Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

BUZIAK DLA SETUNI

Polecane posty

dobrze myślisz seti.:D wysiadywałem do 2.00 a pózniej godzinna rozmowa.nie wypadało mi inaczej poniewaz kolega jechał z Nowej Szkocji a wcześniej nigdy się tak nie umawiał. On miał 18.00 a ja 2.00.ale jak taki aparat dostaje sie na urodziny to mogłem raz się poświęcić.jak dzisiaj spojrzałem do instrukcji za głowe się złapałem 250 stron liczy.Ale jest super.zrobiłem 120 zdjęć.po sformatowaniu wysłałem 20 zdjęć to okazał zadowolenie,że tak się interesuję.na alegro patrzyłem tej klasy jest od 450-600zł.Więc prezent niecodzienny dla niego zapewnie pryszcz.

KKK no i prawidlowo az na rok mozna tak nocke zarwac;) ale pewnie niwyspany jestes?:D podeslalbys i mi pare fot np swojego ogrodu czy dzialki:P a nie jakies tam nieswoj mi podsylasz: i mi tez sie wiosna nie otworzyla:/

nie wszystkie się otwierają totez trzeba przyznać.I zachód ma swoje niedoróbki.:O a kiedy ty tą pracę magazynierska napiszesz jak ciągle na cafe.:P potem będzie nawał i coraz cieplej a kasztany niedługo zakwitną.:O

Coraz głośniej, coraz dźwięczniej świergot ptaków budzi wiosnę, więc niech razem z tą melodią myśli będą Twe radosne. Ja Ci życzę aby słońce dni szeptało Ci słoneczne, zapewniając smaki życia w złotoustnym swym pakiecie a rozgardiasz zieloności niech łagodzi kanty myśli, sypiąc błogość oraz czułość wspomagając czas pomyślny.

K leeee to ja myslalam ze Ty ostro pracujesz w tym ogrodzie jak na te pore oku przystalo a Ty sie tam tylko byczysz:P to pzeciez nudy!!!! :D:D

Gość vutfdryjjf
21:13 [zgłoś do usunięcia] karminadla piękna ksywka.Już się zakochałam człowiek bardzo sie uskarża przy kazdym bólu,a tak rzadko sie cieszy gdy go nie czuje :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

21:16 [zgłoś do usunięcia] vutfdryjjf i teraz masz dylemat.Ot takie parszywe zycie.ale cieszy,że obserwujesz mnie.już myślałem ze na haka się nie złapiesz:D:D:D:D:):(:P a jednak się myliłem:D:D:D

i Karminadla zablokowali:( i kto mnie ucaluje:( :D dla Wszystkich👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 oraz Moderatorow by odblokowali Kotlecika 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość karminadla
Juz całuje setunię👄👄👄👄👄👄👄👄👄 no wystarczy bo az spłonąłem jak uczniak:P

Gość karminadla
seti mnie nikt nie zablokował to skutek nadmiernego spożywania napojów nie mineralnych:P

Gość czarne z zaświatów
to jedyny topik na kafeterii gdzie się ludzie błotem nie obrzucają to smutne przykre ale też prawdziwe :O 👄

Gość błotem was obrzucam
!!! :classic_cool:

W tym topiku panuje miłośc do siebie a w szczególności do Setuniiiii.... to taka nasza enklawa , nisza , azyl... tutaj se siedzimy w kupie i calujemy Setunie.

👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 same całuski dla naszej setuni