Skocz do zawartoΕ›ci
Szukaj w
  • WiΔ™cej opcji...
ZnajdΕΊ wyniki, ktΓ³re zawierajΔ…...
Szukaj wynikΓ³w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

BUZIAK DLA SETUNI

Polecane posty

dobrze myślisz seti.:D wysiadywałem do 2.00 a pózniej godzinna rozmowa.nie wypadało mi inaczej poniewaz kolega jechał z Nowej Szkocji a wcześniej nigdy się tak nie umawiał. On miał 18.00 a ja 2.00.ale jak taki aparat dostaje sie na urodziny to mogłem raz się poświęcić.jak dzisiaj spojrzałem do instrukcji za głowe się złapałem 250 stron liczy.Ale jest super.zrobiłem 120 zdjęć.po sformatowaniu wysłałem 20 zdjęć to okazał zadowolenie,że tak się interesuję.na alegro patrzyłem tej klasy jest od 450-600zł.Więc prezent niecodzienny dla niego zapewnie pryszcz.

UdostΔ™pnij ten post

UdostΔ™pnij na innych stronach
KKK no i prawidlowo az na rok mozna tak nocke zarwac;) ale pewnie niwyspany jestes?:D podeslalbys i mi pare fot np swojego ogrodu czy dzialki:P a nie jakies tam nieswoj mi podsylasz: i mi tez sie wiosna nie otworzyla:/

UdostΔ™pnij ten post

nie wszystkie się otwierają totez trzeba przyznać.I zachód ma swoje niedoróbki.:O a kiedy ty tą pracę magazynierska napiszesz jak ciągle na cafe.:P potem będzie nawał i coraz cieplej a kasztany niedługo zakwitną.:O

UdostΔ™pnij ten post

Coraz gΕ‚oΕ›niej, coraz dΕΊwiΔ™czniej Ε›wiergot ptakΓ³w budzi wiosnΔ™, wiΔ™c niech razem z tΔ… melodiΔ… myΕ›li bΔ™dΔ… Twe radosne. Ja Ci ΕΌyczΔ™ aby sΕ‚oΕ„ce dni szeptaΕ‚o Ci sΕ‚oneczne, zapewniajΔ…c smaki ΕΌycia w zΕ‚otoustnym swym pakiecie a rozgardiasz zielonoΕ›ci niech Ε‚agodzi kanty myΕ›li, sypiΔ…c bΕ‚ogoΕ›Δ‡ oraz czuΕ‚oΕ›Δ‡ wspomagajΔ…c czas pomyΕ›lny.

UdostΔ™pnij ten post

K leeee to ja myslalam ze Ty ostro pracujesz w tym ogrodzie jak na te pore oku przystalo a Ty sie tam tylko byczysz:P to pzeciez nudy!!!! :D:D

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ vutfdryjjf
21:13 [zgΕ‚oΕ› do usuniΔ™cia] karminadla piΔ™kna ksywka.JuΕΌ siΔ™ zakochaΕ‚am czΕ‚owiek bardzo sie uskarΕΌa przy kazdym bΓ³lu,a tak rzadko sie cieszy gdy go nie czuje :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

UdostΔ™pnij ten post

21:16 [zgΕ‚oΕ› do usuniΔ™cia] vutfdryjjf i teraz masz dylemat.Ot takie parszywe zycie.ale cieszy,ΕΌe obserwujesz mnie.juΕΌ myΕ›laΕ‚em ze na haka siΔ™ nie zΕ‚apiesz:D:D:D:D:):(:P a jednak siΔ™ myliΕ‚em:D:D:D

UdostΔ™pnij ten post

i Karminadla zablokowali:( i kto mnie ucaluje:( :D dla WszystkichπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ oraz Moderatorow by odblokowali Kotlecika πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ karminadla
Juz caΕ‚uje setuniΔ™πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ no wystarczy bo az spΕ‚onΔ…Ε‚em jak uczniak:P

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ karminadla
seti mnie nikt nie zablokowaΕ‚ to skutek nadmiernego spoΕΌywania napojΓ³w nie mineralnych:P

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ czarne z zaΕ›wiatΓ³w
to jedyny topik na kafeterii gdzie siΔ™ ludzie bΕ‚otem nie obrzucajΔ… to smutne przykre ale teΕΌ prawdziwe :O πŸ‘„

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ bΕ‚otem was obrzucam
!!! :classic_cool:

UdostΔ™pnij ten post

W tym topiku panuje miΕ‚oΕ›c do siebie a w szczegΓ³lnoΕ›ci do Setuniiiii.... to taka nasza enklawa , nisza , azyl... tutaj se siedzimy w kupie i calujemy Setunie.

UdostΔ™pnij ten post

πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuniπŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ same caΕ‚uski dla naszej setuni

UdostΔ™pnij ten post

GoΕ›Δ‡ serce serc
❀️

UdostΔ™pnij ten post