Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz tego nie wytrzymam nie nie

Chyba pojde do agencji, meczy mnie bycie prawiczkiem, chce seksu

Polecane posty

Gość upuppupupppppppppppppppppppppp

Gość lepszy prawiczek niz
puszczalska nie dziewica

Gość anty-prawiczek
prawiczki to cieniasy

Gość tipen
Dziwne to, zachowujecie się jak wsioki z XVI wiecznej wiochy co to im tylko robota i chędożenie w głowie. Obudźcie się. Żyjemy w XXI wieku, uważacie się za cywilizowanych ludzi to nie zachowujcie się jak zwierzęta.

Gość do tipen
mimo wszystko prawiczek zasluguje na dziewice

Gość tipen
a dlaczego?

Gość do tipen
bo do niego bedzie taka najlepiej pasowac i nie bedzie mial problemu z bolem o przeszlosc partnera, bo ona nie bedzie miala przeszlosci, bedzie to prawdziwa czysta milosci i oni beda pierwszymi dla siebie wzajemnie

Gość do tipen
nie dziewice sa dobre dla nie prawiczkow

Gość tipen
do jakiej będziesz pasował to zależy tylko od wielkości i obszerności. i dziewictwo nie ma tu nic do rzeczy. a w każdym razie niewiele. ja wiem kto co to jest dziewica więc nie musisz mi pisać że "nie miała przeszłości" ty mi wytłumacz o co chodzi z tymi zasługami? co to, przedszkole? "jak zasłużycie to po obiedzie będą lody" po prostu nie rozumiem tego wymyślonego przez ciebie systemu rozdzielania dziewic. a poza tym, to czy nie wydaje ci się że taka dziewica to coś może mieć w tej sprawie do powiedzenia?

Gość do tipen
oczywiscie, ze ma. ale ja uwazam, ze nie dziewica dla prawiczka nie jest dobra. jak chlopak jest porzadny i szuka tej jednej i jedynej to niech szuka dziewicy

Gość tipen
a niech se szuka nawet kozy. mnie interesują te zasługi za które należy się dziewica. wprawdzie mnie nie interesują kobiety w ogóle a seks naprawdę uważam za obrzydliwy, ale ludzie jak się dobierają to nie na zasadzie: ten zasługuje na ładną, ten na brzydką, ten na dziewicę a tamten na dziwkę. to zupełnie inaczej działa (chyba). a ty tu wyskoczyłeś z jakimiś "zasługami" to czekam na wyjaśnienia. komuś się tak zasłużył?

Gość do tipen
jestem porzadny, wrazliwy, czuly, dobry, oddany, szczery, uczuciowy, madry, inteligentny, mam poczucie humoru, jestem sympatyczny i mily oraz potrafie byc zabawny

Gość tipen
no tak, a ja się założę że znajdzie się na świecie niejeden wredny cham za którym uganiają się rozmaite panny, mężatki, dziewice i nie dziewice. z twoich odpowiedzi wynika raczej że to swoim własnym zdaniem "zasługujesz" na dziewice (czy na kogo sobie chcesz). ale one tego zdania jakoś dziwnie nie podzielają. to może ty nie masz racji, pomyślałeś kiedyś o tym?

Gość opa
alez jestescie porypani...

Gość do tipen
moze kobiety zle wybieraja, ale mimo wszystko uwazam, ze wiele jestem w stanie zaoferowac i dac dobrego kobiecie

Gość rredfhhigffh
ppodnosze

Gość dokladnie dobry topic
mnie tez to meczy

Gość upupupupuppppppppppppppppppppp

Gość i_ja_tez
no coz. przebranalem od poczatku do konca przez ten temat i poweim tak. tez mam 21 lat i tez jestem prawiczkeim. Jakos nie bylo nigdy okazji zeby przespac sie z dzewczyna. Uwazalem ze jestem brzdyki iitp itd. Teraz wiem ze wcale nie jest ze mna tak zle, no ale prawiczkeim jak bylem tak jestem::P i bardzo chetnie bym zmienil ten stan rzeczy bo po prostu odczuwam ostatnio straszna potrzebe sexu ktora jest taka potrzeba czlowieka jak kazda inna, ...Tez mysalem zeby pojsc do agencji ale raczej tego nie zrobie. Piszecie zeby przespac sie z kolezanka, ale co ja mam zrobic, bezposrednio sie jej spytac czy pojdzie ze mna do lozka? wogole jak sie do tego zabrac? nabardziej obawiam sie tego ze gdy juz bede w stalym zwiazku nie bede mial doswiadczenia w tych sprawach i moge zawiesc swoja partenrke, a to ze miala tylu czy tylu partenrow nie powinno miec znaczenia, bo wazne jest jest chwila obecna a nie to co bylo kiedys. I co z tego ze nie jest dziewica, moze mnie czegos ciekawego nauczy?:)

