Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inż. budownictwa

Skok w bok faceta

Polecane posty

Jeszcze jedno - a co miała Ci powiedzieć przed ślubem ze nie lubi :) Kota w worku żeś przyjął to teraz go hoduj jaki jest :D Tak na serio - seks to ugruntowanie zwiazku. I tak ją zdradzisz i tak - kwestia czasu - czym szybciej tym lepiej dla ciebie...

Gość inż. budownictwa
Też żona - a jesteś teraz pewna że twój mąż jest zadowolony??? Moę i kochacie się lepiej, ale musi cię zawsze namawiać - to jest coś czego nieznoszę. Jak ludzie się kochają, to się pożają, i zarówno jedno jak i drugie powinno prowokować do sexu, a nie tylko ciągle ja. jak ja mam się wówczas czuć?

autorze tak jak mówiłem spradza jak bardzo może Cię wytresować żebyś skamlał o dvpę ,a i tak dostaniesz tylko w nagrodę za dobre sprawowanie:O Ale jeśliś asceta to sobie na to pozwalaj:O

Gość ja też tak miałam jak twoja
żona, też przez pierwsze kilka lat nie miałam zbytnio ochoty, a teraz nie mogę bez tego wytrzymać dwóch dni, nie wiem może dopiero teraz dojrzałam do seksu, może każdy inaczej do tego dorasta,. Faceta nie zmieniłam więc nie o to chodzi, teraz mam 28 lat.

Gość inż. budownictwa
Widzicie, może dla Was wakt ślubu kościelnego nie jest tak istotny, ale dla mnnie jest - w końcu przysięgałem jej wierność!!! I co mam teraz Kurwa zrobić. Spalać się chwalebnie na stosie poświęcenia. A jestem młody, chcę się cieszyć kobiecym ciałem, delikatnosci itp. i jak tu dallej żyć!!

Gość inż. budownictwa
Żona kończy teraz 27 - to chyba powinna już znać swoje ciał - czyż nie tak.

Gość też żona*
Masz rację. Mąż mówił mi nie raz, że czuje się poniżony gdy mu odmawiam. Może trudno w to uwierzyć, ale teraz nie namawia mnie do niczego. Tego poprostu trzeba się nauczyć. Człowiek się nie rodzi z chęciami. Mamy za sobą kilkunastoletni staż małżeński, kochamy się czasami po kilka dni z rzędu a czasami mamy przerwę 2-tygodniową. Teraz sex bardziej mi się podoba niż kiedyś. Dawniej miałam poczucie winy, że nie spełniam oczekiwań męża. Przeszło mi to już. I jeśli ma to jakieś znaczenie, to ja byłam Jego pierwszą dziewczyną, a On moim pierwszym i jedynym mężczyzną.

tak idź do kościoła i daj na mszę w intencji rozbudzenia seksualnego właśnej żony :O ło matulu :O

Gość inż. budownictwa
Mądry Głupiec - wiesz, powiem ci że wyglądem żona moja jest naprawdę atrakcyjna, i dlatego tym bardziej zamiast szukać od razu kochanki, chciałem najpiew coś wniej zmienić, ale za cholerę nie da się.

Gość inż. budownictwa
też żona - ale widzisz ja mam już prawie 30 lat, no i ile mam czekać, aż będę niezdatny, a wtedy moja luba bardzo się rozbudzi i będzie zadawalać się jakimiś młodymi guwniarzami. A ja teraz mam być wierny!!! Wkurwaia mnie to na samą myś!!!

Gość też żona*
Swego czasu mój mąż dosypywał mi jakiegoś specyfiku do jedzenia (chyba w sex shopie kupił). Ponoć dał mi potrójną dawkę i potem bał się, że wykorkuję. Przyznał mi się po czasie do tego (jak nie było żadnych efektów), a ja myślałam, że Go zabiję! Teraz gdy to wspominamy, to mamy niezły ubaw :D

Gość inż. budownictwa
Mądry Głupiec - jakieś 2 lata i 9 miesięcy. A to fakt, uroda a sex nie wiele mają do siebie, a przed ślubem, jednak zwracałem na to uwagę - błędnie.

Po pierwsze - podziwiam cierpliwośc, bo ja już dawno bym miał inna i nie czułbym winy nawet - przecież to ona do tego doprowadza. Po drugie - ile sobie jeszcze dajesz czasu?? - do pierwszej okazji cos mi się wydaje :)

Gość inż. budownictwa
Też żona - no bez przesady, przecież nie bęę jej karmił jakimiś specyfikami. Z reszt a może to nie fer, ale czasami to myślę o mojej żonie naprawdę że jest głupia skoro sama nie chce odkry ć przed sobą rozkoszy jakie mogłoby dać jej ciało. Zaczynąm ją napradę czasami postrzegać jak jakąś osobę ograniczoną.

