Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maya luana

sab simplex

Polecane posty

Gość maya luana

chetnie odstapie dziecku z okolic rybnika sab simplex

Gość maya luana
nikt nie potrzebuje?

Gość ktosikkkk
a coto takiego?

Gość maya luana
dla noworodkow, jak ich brzuszek boli

Gość maya luana
przyjezdzam do polski na swieta i mojemu dziecku juz nie jest potrzebny i chetnie odstapie. rewelacja na kolki

Ja bardzo potrzebuje! A u mnie w miescie nigdzie nie mozna dostac, nasz mały ma 5,5 tyg. i dal nam dzis tak popoalicw nocy... gazy go meczą a wyproznienia dwa razy dziennie lub raz! Szukam tych kropelek w internecie .... prosze o pomoc. Może jakos umowimy sie na wysyłkę?

Gość maya luana
przyjezdzam na kilka dni i chcialabym je oddac osobie naprawde potrzebujacej a nie na sprzedaz i , ktora sobie je osobiscie odbierze

ja mogę sprzedać kosztowały mnie 60 zł i oddam za 30 zużyłam może 10 kropelek +data ważności 2009 rok

Gość maya luana
ja nie chce nikomu nic sprzedawac a tym bardziej kupowac. mam niewykorzystana , nierozpoczeta buteleczke kropli sab simplex i chce je podarowac potrzebujacemu dzidziusiowi. u mnie sprawdzily sie rewelacyjnie, ale moja mala juz ich nie potrzebuje i chce poratowac inne dziecko. tylko prosze o osobisty odbior

Gość maya luana

Gość maya luana
szkoda mi wyrzucic kropelki, bo wiem, ze sa rewelacyjne

bosz to jak cie jakas mama poprosila to przeslij jej i tyle- a ona ci przesle na samą przesyłkę- nie jest to wielki problem iść na pocztę- skoro naprawdę chcesz pomóc

Gość maya luana
moze dla ciebie nie jest problem isc na poczte i wyslac, ale ja przyjezdzam na swieta i nie chce jeszcze stac w kolejkach na poczcie

Gość maya luana

Gość dupa maya luana
to po kij buraczana lasko się oferujesz księżniczka przyjezdza na święta...no nie zesroj się czasem flądro

Gość maya luana
dziekuje ci za bardzo inteligentne uwagi.

Gość maya luana
podtrzymuje temat!!

Kropelki są mi bardzo potrzebne dlatego zamowiłam je przez znajomych. Wyslą mi z Niemiec poczta za popraniem. Pozdrawiam. I popieram wypowiedz, ze skoro chcesz pomóc to wysłanie ich nie powinno byc problemem. Watpie czy akurat jaksas mama z okolic Rybika sie znajdzie. Ale zycze powodzenia! .. i wesolych swiat.

Gość emilple
Witam, mam pytanie, otrzymałam od znajomej sab simplex bo moja 3 tyg. córeczka ma kłopoty z wzdęciami i gazami, stosowałam esputikon, ale średnio pomagał. Te krople które mam-1/3 butelki ona otworzyła we wrześniu ubiegłego roku i stosowała do listopada. Czy jest na kartoniku-bo ja nie mam kartonika, napisane w jakim czasie muszą być zużyte? wiem, że moje mają termin do 09.2009, ale np, mam też lefax i tam jest napisane że od momentu otwarcia 3 m-ce są na zużycie. Boję się, że mogę małej zaszkodzić, więc chcę się upewnić. Drugie pytanie dotyczy czy ktoś wie jakie mogą być skutki uboczne?czy jakieś wymioty, rozwolnienie? z góry dziękuję za odpowiedź! pozdrawiam

Gość kurcze jaka cena
60 PLN ? za sab simplex ? mój szwagier przywozi mi z Niemiec , płaci w aptece 4 EUR. ( czyli ok.15 PLN ).

Niezła kwota za te krople. 60 zł chyba zbaraniałaś. Ja zapłaciłam za nie w Niemczech 4 euro.

Gość magdarus
witam serdecznie, moj maz przywizol dla naszego malucha tony sab simplexu... nie wiem dlaczego ale placil od 7 do 8 euro. jakby ktos chcial moge odsprzedac po kosztach. krople sa wazne w wiekszosci do 2011 roku

Gość Ewelinkaaaa
ja chętnie odkupie w dobrych pieniadzach.

Ja też płaciłam ponad 7 euro (dwukrotnie w dwóch różnych aptekach). nie chce mi się wierzyć że ktoś je dostał ze 4 euro. Chyba, że 5-6 lat temu.60 zł to zdecydowana przesada za butelkę no ale.. każdy chce zarobić. Potrzebujesz - kupisz ;)Polecam ebay.pl tam można dostać już za 40-45 zł