Gość do i_ja_tez
jak ty bedziesz prawiczkiem, a ona bedzie miala ilus tam partnerow to cie bedzie to bolec, odpychac, bedziesz cierpiec z tego powodu, a ona bedzie ci sie wydawac zbrukana i nieczysta. bedzie cie bolec ze inni faceci ogladali ja nago, i robili z nia rozne "brzydkie", "niegrzeczne" rzeczy

Gość r123x
Mam 24 lat rocznikowo i jestem też prawiczkiem, przyczyna; całe życie byłem infantylny, każdy albo we mnie widział idiotę, albo nudziarza, nie miałem kolegów, ani bliższych znajomych, całe życie spędziłem jak ptak w klatce, którą sam sobie zbudowałem, choć klatkę buduje również otoczenie, rodzina etc.. Doszedłem do wniosku, że prawiczek chce seksu, bo ciągle jet samcem, mi ten fakt sprowadzający mnie do roli kogutka adoratora nie podoba się, chce być istotą, a nie samcem, jednak hormony robią swoje. Niech nikomu nie zaćmi testosteron oczu, bez jąder, cały żal o nie uprawianie seksu uleciałby, jak zły sen. Poza tym, jak może ocenić prawiczka kobieta, która czyta takie tematy ? Pewnie wszystkie myślą, że jesteśmy żałosnymi ludzikami, których należałby uśpić, żebyśmy się nie męczyli. Na pewno żadna kobieta to czytająca nie omówiłaby się z nikim z tutejszych prawiczków, na randkę, a o seksie można zapomnieć. Jesteśmy ofiarami swoich wad, a wady czynią w oczach kobiety mężczyznę mniej wartościowym, to przekłada się na długie prawictwo. Każdy facet jest niewolnikiem swoich popędów, dowód ? Takie tematy. Jakie to żenujące... Co do prostytutek... szanuje te kobiety, to chyba jedyne kobiety, które będą uprawiać seks i można być pewnym ich intencji - pieniądze - inne kobiety nie dają tej pewności. Zastanawiam się sam nad pójściem, poprzytulaniu się do miękkiej kobiecej skóry, powsadzaniu, a kiedy ujrzę prawdę o tej iluzji, to chyba się zabije i tu nie chodzi o wywołanie jakiego współczucia. Jeśli coś wiecie... czy w agencji towarzyskiej dobrze powiedzieć, że jest się prawiczkiem i że dlatego mogę czuć się nie swojo ? Tak dla wiadomości, żeby...usługująca... wiedziała, jak do mnie podejść...czy przyznanie się, to dobre wyjście ? Jeśli kto kto był prawiczkiem był w agencji, to jak sobie poradził ? Proszę nie pisać nic o szanowaniu się, to wszystko puste frazesy, ile to jest chwil, kiedy człowiek się nie szanuje, a o ile większym szacunkiem dla wszystkich jest, kiedy idzie się do miejsca po usługę ? Żyjemy w porąbanym świecie, pełnym ignoranctwa i hipokryzji.

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://www.sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
byłem w wieku 15 lat ale wyglądałem dość dorosło odłożyłem kasę i poszedłem na początek na tzw. "taniec erotyczny" do takiej budy w Poznaniu przy Dworcu Zachodnim. Ponure miejsce ale na początek chciałem zobaczyć nagą laskę z bliska a na umawianie telefoniczne nie miałem odwagi więc był to impuls chwili ale do którego dość długo się przygotowałem. Dziewczyna taka sobie, wytatuowana, zapach papierosów i ostrego perfumu wzięła kasę, włączyła muzyką i rozebrała się. Potem siadła mi na kolana i powiedziała, że jak dorzucę może być seks - obok faktycznie było jakieś łóżko. Dorzuciłem, Zaczęła od loda, potem założyła mi gumkę i zrobiła to na jeźdźca - widziała, że byłem zestresowany. I tak odbył się ten pierwszy raz. W sumie taki był strach i stres - nie wiem czy to najlepszy sposób na pozbycie się prawictwa.