Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmokły kapiszon

Kobiety jesteście strasznie perfidne

Polecane posty

Gość zmokły kapiszon

Chodzi mi o sposób w jaki zrywacie z mężczyznami. W 99% wypadków robicie to w białych rękawiczkach, kulturalnie. Coś w stylu jestes dla mnie za dobry i nie zasługuje na ciebie albo jestes fajny ale cos sie miedzy nami skończyło czy poznałam kogos ale jesteś fajnym facetem i możemy zostać przyjaciółmi. Robicie to z jednej strony aby w waszym mniemaniu jak najmniej zranić tego faceta a z drugiej strony i chyba przede wszystkim o to chodzi żeby samej sobie udowodnić jaka jestem wspaniała, kulturalna, nie kocham go ale byłam przeciez dla niego taka miła. Do kurwy nędzy czy wy nie rozumiecie, że rozstając sie w ten sposób bardziej ranicie faceta niż kiedy rozstanie byłoby brutalne, wulgarne, bez tak zwanej klasy. Kiedy rzucacie faceta w sposób kulturalny to on jeszcze robi sobie nadzieję, mysli sobie kurcze ale ona jest wspaniała to ze mną cos jestnie tak i zaczyna szukać dziury w całym. Gdyby natomiast dziewczyna rzucił go brutalnie, bez ceregieli, obcesowo to prędzej mógłby o niej zapomnieć. W pierwszej chwili byłby to pewnie szok ale po chwili pomyslałby sobie co za dziwka, nie była mnie warta, znajdę sobie lepszą, niech jej ziemia lekka będzie :D Nie ale wy nie jesteście w większosci wypadków do tego zdolne bo bardziej niz na tym biednym facecie zależy wam na waszym ego. Taka prawda i nie ma co protestować. Dlatego apeluje do was dziewczyny jak zrywacie z facetem to walcie prosto w oczy, mówcie mu, że jest do niczego, że jest kiepski w łózku, że nigdy kgo nie kochałas czy cos w tej stylu. To w pierwszej chwili zaboli ale taki męzczyzna szybciej się otrząsnie z tego wszystkiego a nie będzie się łudził, że ona wróci. Oczywiście caly czas pisze o sytuacjach kiedy facet jest naprawde ostro zakochany a nie o jakichs przelotnych znajomościach bo te mozna zakończyć szybko i bezproblemowo. Tylko czy stac was na to?

Gość no i co...
tak mnie stac, wiec nie generalizuj ;) zerwalam z facetem brutalnie, tak brutalnie, ze sporo czasu byl wstrzasniety. Po 9 latach powiedzialam mu, ze go nie kocham, ze to pomylka, ze jestesmy zupelnie rozni... generalnie i tak kazdy facet wie, jaka jest prawda, nawet jak kobieta zrywa kulturalnie, wiec w czym problem?

Gość eliot spitzer
To żadna nowośc że kobiety sa perfidne. Tak je natura wyposazyła.

Gość zmokły kapiszon
Niby wie ale zyje złudzeniami, oszukuje sam siebie. Gdyby myślał logicznie to dałby sobie spokój ale zakochany czlowiek nie mysli logicznie dlatego musi sie odkochac a jego byłas musi mu w tym pomóc pokazując mu jaka z niego suka. Inaczej jeszcze długo będzie ja idealizował i szukał winy w sobie

Gość zmokły kapiszon
Zosia samosia, niuł brend trzymam was za słowo ale najlepiej by było gdybyście nie bawiły się uczuciami innych. To znaczy mam na mysli kobiety a nie was osobiście :)

Gość sandra 11111
dobra, dobra, a faceci nie bawia sie naszymi uczuciami??? oni to dopiero potrafia piekne slowa uzywac, a jak zrywaja to z reguly wlasnie nic nie gadaja, czy to jst lepsze????

Gość nic to złego
to , ja też obecuje , ze od tej pory tylko prawda: nr jeden powinien usłyszeć 1. nieambitny pijaku nr 2- pierdolony narkomanie nr 3-w łózku jestes do kitu, konia lepiej wal nr 4-mamińsynku rozpuszczony, prostaku, chamie nr 5-wstaw sobie ząb , bo wstyd z tobą sie pokazać nr 6- facet, ty tu na chwile tylko byłes ,zarabiaj lepiej na swoje dziecko nr 7-kup sobie lepiej psa, on będzie cie kochał bezwarunkowo nr 8-częściej myj zęby -----obiecuje---- od tej pory TYLKO prawda

Gość kapiszon poczytaj co napisałeś
i przemyśl to. Ubolewasz publicznie nad sposobem, w jaki kobiety porzucają facetów i obnosisz się ze swoim cierpieniem. Ty jesteś troki od kaleson, a nie chłop.

