Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

załamka, praca licencjacka z pedagogiki

Polecane posty

Gość ja_fantazja
Ja tam się wcale dziewczynie nie dziwie ;p Sama studiuje pedagogikę i mam do napisania ten drugi rozdział i też nie mam do tego głowy bo nikt tak naprawdę nam tego nie wyjaśnił nie mamy jeszcze wybranych tematów jedynie na pierwszym spotkaniu powiedziano mam ze mamy miesiąc na oddanie metodologii.. więc uwierzcie nie zawsze jest to takie łatwe do napisania jak się niektórym tutaj wydaje...

Gość olelel
a to kiedy ty masz obrone???

Gość ja_fantazja
za rok.

cześć jak ktos wysłał ci ten II rozdziała z metodologi to tęż sama bym na niego zerkła mam na zaliczenie napisać opis instytucji tylko sama częsc metodologiczna i nie wiem czy dobrze si e do tego zabrałąm jak coś to mi wyslij na emaila z góry dziekuje

Gość Annusienka
Hej, Ja też zabieram się za drugi rozdział, ale nie wiem za bardzo jak ma wyglądać.Dlatego mam prośbę , jakby ktoś mógłby mi przesłać na maila przykładową pracę byłabym bardzo wdzięczna . mail : Annusienka@interia.pl

Gość ancur
Ja też jestem teraz na etapie pisania pracy licencjackiej i nie moge sobie poradzic jak napisać rozdział metodologiczny....

Mam chba gdzieś jeszcze rozdział metodologiczny przepisany żywcem z książek z przypisami więc mogę podełsać jak jeszcze znajdę. Może posłużyć za wzór, po prostu trzeba będzie go przepisać własnymi słowami

Gość roztrzepotana
dziewczyny a czy ktoras z was przeprowadzała badania strategią jakościową ??

Gość roztrzepotana
a robiłaś moze przy opracowaniu wyników mapy kontekstowe i sieci powiązań ? bo ja robiłam wywiad w Zakladzie Karnym i kuźwa nie wiem jak mam to opracować :o a moja promotorka powiedziala tylko "wypozycz sobie ksiazke silvermana" :o a ja nigdzie jej wypozyczyc nie moge, a na kupno nie mam kasy :(

Gość roztrzepotana
mała czarna, błagam :P czy moglabys mi wyslać na maila rozdzial analizy wynikow badań ?

Nie, jedyne co miałam oprócz tekstu to tabelki. Ja badałam właściwie tylko jedno zjawisko i jego powiązania ujęłam tez w formie tekstu zarówno w analizie jak w teoretycznym. A miałam tez o zakładach karnych :D Życzę powodzenia

Chyba mogłabym wysłać ale jutro bo muszę wobec tego usunąć nazwę miejscowości itp bo pisałam o pewnej instytucj i:P Ale nie wiem czy to Ci cos pomoże, bo to taka opisówka jest.

Gość roztrzepotana
szkoda :( a czy wyslalabys mi ten ostatni rozdzial ? przynajmniej bym zobaczyla jak mam to mniej wiecej zrobic bo na necie nic nie moge znalezc, nawet nie mam do kogo sie udac by mi pomogł....

Gość roztrzepotana
uraczyłabys mnie niesamowicie :classic_cool: przynajmniej bym sobie zerkła jak to ma wygladac, a to moj mail pralina23@tlen.pl

Gość roztrzepotana
z góry bardzo bardzo serdecznie dziękuje :) 🌻

Gość ancur
mała czarna88 czy mogłabyś mi przesląć rozdział metodologiczny? zobaczylabym jak ma on być napisany bo mam go napisac do końca sierpnia a jeszcze nic nie mam ;/

Gość ancur
To jest mój e-mail : ancur896@o2.pl wielkie dzieki :)

Gość prace licencjakcie
Zapraszam serdecznie, wszystkich tych, którzy mają problem z napisaniem pracy licencjackiej. Za bardzo niewielkie pieniądze, w szybkim czasie napiszę pracę licencjacką, tak abyś obronił(a) ją na 5. Napisz do mnie, to do niczego nie zobowiązuje a gwarantuję, że się dogadamy. pra_dyplomowe@interia.pl

Gość ZaskoczMNIEona
witam was drogie panie i panny:) ja również studiuję pedagogike resocjalizacyjną:P wybrałam temat związany z alkoholizmem kobiet. może podeślecie jakies tytuły ksiązek o alkoholiźmie kobiet :) pijawa4@vp.pl z mią chęcia popisze z osoba która ma juz za soba licencjata :) bardzo sie stresuje :) buziak

Gość PRACE DYPLOMOWE
Witam serdecznie wszystkich tych, którzy z różnych przyczyn nie mogą sami podjąć się napisania pracy licencjackiej. Posiadam bardzo bogate doświadczenie, oraz wiele szczerych chęci aby pomóc Państwu napisać a następnie obronić pracę na 5. Wszystkich zainteresowanych zapraszam: pisanie.pra@gmail.pl

Gość prace dyplomowe
Witam serdecznie wszystkich tych, którzy z różnych przyczyn nie mogą sami podjąć się napisania pracy licencjackiej. Posiadam bardzo bogate doświadczenie, oraz wiele szczerych chęci aby pomóc Państwu napisać a następnie obronić pracę na 5. Wszystkich zainteresowanych zapraszam: pisanie.pra@gmail.com

Gość kulecka19@o2.pl
Witam ! mam prośbę do życzliwych osóbek. piszę prace licencjacką na temat rozwoju dzieci z wioski sos w przedszkolu. Jeśli ktoś posiada swoją prace na podobny temat lub pisał prace o zadaniach i celach przedszkoli bardzo ale to bardzo proszę o przesłanie na maila kulecka19@o2.pl . Utknęłam w rozdziale i nie wiem jak to napisać . Ps: moze ktoś zna literaturę po 1990 r p przedszkolach lub wioskach dziecięcych ?? narazie znalazłam kilka artykułów w bibliotece ale nie wiem jakich książek szukać! Dziekuję z góry !

Gość pepek
witajcie potrzebuje pomocy do pracy licen temat rysunek dziecka jesli ktos moze

Witam!mój temat w skrócie:Dojrzałość szkolna.Znajdzie sie ktos kto poda jakies wskazówki,może literaturę... pozdrawiam ;)

Gość magister
pomagam dokończyć, poprawić, napisac prace dyplomowa z pedagogiki, resocjalizacji, wiele osob konsultowało ze mna koncepcje pracy napisz pradyp1@wp.pl