Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguzia

Dziewczyny z USA

Polecane posty

ja pamietam raz pod namiotem bylam...o matko jakie on mial rece.... jakby mi tylko rece mogl podrzucic

Aero- bo sa takie osoby, ktore dzialaja na nas w ten sposob. Tak samo bylo z tym moim niedoszlym kochankiem, normalnie klilismy sie do siebie jak opetani, bez zadnej kontroli.

swinkowa wejdz na www.drugstore.com i wpisz silky blue w wyszukiwarke :P ja taki sobie zakupilam kiedys w akcie desperacjii :D

swinkowaaa- mam rowniez wspomnienia namiotowe, Nie tylko rece byly boskie :D. Zreszta cudna buzkie mial i to wlasnie jemu oddalam swoj ''wianek''

Homerkowa masz racje dobrze to nazwalas...nad tym nie dalo sie zapanowac...kurcze moglismy nawet biegac nago po trawie trzymajac sie za rece a pozniej goracy sex jakby swiata poza nami nie bylo...ale to chyba zdarza sie w zyciu tylko raz :(

bozeeee wianek swoj to ja oddalam w akcie pijanstwa koledze z podstawowki jak mialam 17 lat...porazka ale nic nie pamietam :D

swinkowaaa- moge polecic. Mam podobny tylko nie ma tej koncowki z przelacznikami. Ale my zboczuchy jestesmy

oj sa faceci, ktorzy dzialaja na nas w sposob :) z moim mezem od 1-szego razu bylo bosko, wiedzielismy to od samego poczatku, ah ta chemia 😘 ale pamietam kiedys x lat temu takiego jednego, ja sie tylko widzielismy to od razu iskrzylo, calowanki, przytulanki, ale nigdy do niczego wiecej nie doszlo. No i pamietam jeszcze takiego I - przystojny niesamowicie, cialo mial super, sex zaj.ebi.sty dziewczyny a jak calowal..

No bo jak szalec to szalec. Sa jeszcze takie z roznymi wypustkami ale to juz hardcore

o matko homerkowa tez stawia na bajer :D kurde to moze i ja zakupie...ale narazie moj skryty gleboko w szufladzie :D nawet nie chce myslec co by sie dzialo jakby moj go odkryl

Swinkowaaa- odczucia wizualne tez maja znaczenie. Po co taki bezowy, nijaki.Lepiej kupic sobie wlasnie fioletowy, moze zolty, rozowy. Albo w paski lub w groszki (produkuja takie?)

no wlasnie na ta chemie nie ma reguly..moj byly maz byl super przystojny ...mial piekne oczy i wogole fajnie zbudowany ale co z tego jak od poczatku jakos w sexie nie za bardzo...ale myslalam ze to sie zmieni bo mial tylko jedna dziewczyne przede mna... a tu po slubie tez nic choc nie powiem staral sie bardzo i robul naprawde cuda niewidy ...teraz w sumie bym wszystko oddala zeby ten co go teraz mam tak sie staral ...ale co z tego jak chemii nie bylo

chyba jutro na zakupy pojade...musze kupic walizki :D dziewczyny tak mysle ze czas na mnie chyba , ciekawe czy on sie seksi z nia :(

jak chcecie zboczuchy to Wam stronke bezwisruswa zapodam z filmami..sprawdzilam...nie zlapalam od pol roku zadnego wirusa :P

i ja chyba ide spac:D jutro zakupy szybkie tez bo jedziemy do north carolina w nocy jutro na weekenda...6 godz w jedna strone

dobra dziewczyny ide pod prysznic i spac, bo padnieta jestem jakos dziwnie :) kolorowych snow