Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin2008

Chciałbym miec dziewczyne ale jestem impotentem

Polecane posty

Gość marcin2008

Chciałbym miec dziewczynę, kiedyś żone, zalozyc rodzinę ale niestety jestem impotentem. To znaczy może nie dokładnie impotentem bo mam normalny wzwód ale nie moge odbyc normalnego stosunku z kobietą. Powodem jest chyba to, że onanizuję sie kilka razy dziennie i w sytuacji kiedy byłem kobieta czułem taki luz w pochwie i nawet kiedy byłem podniecony po chwili robil sie flaczek :o Tak wiem zaraz napiszecie żebym się nie onanizowal ale nie potrafie z tym skończyć. Najdłużej wytrzymałem tydzien bez tego ale juz po jednym dniu prawie, ze chodziłem po ścianach. Robie to od 5 roku zycia (to bynajmniej nie żart) i czym dłużej to robie tym więcej tego potrzebuję. Może ktoś mi cos dobrego doradzi. Co robić? Tylko prosze bez głupich żartówq. Nikomu nie życzyłbym być na moim miejscu.

Gość żona bogatego skąpca
a w jakiej to sytuacji byłeś kobietą i jak mocno ten luz czułeś?

Gość połóż chuja na kowadło
i go młotem, będziesz odczuwał przyjemność jak nie trafisz

Gość yytyututuyt
Chłopie, nie jesteś żadnym impotentem. To co opisujesz jest normalne. Jak będziesz z jakąś, to Ci się to unormuje. Twój członek jest przyzwyczajony do innych podniet po prostu. Miałem coś podobnego, ale to wszystko Ci przejdzie i będziesz się kochał ze swoją kobietą raz za razem. Pozdro !

Gość marcin2008
a tobie po jakim czasie sie unormowało? I drugie pytanie czy nadal się onanizujesz bo ja to robie nawet 5, 6 razy dziennie i nie potrafie z tym skończyć.

Gość magdusia87
wiesz co..jak dziewczyna naprawde kocha, to pomoze ci przezwyciezyc ten problem... i tak jak ktos juz wyzej napisal-nie sa to objawy impotencji..chyba naduzyles tego slowa...

Gość yytyututuyt
Cieszę się, że napisałeś o tym na forum bo ja przechodziłem przez to. Przy regularnym spotykaniu się z kobietą i czułych pocałunkach codziennie przejdzie Ci to po tygodniu. przy rzadszym spotykaniu się po 2, 3 tyg. Twój członek po prostu przyzwyczaił się do innych podniet. Radzę Ci żebyś przyszłej partnerce, gdy będziesz w łóżku z nią, to podczas całowania naprowadż jej rękę na swojego członka. Niech się nim zajmie ręką wpierw. Po kilku dniach przestaniesz się sam onanizować, zobaczysz. W każdym razie nie martw się tym. Wszystko się unormuje Ci.

Gość SANDRA111111
znam faceta, zonaty dosc dlugo, codziennie sie onamizuje, z zona sypia bardzo rzadko, a jak juz sypiaja to praktycznie stosunku nie ma/ to moja znajoma/ skarzyla sie ze maz jest impotentem, ze nie ma z niego zadnej pociechy, / no ja bym chyba tez nie miala nic z takiego / :)))

Gość yytyututuyt
No tak........ tylko, że jak facet woli zwalić kapucyna niż dmuchnąć żonę, to z niej raczej pożytku w łóżku też chyba nie ma. Pozdro ! ;)