Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz tego nie wytrzymam nie nie

Chyba pojde do agencji, meczy mnie bycie prawiczkiem, chce seksu

Polecane posty

z checia bym pozostal prawiczkiem i poczekal na milosci, ale meczy mnie juz to i powoli wpedza w kompleksy, a na dziewice i tak pewnie trafie, wiec nie musze sie specjalnie oszczedzac dla przyszlej wybranki

i tak pewnie moja przyszla nie bedzie dziewica, wiec mam prawo miec agencje za soba. czemu ja mam jej cnote i czystosc ofiarowywac (dla dziewicy z checia bym ro zrobil), skoro ona sama jej nie bedzie mial? tez mam prawo sobie zaszalec

Gość Czesio z halandii
Chlopie idz, idz i sie nie zastanawiaj:) Nie bedziesz sie meczyl stary, spuscisz z krzyza!!

a bym chciała mieć faceta i wiedzieć ze jestem jego pierwsza:) to jest mile a jak bym sie dowiedziała ze ona z prostytutce robił dobrze to fujj pogardziłabym....

a ja bym chcial dziewczyne, ktora dla mnie by byla czysta i ja dla niej, ale malo to prawdopodobne, a jak ona nie bedzie dziewica, to ja tez mam prawo miec za soba wizyte w agencji

moim zdaniem to piekne jak obydwie osoby sa dla siebie pierwsze, to takie romantyczne i uczuciowe, poetyckie, wspaniale, bajkowe. ale chyba mnie juz taki piekny, jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny moment i sytuacji nie spotka. nie kazdy ma takie cos w swoim zyciu. wiekszosc malzonkow, ktorzy ida dzisiaj do slubu mialo przed swoim mezem/zona partnerow/partnerki. taka piekna, wspaniala milosc, gdzie obie strony sa dla siebie pierwsze i jedyne rzadko sie dzisiaj zdarza. jak patrze na to co sie dzisaj dzieje, to chyba stwierdzam, ze czystosc przedmalzenska miala jednak jakis sens

chyba nie powiem, bo nie chcialbym sie z takimi pogladami ujawniac na internecie. wole pozostac anonimowy

Kotku ale to jest możliwe wierz w to:) ja czekam właśnie na taka czystość... i chce zeby sie taka bajka spełniła.... just like heaven :*

ciezko mi w to wierzyc, marzenia rzadko sie spelniaja, pewnie bede mial taka, dla ktorej nie bede pierwszym, bedzie mnie to na pewno bardzo bolalo i smucil, ale bede musial z tym jakos zyc, jakos to przebolec, pogodzic sie (pewnie na sile), coz, zycie bywa okrutne i ciezkie oraz bolesne. nie chcialbym uprawiac seksu bez milosci, ale coz, moze lepsza ta agencja, niz dla mojej pierwszej kobiety nie byc pierwszym i nie miec samemu zadnej przeszlosci

Gość idz
Aaaa, sorry - jak kobieta daje za pieniadze to jest kurwą, a jak facet bierze za pieniadze to jest zdesperowanym prawiczkiem??:D i to i to kurestwo. Mozesz nie powiedziec ewentualnej dziewczynie - wtedy budujesz zwiazek na niedomowieniach i sprawiasz, ze ona Cie nie zna naprawde = w koncu bedzie bardzo rozczarowana. Mozesz powiedziec - kazda ucieknie, bo raz, ze kurwy nie za bardzo do zwiazkow sie nadaja, dwa, ze strach przed chorobami!!!

zal mi ciebie i nie wiem jak Ci pomoc a chcialabym bo mówisz mądrze ale nie wiem dlaczego chcesz tak bardzo stracić to co w człowieku najcenniejsze:( i to jeszcze z jakąś szmata z domu publicznego... jesteś warty więcej niż 100 za noc:)

