un
a faceci to nie materialiści-te ich ZABAWKI!

no sorry ale ilosc mezczyzn ktorzy wiaza sie z kobietami z kasą by na nich żerować jest o niebo mniejsza niż analogiczna sytuacja, z tym, że kobiet wiążących się z facetami "z gestem" matrialistka to nic innego jak pasożyt, tasiemiec :-o

Gość bogini z ksiezyca
wiesz czemu szukaja zaradnego? zeby byl w stanie utrzymac rodzine gdy one beda na urlopie wychowawczym.Nie kazda kobieta chce swoje dziecko oddawac pod opieke dziadkom czy niankom,sa takie ktore same chca byc po prostu MATKAMI.

Gość dlatego iż faceci leca na cyck
i i ciipke nazywajac to byciem wzrokowcem :)

hehe ja miałam kiedyś przygodę :P umówiłam się z facetem z neta :) był miły pomysłowy dowcipny gadało nam sie super ... mówił ze ciężko pracuje całymi dniami i wogole ze cienko u niego z kasa.. nie przeszkadzało mi to bo był świetnym facetem... postanowiliśmy sie spotkać... i... przyjechał w maluszku takim starym no i normalnie ubrany jensy, bluza, adidaski... Wszystko okey spotykaliśmy się tak przez pewien czas... ale po jakimś czasie postanowił mi wyjawić swój sekret...okazało sie ze duża firmę i wiele filli w całej polsce zarabia 10 tysięcy miesięcznie i jeździ dość dobrym samochodem... wkurzyłam sie na niego i zostawiłam go:( dostałam setki sms od niego i połączeń nieodebranych bylo na moim telefonie:( dobrze zrobiłam?? w końcu mnie okłamał:(

bo mężczyzna jest jak bank... musi zarabiać :P a frustrują się tylko nieudacznicy i inni społecznie nie przystosowani którzy tłumaczą sobie wszystko swoją wspaniałą wielką wartością

Gość
Samotny_aniołek => heh. Takie kłamstwo to nie kłamstwo. Facet się bał, że nowo poznana babka może lecieć na kasę. I jakoś mu się wcale nie dziwię.

okłamał mnie:(i tak bym go lubiła nawet jak by skromnie mieszkał sobie i ciężko pracował .. nie cenie ludzi za to co maja tylko jakimi sa:(

Gość poczucie bezpieczenstwa

Gość dlaczego faceci w większości
styl a `la kurwa duże cycki:(

Gość dlaczego faceci w większości
lecą na styl- coś mi posta ucieło:o

Gość ona18latek
a ja nie lece na kase,biore faceta ktory mi sie podoba,dla ,mnie moze rowerem jezdzic byleby byl dla mnie dobry.po co mi jego kasa,jestem z tych ktorzym pieniadze szcczescia nie daja:)

Gość
Aniołku. Może ty cenisz. Jak facet ma hajs to kobietki są baaaaardzo miłe. Tym milsze im większe sucze. Łatwo się naciąć. Kobiety mają lepiej pod jednym względem - mają 100% pewności, że facet kocha je a nie ich portfele. Tak więc ja gościa absolutnie rozumiem. Gdyby ściemniał w drugą stronę byłoby gorzej.

\"zarabia 10 tysięcy miesięcznie\" to chyba zbyt duza ta firma nie jest, bo tyle to zarabia manager sredniego szczebla w przecietnej korporacji

Apostoł ale ja kos nie mogę się pozbierać było nam dobrze sie spotykać... i właśnie jedno mnie zastanawiało dlaczego płaci karta;( i to taka hmm bardziej ekskluzywna:( i często sie z nim kłóciłam ze płace za siebie bo nie chce go narażać na koszty i teraz mi głupio:(

no lecą na kasę i na samochody i wogóle na wszystkie zbytki... nic na to nie poradzimy...

Gość sol_emi
"Lecą na kase, samochody i w ogóle..." pfff! Mężczyźni oszukują, zdradzają, kłamią, ale jak dziewczyna takiego drania zostawi i jeszcze sie zwiąże z kimś troche bogatszym, to potem jest, że leci na kase.To śmieszne.

bo jak sie nie moze zakochac to przynajmniej kasa sie przyda :D:P

aniołek, źle zrobiłaś - to nie bylo klamstwo wcale:D zreszta ze wzgl. na zawartość portfela ja bym nie odrzucala nikogo.

ale mnie zranił ze kłamał:( i wciąż zaprasza mnie do kina na kolacje a ja nie mogę znieść ze będzie płacił za mnie;( sama jestem przeciętna nie mam kasy na codzienne chodzenie do kina i na drogie kolacje żeby płacić za siebie;( krepuje mnie to:(

Gość sol_emi
Aniołku, ja bym tak nie zrobiła, przecież on Cie w sumie nie skrzywdził... bardziej chciał sprawdzić Twoją uczciwośc. Może to niezbyt dobry sposób, ale chyba nie aż taki straszny żeby całkiem zrywać znajomość. Ale jeszcze nie wszystko stracone:)

kobieta mysląca o przelotnej przygodzie lubi być sponsorowana. Te myslące poważnie już nie. Ale i tak nawet te drugie będą za atrakcyjniejszego uważać faceta zamożniejszego. No normalne. Podświadomie kierują się bytem przyszłego potomstwa. Normalka. Dlatego na topiku o długości penisa już kiedyś napisałem - zamieniłbym się na mniejszego (np o 1/3) ale w zamioan za pięciocyfrową pensję. Trzeba wiedzieć co kobiety bardziej cenią :-D

czuje sie teraz głupio jakby mnie utrzymywał ja źle sie z tym czuje nie potrafię wykorzystywać to ze ktoś ma kasę porostu nie potrafię;(

,,chłopak bez samochodu to dzisiaj huj a nie chłopak\" cytuję pewną blacharę....

A ja rozumiem Aniolka i tez bym byla smutna ze mnie oklamal. Moze bym wybaczyla bo rozumiem powody a moze nie, nie wiem, ale i tak zraniloby mnie to. Wolalabym by mi od poczatku nie mowil o tym co ma i ile ma bo ja sie nigdy nie pytam wiec jak by chcial mi powiedziec ze ma duzo czy malo a nie chcial na poczatku to moglby poczekac az bedzie mnie lepiej znal. gdyby przemilczal ok. ale klamstwa nieznosze