Gość też żona*
Porozmawiaj z nią. Powiedz jej o swoich potrzebach, pragnieniach, o tym co jest dla Ciebie ważne. Może coś się musi zdarzyć, żeby się odblokowała. Nie wiem co mam Ci poradzić. Jedno wiem - skok w bok to nie jest rozwiązanie :O

Gość bazylia86
Współczuje autorowi. Dopasowanie w łózku jest bardzo ważne.Jak to kiedyś ktoś mądrze powiedział "relacje w łóżku w dużej mierze odzwierciedlają relacje w związku".U mnie to się zgadza w 100%.Mam to szczęście że z moim mężczyznom pod tym względem się idealnie dobraliśmy(czasem nawet troszke narzeka ze o niczym innym niz o seksie nie mysle;)).Kochamy się przynajmniej raz dziennei i nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej.Taka bliskość jest wyrazem uczuć,dletego nie rozumiem niektórych kobiet,ktore seks uważają za jakąś kare. do inz.budownictwa---> moze takie podejście do seksu Twoja żona wyniosła z domu,może uważa to za coś złego? A jak wam się układa "poza łóżkiem"?

Gość inż. budownictwa
Mądry Głupiec - co do tego czasu - to nie wiem, pewnie jeśli kiedyś może się to zdarzy - na pewno będzie podyktowane jej zachowaniem - choć nie uznaję zdrad. Najpierw wolę odejść!

E no nie odchodź..... zasugeruj jej może że...... nie wiem - a moze daj jej powód do zazdrości i się przełamie... tylko.... zmusi się pewnie do tego jeśli taka jest :/ To bez sensu. Nic nie zdzialasz moim zdaniem. Trafiłeś na to co niestety się zdarza - albo kłoda albo nawet nie kłoda tylko zero seksu. A właśnie - jak już dojdzie do tego to seks jest ok ??

Gość inż. budownictwa
bazylia - to że wynosła to z domy - tego akurat jestem pewny na 100%. Widzisz poaz tym mogło by być dobrze, ale tajk jak piszesz brak sexu odbija się na innych rzeczach też. Jak ja bym chaiłą mieć żonę z takim potrzebami ja ty - teraz to o niczym innym wprost nie marzę. A jak czytam, takie wypowiedzi to tak się wkurwiam na nią, że o zeni lem się z taka idiotką, wielką panią magister pedagogiki, i innym gfakultecie - i na ironie, przecież miał od cholery godzin z psychologi a nic nie rozumie.

Gość moniiia
ponoć nie ma kobiet oziębłych - są tylko nierozbudzone .... (tak mi jakoś przyszło to do głowy) :classic_cool:

Gość inż. budownictwa
Mądry Głupi - jeśli jest sex to często brakuje mu jednak z jej strony jakiegoś większego zangażowania się. Wuygląda to tak - "no już weź sobie mnie i się wyładuj". Prawie zawsze mam jakiś niedosyt, a wynika przede wszystkim, że to ja namawiam lub prowokuje. A chciałbym choć raz poczuć, że jest odwrotnie. W końcu to jest małżeństwo, a nie transakcja jak u prostytutki!!!

Ja pierdziele....... chłopie - marnujesz się przy niej...... daj sobie spokój z wiernością której tak na prawdę nie ma, bo czy wiernością jest zycie bez seksu?? Wiernosć to jedna partnerka seksualna dla mnie. Nie ma innej wierności i innej zdrady...

Gość inż. budownictwa
moniiia - gdyby to była prawda, już od teraz mimo wszystko mógłbym się czuć jednym z tych szczęśliwych ludzi na świecie.

Gość inż. budownictwa
Mądry Głupiec - masz pewnie rację - też zaczynam dochodzic do tego wniosku. Szkoda tylko, że nie szukałem pod tym kątem kobiety od początku, a takie niedopasowanie sexualne uważałem za najmniej prawdopodobne!!!

Gość moniiia
i może takie głupie pytanie teraz: jak ma dni płodne, to zachowuje się inaczej ?

Gość do autora topiku aa
ja bylam kiedys z facetem bardzo fajnym lecz... on zawsze chcial przechodzic do bzykanka, tak poprostu, 0 pieszczot, tylko pocalunki w usta! chcial sobie tylko postukac -caly sex dla niego;) moze nie lubil pieszczot? moze go nie pociagalam? niewazne... ale jako ze same pocalunki w usta mi nie wystarczyly rozeszlismy sie i nikt chyba nie ma do nikogo pretensji, ze ja nie mialam pieszczot.. a on sexu... (iodwrotnie) :)

Właśnei dostałem SMSa - "czy powtórzymy wczorajszy wieczór"..... :) :) :) Nie wyobrazam sobie Twojego zycia inzynierze ..... Nawet trudno Ci doradzić cokolwiek bo to jest chyba sytuacja bez wyjścia. ona musi zrozumieć że Ty się męczysz i tyle. Ale cholera czy to problem już choćby zmusić sie więcej niż raz w miesiącu.... Inna beczka - nie ma ona kogos??