Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

zazwyczaj jak matka chce sobie kupić jakieś buty, to przeważnie ja jakieś se kupie bo mi w oko wpadną, a potem jej też doradze... i najczęściej kupuje to co ja jej wypatrze :)

Gość aneczka...
hej nie jestemza brdzo w temacie ale tez lubie buty kupowac i ogólnie ciuszki:) ale tego mojego doła dzisiejszego to nic nie wyleczy

Gość aneczka...
a iele rzeczy sie mi dzis nie powiodło po prostu dowiedzialam sie rzeczy o ktorych wolałabym nie wiedziec

Gość aneczka...
lece juz kochani spac!! sorki,ze was opuszczam ale chce zeby juz ten koszmarny dzien sie skonczył wiec wybaczci mi prosze:):)

sory za spam ale mi sie troche hmm.. spsulo cos :P :P heh ja tez wolal bym nie wiedziec o kilku rzeczach ale czy to jest a taki straszy powod do zalamywania sie??

dobranoc :) P.S. formalnie dzien skonczy sie za jakies 6 minut wiec wcale nie musisz isc spac :P

coś widze że ten kończący sie dzień był jakiś dołujący... :/ mnie naszczęście jakoś to nie dopadło... chociaż po tym wieczornym ekscesie troche mnie chyciło :(

poprostu, że tak powiem kolejny raz dałem dupy :/ ale co tam... trza podnieść głowe i walczyć dalej ;)

no to ja sie będe brał do spania powoli ;) może do jutra bo nie wiem czy sie pojawie ale w sobote napewno wpadne ;) Miłej i spokojnej nocy wszystkim życze :) PaPa

Bym zapomniał: WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT !!! :* PaPa

W dniu Wielkanocy życzę Wam mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej nocy. 👄🌼🌼🌼

Oj nieładnie tak flirtować za plecami innych :P

Gość aneczka...
ej kochani a co tu dzis tak skromniutko??

Gość aneczka...
za 30 minut sobota:):) trwamy juz w temacie tydzien:) mam nadzieje ze nie bede w domu siedziec:):) jak tydzien temu:)

wymiotło wszystkich :( sosnowiczanka wyjechała na święta... ja z meteem włóczymi sie po wirtualnym świecie... a reszta kobitek sie potraciła Już tylko troche ponad 20 minut i sobote ;)

no to mamy sobote? jakieś plany na dzisiaj? ;)