murb 433 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I ile bierze? Jest bardzo różnie ale generalnie tak od 70 wzwyż. Ostatnio płaciłam 120. Ale tylko mycie i strzyżenie. Raz byłam u tańszej to jedną ręką gmerała mi na głowie a w drugiej przez cały czas trzymała telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, tymczasowablokada napisał: A co cię to obchodzi co i kto bierze? Masz teścia lekarza, której nawet twojej żonie nie potrafi wyleczyć wieloletniej anemii. Odbij typie i zajmij się zdrowiem żony, a nie obcych bab Ewa to anemiszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Czekać aż odrosną? Następnego dnia idę do innego. Tak też i do trzeciego. Byl kiedyś czas że nie wytrzymałam i po trzecim razie zapuściłam do zapiecia, uprzednio robiąc trwałą żeby jakoś włosy narosły. Ucho zarastało i powoli ścinałam skręt. Szczerze to wolałabym, żeby istniały dobre trwałe skręty czyli poprostu trwała ondulacja. Na loki czy fale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, G. Swenson napisał: Jak spałaś, to rzucała wulgaryzmami w moim kierunku. Pozwolę mniej więcej zacytować „Pies cię je*ał” To co ja ci odpisałam świetnie pamiętasz ale to co ty chwilę wczesniej do mnie, kilka zdań próbując mnie za wszelką cenę obrazić, tego już nie pamiętasz, wybiórcza amnezja. Edytowano 10 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ok. Nie mam wprawy, nie biorę takich rzeczy. Ale wątpię, zeby przepisał ci go lekarz pierwszego kontaktu. Moim zdaniem albo neurolog. Albo psychiatra. Udanego dnia. Napisz co to za fanaberie sprawiles Ewci za 9 kola bo ciekawy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Tak też i do trzeciego. Byl kiedyś czas że nie wytrzymałam i po trzecim razie zapuściłam do zapiecia, uprzednio robiąc trwałą żeby jakoś włosy narosły. Ucho zarastało i powoli ścinałam skręt. Szczerze to wolałabym, żeby istniały dobre trwałe skręty czyli poprostu trwała ondulacja. Na loki czy fale. Żadnych loków i fal. Mają być proste. Z tym, że nie chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To co ja ci odpisałam świetnie pamiętasz ale to co ty chwilę wczesniej do mnie, kilka zdań próbując mnie za wszelką cenę obrazić, tego już nie pamiętasz, wybiórcza amnezja. Nimfa odpisala cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To co ja ci odpisałam świetnie pamiętasz ale to co ty chwilę wczesniej do mnie, kilka zdań próbując mnie za wszelką cenę obrazić, tego już nie pamiętasz, wybiórcza amnezja. Nikt ci w to nie uwierzy, idź lepiej się dziećmi zajmij, chyba że małolat robi to za ciebie by królowa osiedlowa miała czas na pisanie kocopołów w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Kup sobie serum do nabłyszczania i zwiększania objętości włosów z Ziaja. Czyni cuda za grosze Chyba mnie nie czytasz. Mam grube i twarde włosy. Zdrowe, nie wypadają. Potrzebuję dobrej fryzjerki i niczego więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Jest bardzo różnie ale generalnie tak od 70 wzwyż. Ostatnio płaciłam 120. Ale tylko mycie i strzyżenie. Raz byłam u tańszej to jedną ręką gmerała mi na głowie a w drugiej przez cały czas trzymała telefon. Ojej.. Czyli faceci zwłaszcza geje są najlepszymi przyjaciółmi i fryzjerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Elcia szuka sojuszników W sensie ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba już zapomniałaś, jak na nią siadłas razem z drugą hejterka. A Ty to kto, by pisać obelżywe oskarżenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Jest bardzo różnie ale generalnie tak od 70 wzwyż. Ostatnio płaciłam 120. Ale tylko mycie i strzyżenie. Raz byłam u tańszej to jedną ręką gmerała mi na głowie a w drugiej przez cały czas trzymała telefon. To taka norma chyba wszędzie najtańsza 70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Zapraszam do Wawy na tour po fryzjerach. W niektórych zakładach dają kawę. U nas też. Kawa, woda, cola i cukierki. Mnie takimi gratisami nie przekupią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Chyba mnie nie czytasz. Mam grube i twarde włosy. Zdrowe, nie wypadają. Potrzebuję dobrej fryzjerki i niczego więcej. Ja mam mocne, sztywne i też zawsze problem. Ale przyjaciele fryzjerzy potrafią wyczarować