Gość idz
ahahhahaha!!! I jeszcze jedno :) stary, Ty albo nigdy nie znajdziesz dziewczyny!!! A jak znajdziesz to zaraz będzie tu posty zakladac na kafe "jestem z idiotą", "moj chlopak mnie krzywdzi" :D 1) Postawa roszczeniowa , coś za coś, nie umiesz cieszyć się z dawania, oczekujesz gratyfikacji "ona musi być dziewicą skoro ja jestem" 2) kompleksy i chuj tylko na myśli, więc z dziewczyna czy bez na kurwy pewnie będzie chodzil 3)Seks pojmowany czysto instrumentalnie ( znaczy się, że partnerka nie będzie miala pewnia prawa do orgazmu) 4) instrumentalne pojmowanie czlowieka ( bo ona bedzie kogos miala wczesniej, a ma byc moja przecie tylko), wyrachowanie i brak zwracania uwagi na coś poza własnymi interesami ednym slowem ideał:D Uwaga dziewczynki !!

moim zdaniem pierwszy raz, gdy obie osoby sa dla siebie pierwszymi jest najpiekniejszy. uwazam, ze seks to piekne uzupelnienie milosci i uczucia

a klamac nie zamierzam. jak sie czegos podejme to nie bede tego ukrywal. dziewczyny maja przypadkowe kontakty seksualne, seks bez uczucia, pojscie z kims do lozka na pierwszej randce, seks przyjacielki, pseudo-zwiazki-uklady dla samego seksu na sumieniu, jedna wizyta w agencji nie bylaby czyms takim strasznym. pelno dziewczyn w moim wieku spalo juz z kilkoma, albo wiecej chlopakami

a Ty Juleczka ile masz lat? :) bo bardzo wrazliwa i mila sie wydajesz

idz , dla mnie dziewczyna, ktora przespala sie z kims bez milosci nie jest jakims wzorem super szanujacej sie dziewczyny, a ty jeszcze wypisujesz, ze tak sie cieszylas, ze twoj facet byl prawiczkiem. a ciekawe jak on sie czul, jesli wiedzial, ze spalas z kims bez milosci :( :o

:) Juleczka to następny nick:) jestem kilka lat młodsza ale za bardzo nie odstaje od rozumowania dziewczyn w Twoim wieku:) a i masz racje jestem wrażliwa:)

kilka lat mlodsza, czyli srednio jednak mnie zrozumiesz. jak masz 16 czy 17 lat. w twoim wieku to jednak duzo jeszcze dziewic jest, a jak za jakis czas niedlugo bedziesz miala chlopaka i stracisz z nim dziewictwo to niestety nie zrozumiesz dylematow jakie moze miec wiekowa dziewica/prawiczek

mam więcej a poza tym hmmm rzadko spotykam dziewice w moim otoczeniu:( niestety:( ja chce to zrobić z kimś w wielkim łózku i nie tak zeby nas rodzice nie nakryli pełna swoboda i świadomość... a marze tez o tym zeby podczas pierwszego razu sie moje dzieciątko poczęło ale to już nie możliwe bo jakoś nie jestem przekonania czystość do ślubu:P

ale ty jestes romantyczna i pieknie mowisz. pewnie rozumiesz moj bol i tez nie najchetniej chcialabys kogos, kto ma juz doswiadczenia seksualne

a co mi po doświadczeniu jak wiem ze mnie nie kocha co?? wole jak będzie mnie kochał i będzie prawiczkiem i będziemy poznawać swoje ciała nawzajem a nie jakieś cholerne doświadczenie

mialo byc: najchetniej tez bys chciala kogos, kto nie ma jeszcze zadnych doswiadczen seksualnych

mi tez brakuje czegos wiecej, brakuje mi milosci, uczucia, drugiej osoby, ciepla, wiezi

bo sie boje, ze zakocham sie w dziewczynie, ktora dziewica nie bedzie. wtedy by mi bylo latwiej z nia byc, jakbym tez mial seks za soba, byloby rowno na razie nie chce isc, ale to tak tylko rozwazam