Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz tego nie wytrzymam nie nie

Chyba pojde do agencji, meczy mnie bycie prawiczkiem, chce seksu

Polecane posty

Gość roxi poxi
Poczekaj prawiczku wlasnie na cos wpadlam. Skoro dla ciebie najwazniejszym elementem jest by dziewczyna byla dziewica to moze wez sie rozejrzyj za takimi mniej atrakcyjnymi....W koncu wyglad dla ciebie nie jest taki istotny a mysle ze w przypadku takiej kobiety mial bys spora szanse by byla dziewica.

Gość Oławianka
roxi roxi ma racje to jest good idea

Gość prawiczek pewnie szuka
atrakcyjnej, pieknej dziewicy

dla mnie w zwiazku musi byc chemia, trzeba do siebie pasowac, mnie podobny system wartosci, podobne zasady, podobne spojrzenie na etyke i moralnosc, trzeba sie wzajemnie szanowac, miec podobne podejscie do seksu

Gość w gore w gore up

Gość tipen
seks jest przereklamowany. jest obrzydliwy, nieestetyczny a ludzie wykonujący ruchy frykcyjne wyglądają idiotycznie. jest też często przyczyną lub narzędziem manipulacji. wyrzekając się seksu stajesz się wolnym człowiekiem. należy tylko potrafić wyzwolić się spod społecznej presji, że uprawianie seksu czyni cię jakoby kimś lepszym od tych którzy go nie uprawiają.

wiekszosc fajnych dziewczyn w moim wieku i tak juz uprawiala seks

Gość tipen
"wiekszosc fajnych dziewczyn w moim wieku i tak juz uprawiala seks" No i co z tego. Przecież nie zmuszają cię żebyś ty to robił.

Gość Oławianka
ja nie:P

chcialbym sie zakochac w dziewicy, i jakos narazie to mi sie nie udalo

Gość Oławianka
a powiesz skąd jesteś??

nie ujawniam takich informacji, pisze anonimowo

Gość tipen
"chcialbym sie zakochac w dziewicy" Wobec tego znajdź jakąś dziewicę i zakochaj się w niej. Proste! Co to, mało dziewic na świecie?

Gość tipen
Tylko nie szukaj tej dziewicy w agencji. Nawet jak któraś mówi że owszem jest dziewicą to UWAGA!!! może być nieprawda.

albo najwyzej pojde do tej agencji, to juz potem na dziewictwie mi nie bedzie zalezalo

Gość Oławianka
hehe urojona dziewica:P

skoro dziewczyny maja takie luzne podejscie teraz, to nic innego, jak samemu takie miec, czemu ja mam czekac na wielka milosc od dziewczyny co sobie szalala? zeby sie szanowac, to trzeba miec dla kogo

Gość Oławianka
"jeśli sie czegoś naprawdę pragnie to cały wszechświat sprzyja temu pragnieniu" nie pamiętam skąd to już wzięłam ale wiem ze towarzysz mi gdy nic mi sie nie udaje :) i pomaga:) wiara czyni cuda ;)

Gość tipen
To oczywiste że trudno o szacunek do kogoś, komu wtyka się fiuta w rozmaite otwory albo kto liże cię po jajach jak jakiś pies. No ale bądź co bądź szacunek to nie jest kwestia wtykania.

Gość JAK SIE ZAKOCHASZ
To ci to nawet nie bedzie przeszkadzalo i nie bedziesz o tym myslec. Tez mialem takie poglady, a jak zaczalem sie spotykac z nie dziewica to wcale mi to nie przeszkadzalo, wrecz za nia latalem i ja uwielbialem i wcale nie uwazalem jej za gorsza

moze jak sam sprobuje seksu bez uczucia to przestane wierzyc w swoje idealy i zasady i zaczne na kobiety patrzec inaczej

Gość bzdury na kiju
pisałem, że koledze już jest lepiej? Nie jest. Chłopie, zrób sobie zastrzyk z testosteronu zanim nie będzie za późno i całkiem zostaniesz bez jaj. Przez ile stron będziesz w kółko pisał to samo? przez 20? 40? dżizas kurwa, ja pierdole... Spadam, jutro mam randkę, która na pewno skończy się łóżku. Z zajebistą niedziewicą, dla której chcę być wypoczęty :) A ty tu sobie dalej deliberuj, czy dalej walić konia czy zacząć wreszcie uprawiać seks... rzygać się chce...

Gość mam taki pomysl
skoro on jest prawiczkiem to powinien sobie znalezc dziewice, w koncu najlepiej by do niego pasowala. wiele by ich laczylo, by sie szanowali i najlepiej pokochali oraz rozumieli

Gość mam taki pomysl
nigdy nie bedzie dobrego zwiazku z ukladu, ze dziewczyna miala ilus tam facetow, a facet jest prawiczkiem, niech autor poszuka dziewicy

Gość dziwny temat
autor pewnie nie ma jak zaruchac. wiec sie niech cieszy jak zechce go jakakolwiek

Gość tipen
"A ty tu sobie dalej deliberuj, czy dalej walić konia czy zacząć wreszcie uprawiać seks..." A co ma do tego testosteron? Lizanie kogoś po dupie jest obrzydliwe bez względu na poziom testosteronu.

Widac Autorze ze masz kompleksy. I jestes typowy pies ogrodnika co sam nie ma a drugiemu nie da. Uwazam ze masz jakies zaburzenia emocjonalne. Jak ktos madrze wczesniej napisal idz do psycholola. Choc watpie by ktokolwiek byl w stanie Ci pomoc, gdyz jak widze z uporem maniaka powtarzasz sie i jednoczesnie sam sobie zaprzeczasz. jestes wyjatkowo trudnym przypadkiem. Hmmm... Znajdz sobie dziewczyne, spytaj sie jej czy jest dziewica, jesli jest super, twoje marzenie sie spelnilo. jesli nie jest, idz szybko do burdelu zanim odbedzie sie wasz pierwszy raz Amen

Gość do dramaqueen
swietny pomysl.:) madrze pisze:) wtedy chlopak by sie pozbyl kompleksow:)