Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamusiaKamilka

Rodzice chcą zniszczyć moją miłość

Polecane posty

Gość MamusiaKamilka

Witam was. Mam problem, i niewiem juz co mam robić. Jestem młodą 19 letnią mamą 5miesiecznego Kamilka. Wszystko miedzy mna a moim chlopakiem uklada sie wspaniale. Bardzo się kochamy, zamierzamy sie pobrać. Moi rodzice pozwolili nam razem zamieszkac u mnie w domu, razem z nimi. Lecz od pewnego czasu, mama każe się wyprowadzac mojeu chłopkowi, bo twierdzi że nie mamy ślubu, i że nie bedziemy ze sobą mieszkać. Innym argumentem jest to ze nie jest zameldownay i ze niemoze dalej mieszkac u nas. Co ja mam robic, juz mam dosc sluchania tego ze ma sie wyprowadzic! piszcie..

a nie macie mozliwości przeprowadzenia się gdzie indziej? może do niego, albo wynająć jakieś mieszkanko...

Gość MamusiaKamilka
Gdyby to było takie proste... wynajac mieszkanie. Caly czas szukamy, ale jak narazie to nic ... :( A jak juz znajdziemy to za 1000 zl plus oplaty ... A to za duzo:( A u swoich przyszlych tesciow tez nie ma szans zamieszkac, sa oni szanowana rodzina, i jakby ktos sie dowiedzial ze mieszkamy w ich domu, mimo ze niemamy slubu, zniszczylo by to ich reputacje;/ Wszystko bylo dobrze, lecz nagle moim rodzicom zaczelo przeszkadzac to iz niemamy slubu, mimo ze wczesniej im nie sprawialo to klopotu. Powiedziano nam ze mamy mieszkac oddzielnie, ja u swoich rodzicow a moj chlopak u swoich. Do momentu slubu. Ale my niechcemy sie rozstawac, a moj D. tez niechce sie rozstawac z swoim synkiem ...

no to planujcie już ten ślub :) może jeszcze w tym roku wam się uda go wziąć. może jak rodzice zobaczą że macie już takie plany i zaczęliście je realizować to zmienią zdanie. zapewne siedzisz teraz w domu z maluchem więc miałabyś cza aby zając się cała organizacją :) życzę powodzenia :)