Gość zmokły kapiszon
Owszem faceci tez się bawią ale chyba jednak zrywaja w lepszym stylu bo dla mnie olewanie, nie mówienie nic jest lepsze niż tzw. kulturalne rozstanie. Tak mi sie przynajmniej wydaje z męskiej perspektywy.

Gość zmokły kapiszon
Akura teraz juz nie cierpię, mam to juz za sobą ale szkoda mi innych stad mój apel do was bo pewnie zdaje wam się, że rozstając się w kulturalny i miły sposób mniej faceta ranicie a to nieprawda i to chciałem wam uświadomić.

Gość sandra 11111
kapiszonie, mylisz sie, wyzej napisales ze kobiety maja walic prosto z mostu, a teraz gadasz ze milczenie jest lepsze??? my tez bysmy chcialy wiedziec o co tak na serio poszlo, nie?????? mylisz ze zupelna cisza nas nie wykancza????? nam tez nalezy sie kilka slow, nawet tych milych:)) :))

Gość sandra 11111
ja mimo wszytko,jestem za kulturalnym zrywaniem:))) ciszy nie toleruje ani chamstwa:)))

Gość zmokły kapiszon
Nie napisałem, ze milczenie jest dobre tylko, że jest lepsze od tekstu jesteś dla mnie za dobry, nie moge z toba być, zostańmy przyjaciółmi. Wiesz ja to pisze z męskiej perspektywy. Kobiety maja inna psychikę i być może dla was takie milczenie jest bardzo raniące. Dla nas jednak gorsze jest takie rozstanie w jedwabnych rękawiczkach. Chętnie wiec poczytam jak według ciebie mężczyźni powinni zrywać.

Gość sandra 11111
wedlug mnie???? jak juz facet chce zerwac, to powinien spokojnie pogadac, powiedziec to co mu sie nie podobalo ,ja bym takiego na pewno na kolanach nie prosila by zostal, ma prawo mu sie cos nie podobac ale ja rowniez mam prawo byc o tym powiadomiona, uwierz mi, milczenie ze strony faceta to wbicie noza pod samo serce. Wole byc milo poinformowana co i jak niz nic nie wiedziec co sie dzieje.

Gość sandra 11111
yem kupe:classic_cool:

Gość zmokły kapiszon
Sandra kiedy sobie przypominam moje rozstanie to 1000 razy bardziej wolałbym żeby mi powiedziała, że zawsze miała mnie gdzieś albo że byłem tylko frajerem na jakiś czas niz takie głodne kawałki jakie mi wciskała. Długo trwało zanim się odkochałem a mogło znacznie krócej gdyby zastosowała chirurgiczne cięcie. Ja uważam, że jak się kogos kocha to nie mozna potem ot tak sobie kulturalnie się rozstać i być przyjaciółmi. To jest jakiś absurd. Dzisiaj jak ja spotykam to udaje, że jej nie znam i to jest mój sukces bo to oznacza że wreszcie się odkochałem i dzisiaj jest już dla mnie nikim ale trwało to prawie 2 lata.

Gość zmokły kapiszon
Chyba faktycznie jesteście z Wenus a my z Marsa :) Mamy kompletnie inna strukturę emocjonalną

olewanie i nie mowienie jest lepsze od kulturalnego rozstania?! aaahahaha, normalnie zamurowales mnie na chwile. twoim zdaniem lepiej nekac sie domyslami i w nieskonczonosc snuc powody mileczenia faceta/kobiety niz bez zbednych oczekiwan i meczarni dowiedziec sie OD RAZU?!

Gość sandra 11111
Ty tez masz racje kapiszonie, zgadzam sie, my kobiety inaczej myslimy niz wy, to tez fakt, ale nadal bede obstawac przy tym, ze wszystko powinno byc wyjasnione do konca. Mnie kiedys facet wlasnie potraktowal milczeniem, bylam zalamana, wszystko sie walilo, tez trwalo ponad rok nim doszlam do siebie. Takze sam widzisz, ze nigdy nie wiadomo jak postapic.

Gość sandra 11111
jak dla mnie , milczenie jest zachowaniem typowego trzorza.

Gość zmokły kapiszon
Na pewno milczenie jest złe i zgadzam się że świadczy o tchórzostwie ale i tak jest lepsze od rozstania kulturalnego przynajmniej tak to widze z pozycji męzczyzny bo kobiety chyba jednak inaczej to widzą i mimo wszystko wolą taka miłą gadkę szmatkę ni z chirurgiczne cięcie. Ale macie rację milczenie jest podłe.

Gość sandra 11111
kapiszonie, milczenie jest bardzo dobre ale po chirurgicznym cieciu albo po milej pogawdece:)) ja to tak przynajmniej widze.

Gość SANDRA111111
mysle, ze teraz nikt sie nie bedzie podszywal:)))

Gość klusek serowy
Kobiety nie sa perfidne tylko pragmatyczne

co to róznica, jaki sie podaje powód? Koniec to koniec, albo się to przyjmuje do wiadomości, albo nie