Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

BUZIAK DLA SETUNI

Polecane posty

Gość a więc jak w temacie
👄

deszniko co Ty tu jakies testy robisz na tych dywanach

nie powino byc 6 5 4 3 2 1 tylko od 10 do 1

wytrwały jestes pozdrawiam 🖐️

Bywają dni, kiedy idzie gorzej. Bywają dni, kiedy już nie możesz. Bywają dni, kiedy sił brakuje, Bywają dni, kiedy w sercu kłuje. Bywają dni te niebywałe, bywają dni te doskonałe , te, w których uśmiech nie schodzi z twarzy, i te, w których znowu zaczynasz marzyć. I właśnie wtedy marzenia spełnić się mogą. Wystarczy iść optymizmu drogą. Ale i ta droga ma gdzieś swój kres, i później znowu smutno jest. I samo nasuwa się pytanie: \"Jak długo jeszcze tak zostanie? Niedługo- bo i to się gdzieś kończy!\" A trzeba pamiętać, ze uśmiechu i smutku nic nie rozłączy. Więc nawet jeśli smutek Cię opanuje, to tam gdzieś niedaleko uśmiech oczekuje, by zajść w odpowiednim momencie drogę i nadać życiu osłodę.

wytrwały jestes pozdrawiam -------------> tak samo kolorowych i spokojnych:D

Gość Belfasto-rewq
Buziaczki dla setuni w dalszym ciagu; 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Desznik tożeś się domyśloł kurna chata !!! ;-) ps. udawanie pomarańczka poprawia krązenie, tak słyszałem :classic_cool:

Gość Belfasto-rewq
Słuchaj nie będe ci tu prawił morałow jak masz się zachowywac do starszych( to się wynosi z domu) ale wiedz o tym,że zanim przyszedłem do was to wszystkie twoje wypoiedzi były u mnie na poczcie łącznie z nickami. Kazdego z WAS.Ale najbardziej kontrowersyjnym byłeś TY.Jeśli masz problem z umawianiem się z kobietami,współczuję ci ale odreagowywać w ten sposób,to przekracza wszelki rozsadek.To jest moj ostatni przyznaję wtręt.Więcej już nie będe się tobą interesował. A jak deklarujesz wirtualne zakochanie to aby dziewczynę zaproś na kawę i mądrze porozmawiaj.

Gość hop hoppp

W tym roku ani razu jak przebywałem w waszym towarzystwie nie użyłem czerwonego nicka. Ale dwukrotne odejście z powodu Ciebie spowodowało frustrację.Setunię cenie,ża wprowadzenie mnie w arkana netu i przez CIEBIE musialem odejść.Więc twoimi nickami obdzieliłem ok.10 tematów. aby wywołac agresje w adwersarzach.Nie było to nazbyt mądre ale przeważnie zło zwycięża nad bezsilnością.

Gość i hopsasa
:p