Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

taak tez sie z tym zgadzam :) ooooooooooooooo niedowiary lubisz ZAKUPY?? hmm ciekawe ciekawe a jakie czynnosci lubisz??

hehe, jakoś wszystkich tym zaskakuje ;) a lubie okna myć :D

a ja lubie se postać w otwartym okienku pare metrów nad ziemią ;)

Gość aneczka...
hej co słychac?? ja juz jestem

hej :) jakoś ten dzień szybko przeleciał... i tak właśnie przedświąteczne przygotowania zabierają wolny czas ;) a cio tam u ciebie? ;)

Gość aneczka...
Ja mam dzis taki zły dzien ze mi słów brak

Gość aneczka...
szkoda gadac po prostu juz nawet myslec nie chce o tym dniu

no to naprawde musiało być źle... tylko moge współczuć ;) może to poprawi humor: < 3 kwiatki > ;)

nie wszystkich ale większość :/ Ludzie co sie z wami dzieje ?!

przez chwile nawaliła , co nie zmienia faktu że tu i tak nikogo poza nami nie ma :(

kafe coś dzisiaj często nawala :( co nie zmienia faktu, że i tak jest nas tu jak na lekarstwo :(

no jzu tak nie narzekajcie ze sami jestescie :P :P nie fochuj sie :P :P a co do tematu to tak ... 1) oczywiscie ze nie lubie sprzatac :P :P co nie znaczy ze tego nei robie :P 2) oczywiscie ze lubie chodzic na zakupy (pod warunkiem ze za nie nie place :P ), ale zakupy to cos zupelnie innego dla kobiety i dla faceta... dla mnie to jest pojscie do sklepu po KONKRETNE rzeczy i zalatwienie tego w najkrotszym czasie jak tylko mozna a nie blakanie sie po sklepie i marudzenie typu \"a moze to, a moze tamto\" \"a zobacz jakie fajne\" itp. :P :P

Gość ja jestem jeszcze
:classic_cool:

a kaj to wyjeżdżasz ? ;) nie ma od czego odpoczywać ;) a nawet będzie brakować :)

ja tez czasem chodze po konkrety wyjatek stanowia ciuchy buty wtedy trza zobaczyc wszystkie oferty i wybrac najlepsza:D

wyjezdzam dalekooo kolo Krakowa akurat brakowac gdyby brakowalo to bys tak nie narzekal ze sam tutaj byles ze mna :P nie uciekam siedze jescze

ooo wlasnie ja po pierwszych 5km chodzenia z byla dziewczyna po ciuchy buty itp. mialem juz dosc :P :P to rzeczywiscie mozna powiedziec w tym wypadku ze Wy (kobiety) wszystkie jestescie podobne do siebie akurat w tym :P nie zebym nie lubil ale czasem to chcialo by sie powiedziec "ile mozna :/?"

wcale nie narzekam ;) naprawde będzie brakowało :( a co do zakupów, to najczęściej jak ide sam to wchodze to sklepu, biore co trza i jaknajszybicje wychodze... ale jak ide sie powłuczyć , nawet bez celu to jak wpadnie mi coś w oko, to praktycznie bez względu na cene odrazu to kupuje (przeważnie jakieś fajne buty) ;)