Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

Gość aneczka...
no to zapraszam na tą czekoladkę i ptasie mleczko mi juz sie troche przejadło ale jak niw ma nic innego to co tam:):)

nie bierzemy zawsze wszystkiego na poważnie, a tak prawde mowiąc to raczej kobitki bardziej biorą do siebie wszystkie rzeczy które mówi się im ;)

bez przesady z tym znawcą... ale tak to w 99% przypadków bywa ;)

hehehehe zeby tylko czasem to jeszcze bym wytrzymal :P :P :P w sumei to mozna by posrednio zaliczyc jako jeden z powodow rozstania sie z dziewczyna :(

o boshe meteee nie mysl juz o tym a kto zerwal Ty czy Ona?? checsz to Ci urzadze psychoanalize??;)

jasne urzadz mi psycho cos tam :P :P ONA :/ choc... z reszta malowazne ;) czekam na ta analize :P

Gość to ja tez sie doalczam
a co tu taki naastroj kiepsko truskawkowy :classic_cool: ja to nie lubie truskawkowej oj nie:P to chyba jedna z niewielu czekolad jakich nie lubie :P ogolnie owocowych nie lubie,raczej karmelowe,nugatowe i inne takie :P tak samo lody,tez owocowe to moga sobie stac az sie rozplyna;)

ja nie lubie lodow truskawkowych bo sa za chemiczne :P :P przemawiaja do mnie tylko smietankowe i czekoladowe :P

lody sa the best kazdy smak metee moge Ci ja urzadzic ale musialabym z an c wiecej szczegolow i moze to bolec apoza tym wiem juz dlaczego masz taki stosunek do kobiet

a bo wogóle dzisiaj ten dzień jakiś takiś dziwny jest :( a psycho-coś tam może zostaw na jakąś dogodniejszą porę ;)

a co do lodów to najlepsze są śmietankowe (waniliowe) i czekoladowe :D ale owocowe też są fajnuchne ;)

Gość jestem........
co do smakow te co wymieniacie no ujda jeszcze choc zalezy jakie :P

Gość to ja tez sie doalczam
to oczyiscie ja :P

hehehe moze bolec ;) jestem znieczulony dzis z lekka wiec jesli cos to pytaj... zrobiliscie mi spama na te lody :/ ... po cartdore bym skoczyl ale daleko do sklepu o tej porze :P

lody czekoladowo-śmietankowe, do tego czekolada truskawkowa i ptasie mleczko ;) mniami ... :)

jak narazie musi wystarczyć < kfiatek > , a czy będzie coś więcej to sie pomyśli z mettem ;)