Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

hehehehehe czyzby dziewczyna nie lubiaca kwiatow ??? :P :P :P :P NIE UWIERZE POKI NIE ZOBACZE D :D :D :D

kazda lubi kwiaty ale ja wole cos innego od innego od kwiatow i przezentow cos bardzej trwalego dla mnie i o wiele bardziej znaczacego kwiaty szybko wiedna;)

jak sie o nie dba to mogą nawet do 3 tygodni pozostać świerze ... :) to może jakiś wierszyk Cie zadowoli ? ;)

Gość to ja tez sie doalczam
:D dobry ten pomnik:D sie usmialam:P

nieeeee cos milego--czy pomnik jest mily i przyjemny?? znam sposoby na utzrymanie kwiatow w wazonie wierszyk hmm niee niee chce wierszyka

mile i przyjemne... hmm... jest pare takich rzeczy ;) :P :P ale nie wypada wymieniac :P

jak nie to nie :P ale nie proś później żebym jakiś specjalnie napisał dla Ciebie :P

a to mial byc napisany special for me?? sadziam ze taki z netu;) to dawaj Graf choc wolalam calusa od takich faajncyh chlopakow:classic_cool::);)

Gość to ja tez sie doalczam
no nie badzmy takie latwe:classic_cool: na calusa przyjdzie pora:P

nie znirzam sie poziomem do tej powszechenj tandety z netu :P a nad wierszykiem sie pomyśli i może rano coś już będe miał gotowego ;) prosze ;) < cmok> w policzek i czółko :)

nic ja będe mykał :( miłej i spokojnej nocy życze :) PaPa all :)

no niestety mile panie ja msuze sie pozegnac :(( ale mam nadzieje ze jutro ciag dalszy :D :D moe wczesniej ?? :D Dobranoc :) kolorowych snow Wam wszystkim zycze :)

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeej
:)

Nikogo nie ma bo wszyscy rzucili sie w ogłupiający szał zakupów i sprzątania :/

a ja sie pytam po co to wszystko ?? po co to sprzątanie każdego najmniejszego zakątka mieszkania ? że co, sąświęta to mieszkanie musi błyszczeć, ja jakoś tak nie uważam ...

a jak uwazasz?? sprzatanie na te Święta to takie sprzatanie wiosenne na jedno wychodzi wolisz obchodzic Święta tak hmm zwyczajnie bez tego okresu przygotowan itp.??

każdy przeżywa okres przygotowań na swój sposób. jak dla mnie to całe zamieszanie jest niepotrzebne. jakby tego wszystkiego nie dało sie na spokojnie zorganizować a nie latać jak na szpilkach...

nie mówie żeby nie sprzątać... tylko po co robić to w takim pośpiechu jak można wszystko na spokojnie przygotować ...

dlaczego kobitki zawsze wykręcają się tym słowem gdy wciągnie sie je w ambitniejszą rozmowe :P czyżbyśmy tu byli dzisiaj sami ?

nie uwazam tego za rozmowe jakos specjalnie ambitne ot zwykle utyskiwanie faceta ktory nie lubi sprzatac i lazic na zakupy:) chyba tak- jestesmy sami zle Ci??;):P

każda chwile intymności jest dobra ;) a co do zakupów to sie mylisz :P właśnie że lubie chodzić na zakupy :P a co do sprzątania, to troche mniej , za to niektóre czynności bardzo ;)