Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artha

Śmierć rodzica w dzieciństwie

Polecane posty

Gość Artha

Witam, poszukuję pełnoletnich osób, którym do 11-tego roku życia zmarło któreś z rodziców. Robię badanie do pracy magisterskiej i potrzebne są właśnie takie pokrzywdzone przez los osoby. Jest to trudno dostępna grupa badawcza w związku z tym każda jedna osoba, która przeszła w dzieciństwie taką stratę będzie dla mnie nieocenioną pomocą. Badanie jest anonimowe i można przez nie przejść również przez internet. Osoby chętne proszę o kontakt na e-mail: a_kupiec@wp.pl Pozdrawiam wszystkich ciepło Agnieszka

Gość tamarrona_ona
ten sam post pojawil sie juz parokrotnie w przeciagu ostatnich miesiecy. to jakas podszywa.

Gość __zgaszona
naprawdę niepoważna jesteś za przeproszeniem, jestem w szoku, że coś takiego widze

Gość Artha
Witam serdecznie, potwierdzam, że treść tego ogłoszenia pojawiła się już kilkukrotnie parę miesięcy temu, lecz niestety z powodów osobistych moja praca magisterska została zawieszona na jakiś czas, dopiero teraz sprawy się unormowały i wracam do tematu. Dziękuję wszystkim osobom, które wzięły udział w moim badaniu i zapraszam kolejne osoby. Wszystkie osoby dostana informacje zwrotne gdy tylko badanie dobiegnie końca, lecz jeszcze nie zebrałam odpowiedniej ilości przebadanych osób. Pozdrawiam ciepło, Agnieszka

Gość Artha
Dodam jeszcze iż dla każdej osoby która weźmie udział w mym doświadczeniu zostanie przeznaczona nagroda! Wyruchanie analne bądź oralne - pozostawiam wybór Pozdrawiam ciepło, Agnieszka

Gość Artha
JUŻ ŻAŁUJĘ ŻE NIE ZASTRZEGŁAM NICKA! POWYŻSZA WULGARNA WYPOWIEDŹ NIE NALEŻY DO MNIE!!! Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA LUDZI BEZ GRANIC... Pozdrawiam, Agnieszka

Gość kakatia
Nie martw się Artha, na każdym topiku sa durni podszywacze. Smutno jest nie mieć swojej osobowości. Lepiej zalóż stały nick i wjedź jeszcze raz z tematem, może będzie wiarygodniejszy. pozdrówka dla przyszłej pani mgr Straciłam rodzica mając 16 lat, ale moja siostra miała 9.

Gość Artha
Wielkie dzięki!! Widzę, że podszywacze nie tracą czasu, już ktoś zajął mój nick. Pozdrawiam, Agnieszka

Witajcie, za Waszą radą założyłam sobie nowy nick :) Kakatia, również tego doświadczyłam i bardzo Ci współczuję, jeśli chciałabyś o tym porozmawiać zapraszam na mojego maila, natomiast jeśli siostra jest pełnoletnia i zechciałaby wziąć udział w moim badaniu również proszę o informację. Pozdrawiam cieplutko, Agnieszka

Gość pokrzywdzona przez los
mi tatuś zmarł gdy mialam zaledwie 4latka :