Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klarowna

Strzela mi cały kręgosłup i kark - czy to bezpieczne?

Polecane posty

Jeśli przynajmniej raz dziennie nie powyginam się i nie strzelę z calusieńkiego kręgosłupa czuje się dziwnie sztywna. Czy nie zrobię sobie tym krzywdy? Przy strzelaniu z karku pomagam sobie rękoma. Cała reszta idzie kiedy tylko się odpowiednio \'wypnę\' :) Proszę o opinię.

Gość 21_lat
ja tez tak mam tylko ze wszedzie ze wszystkiego musze sie wystrzelac, bo jak nie to mnie boli:( strzelam ze stóp, z kolan, z ud, rąk, karku, pleców i łokci. Tak wiec nie jestes sama. słyszałam ze to od reumatyzmu. i to w moim wieku.

Oooo nie nie wierzę, mam dopiero 18 lat... i też strzelają mi wszystkie stawy ale jakoś kręgosłupem jestem najbardziej przejęta :/

Gość 21_lat
mnie najorzej boli kręgoslup jak długo gdzies chodzę albo stoję. az sie z bólu zwijam pózniej

Gość Kasia 20 lat
Witam. Od 2 tygodni mam ograniczone ruchy głową. boli mnie kark i kręgosłup szyjny. Przy skręcaniu głową lub poochylaniu jej czuje jak przeskakuje mi 1 i 2 kręg szyjny ( obrotnik i dźwigacz). to strasznie boli. bylam u lekarza pierwszego kontaktu i przepisał mi tabletki przeciwbólowe oraz przeciwzapalne, ale to nie pomaga. Dalej strzela. czasami mam zawroty głowy i jest mi słabo. Co to może być ? Czy wam też tak strzela ? jak obracacie głową?

Gość Krasowiec
Mnie jedynie strzela w karku.Aby przestał mnie boleć musze obracać głową w bok do przodu oraz dookoła a mam dopiero 16 lat...

Gość gość
mi tez strzela a mam dopiero 14 lat :

Gość gość
tylko miarkuj żeby ewentualnie odłamkami nie pokaleczyć kogoś przy strzelaniu i powinno być git.

Gość Ghoust
Hej Awcia, ja mam to samo i nie wiem od czego chodzę już rok po lekarzach i każdy mnie zbywa, pije różne suple ale to i tak nic nie daje, dajcie znać proszę jak na coś wpadniecie proszę!!! pozdrawiam.

Gość gość
jamam12 i mistrzela a dziadek mi muwwił że to sie pociera kość o kość i to nie bezpieczne

Gość Rit

Hej, rowniez tak maialem ze wszystkimi stawami, jak mi kregoslup sie nie wystrzykal to plecy bolą aż wylem i codziennie wieszalem sie na drążku zeby kregi rozluźnić.

Co mi bardzo pomogło to brałem mumio i chodzilem 1 na 2 po pol roku raz na 3 razy w miesiacu na bioenergioterapie. Radze chodzić tylko do zaufanych bioenergioteraupeutow. Podczas terapi moze strzelac i mozna czuć jak kregi sa "ustawiane" czuć podczas tego rozpalone ognisko w kregoslupie ale po tym ulzy. Polecam