cuda na kiju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: A Ty to kto, by pisać obelżywe oskarżenia? Malowany w zesikanych portkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Od kilku dekad mam krótkie włosy i tego nie chcę zmienić. Z grzywki robię "podkowę" i tak wchodzę uczesana to salonu. Baba mnie obcina i sruuu modeluje grzywkę tak, że leży mi na czole. To są sytuacje, kiedy syczę i mam ochotę kopać. Ona mnie jeszcze pyta czy użyć gumy, żelu, lakieru. Ja w tym czasie palcami układam po swojemu... Kilka miesięcy temu trafiłam na Ukrainkę. Jako jedyna mnie dokładnie wysłuchała i byłam zadowolona. Już się zwolniła. Nie mam pojęcia jak się robi z grzywki podkowę. Może te fryzjerki mają taka wizje, że będzie ci lepiej? Miałam w życiu włosy we wszystkich długościach od jeżyka centymetrowego po fale do połowy pleców. Najlepiej wyglądam i się czuję w fryzurach typu pixie i w różnych asymetriach i jak najbardziej pianki podkreślające skręt i lakier lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: To taka norma chyba wszędzie najtańsza 70 zł Dentysta i fryzjer to drogi fach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W sensie ciebie? W sensie podobnych do siebie niedorozwojów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: To taka norma chyba wszędzie najtańsza 70 zł Nie. U nas obcięcie i modelowanie 45 zł. Nie myją włosów, tylko nawilżają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Malowany w zesikanych portkach Nie rozumiem, po co komuś kilkanaście kont. Ja zawsze mam jedno, dopiero gdy ktoś odbiera mi do niego prawa to zakładam drugie. Chociaż fakt, dobrze mieć jakieś zapasowe, ale tak na przemian pisać…? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Żadnych loków i fal. Mają być proste. Z tym, że nie chcą. To u mnie z natury proste, ja nie chce tak lubię uniesione podfalowane lekko za to na grzywce mam lizaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, murb napisał: Tak, możliwości teoretycznie mam ale się chyba jeszcze taki fryzjer nie urodził, co by mi dobrze włosy obciął. Nic nie poradzisz musisz zacząć kochać swoje włosy, afirmuj je codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Nikt ci w to nie uwierzy, idź lepiej się dziećmi zajmij, chyba że małolat robi to za ciebie by królowa osiedlowa miała czas na pisanie kocopołów w internecie. Nikt nie musi mi wierzyć, było przy tym kilka osób. Znowu próbujesz mnie obrażać, faktycznie z chorymi nie ma co wchodzić w dyskusje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Nie rozumiem, po co komuś kilkanaście kont. Ja zawsze mam jedno, dopiero gdy ktoś odbiera mi do niego prawa to zakładam drugie. Chociaż fakt, dobrze mieć jakieś zapasowe, ale tak na przemian pisać…? Przecież hejtował Elke, że cycki mu wysyłała. To zaburzony alkoholik wzbudzający współczucie. Daje go do ingora, może też tak zrób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: U nas też. Kawa, woda, cola i cukierki. Mnie takimi gratisami nie przekupią. Cukierków nie jadam. Nawet nie lubię kiedy fryzjerka zagaduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 147 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nikt nie musi mi wierzyć, było przy tym kilka osób. Znowu próbujesz mnie obrażać, faktycznie z chorymi nie ma co wchodzić w dyskusje. Sama siebie nie szanujesz, więc nie dziw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Przecież hejtował Elke, że cycki mu wysyłała. To zaburzony alkoholik wzbudzający współczucie. Daje go do ingora, może też tak zrób? Przypomnisz, jak to się robi? A Ty zobacz, maskotka nasza jak się odpaliła. Ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: W sensie podobnych do siebie niedorozwojów. Ciekawe w jakim celu w takim razie cały dzień chodzisz za niedorozwojem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Baba napisał: Mam pod nosem zakład fryzjerski i 5 innych w mojej dzielnicy. Jeżdżę co centrum a tam zakład na zakładzie. Pełno uczennic i góra 3 fryzjerki na etacie. Gęba im się uśmiecha na klientki do farbowanie. Goowno się napracują, a kasa 3 razy większa od obcięcia. To taka branża, że konkurencja duża i się otwierają i zamykają ciągle nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach