Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguzia

Dziewczyny z USA

Polecane posty

dupencja odpisalam :D a Homerkowa to gdzie lata?? ze tak zacichla :D Dziewczyny jaki tusz do rzes moglybyscie polecic..bo juz chyba wszystko wyprobowalam i jakos niebardzo albo mam juz schize dlugasnych rzes i moze nie produkuja takich jeszcze

aero - ostatnio kupilam tusz w victoria secret, black very sexi, jest super :) polecam, mialam wczesniej diora, e.lauder, ale ten z vic.sec. jest najlepszy jak dla mnie. Jak jeszcze do tego masz zalotke do rzes, to mozesz powalic spojrzeniem :D:D:D

wiem, ze bez papierow to zupelnie inaczej. Ale swinkowa ty chcialas tu zostac wczesniej, jak bylas z tym facetem, i papiery nie sa powodem dla ktorego chcesz wrocic do pl, tylko rozstanie.. chyba, tak?

ja lubie sky hight maybeline i z covergirl niemal wszystkie....fajny jeszcze , az zaskoczona bylam, byl tusz z ulty pogrubiajacy rzesy .... ja mam bardzo dlugie i grube rzesy, wiec mi cokolwiek je "koloruje" pasuje :D

no ja jakis czas temu pokusilam sie na bronzer i cienie do oczu z vs i jestem zadowolona w piatek zakupilam lancoma tusz i niby wydluza bo swoje mam podkrecone na maxa naturalnie ale mam manie posiadania krowich rzes a doklejac nie bede przeciez :P ale moze wyprobuje ten z vs

dupcia - nie papiery nigdy nie mialy tu nic do rzeczy, ale ja tu zawsze sie wahalam czy chce byc, on nie chcial wracac za skarby swiata, wiec bylam tutaj....ale ja potwornie tesknie za rzeszowem i domem i rodzicami....chce skonczyc szkole, robic to co lubie...pewnie myslicie, ze mi sie w glowie poprzewracalo, bo mam fajna prace , siedze przy biurku, u adwokata....ale to mnei tak strasznie meczy!!! ja uwielbiam szpital, sam zapach, biale fartuchy, operacje, wiercenie otworow w czaszce, usuwanie dyskow miedzykregowych, cwiczenia z dziecmi na skolioze, kyfoze, zajecia szkoly rodzenia ...... nie kontrakty kupna i sprzedarzy

ale ja wcale nie uwazam ze ci sie poprzewracalo w glowie, chcesz robic to co lubisz, w miejscu za ktorym tesknisz.. Tylko pytam czy jestes pewna, bo nie bedzie juz powrotu.. tzn. wszystko sie moze zdarzyc, moze uda ci sie tu przyleciec ponownie

a wiecie co??powiem Wam jako ciekawostke ze kiedys zrobilam taki eksperyment z makijazem :) wymalowalam jedno oko na maxa cienie kreski rzesy no jak na sylwestra kurde..a drugie zostawilam takie bez niczego...zero ...nawet kapki tuszu nic...i tak siedze sobie przy stole..moj facet siedzi naprzeciw mnie i nic nie mowi..wiec w koncu pytam sie go czy widzi roznice ?? a on ze nie ..i to serio powaznie mowil...albo kiedys rano lezymy w lozku...a on do mnie z tekstem ze po co ja do spania tak sie zmaowalam???? ahahah on twierdzil ze oko mialam zmalowane jak lalka :P heheh a najlepszy motyw byl wczoraj...pare dni temu wylalam pol butelki wodki ktora lezala w zanmrazalniku i wlalam tam wody :P no i wczoraj moj wyciaga ta butelke i zdiwiony ze zamarzla:D to ja mu spokojnie mowie ze czasami jak malo w butelce to i zamarznie :D wiec on to sobie rozmrozil i zrobil drinka :D ahhaha po godzinie pytam sie czy dobry drink byl :D powiedzial ze taki jak zawsze ...niezle co????

no, w koncu po moich lzach dwutygodniowych mi przeszlo i czas sie bawic :) i chudnac :) kurcze normalnie wchodze w rozmiar 8 ( jak dobrze idzie) i 10 :) :) :)