Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

załamka, praca licencjacka z pedagogiki

Polecane posty

żeby nie umieć napisać pracy licencjackiej to trzeba być serio łosiem poza tym jesteś naprawdę na tyle tępa by myśleć, że byle jaki drugi rozdział z jakiejkolwiek pracy będzie pasował do Twojej?? jak Ty w ogóle dotrwałaś do 3go roku?? pewnie studiujesz na prywatnej uczelni

Witam, posiadam kilka gotowych prac z różnych dziedzin (prawo pracy, prawo cywilne, administracja, samorzad, resocjalizacja nieletnich i inne) cena do uzgodnienia, szczegóły - napisz: astanislawska@onet.eu

Gość ona 222
pomocy piszę prace licencjacka na temat" Adaptacja dzieci do przedszkola"

Gość klaudiakkk
witam, piszę pracę na temat nadużywania leków bez recepty przez młodzież i mam problem. jakie podrozdziały? jak zacząć? jakie książki? z góry dziękuję za pomoc.

Gość Marta009
Cześc piszę pracę na temat " Dzieci Białegostoku" - wybrane aspekty działaloności wychowawczej - dzieci białegostoku to stowarzyszenie kibiców praca jest z pedagogiki resocjalizacyjnej i ma byc monografią ale wogle nie wiem jak się do tego zabrać :( Pomocy

Gość kika18tw
Cześć:) Mam napisać początek rozdziału z metodologii i nie wiem kompletnie jak się za to zabrać. proszę o pomoc.

Gość Marta009
agnes1984 No juz mam. LA e jakbyś np znała jakieś książki które mogły by mi pomóc w moim temacie to byłoby super dokładny temat podany jest wyżej. ;)

Gość tanio i solidnie
hey, pomoge w napisaniu prac lic., mgr., zal., z pedagogiki, socjologii, pracy socjalnej, psychologii, metodologii, j.polskiego, historii, wypracowania, referaty, itd. GG 7933944

POMOGĘ PRZY PISANIU PRACY LICENCJACKIEJ, MAGISTERSKIEJ. DUŻE DOŚWIADCZENIE, KONTAKT: BIUTA123@ONET.PL

POMOGĘ PRZY PISANIU PRACY LICENCJACKIEJ, MAGISTERSKIEJ. DUŻE DOŚWIADCZENIE, KONTAKT: BIUTA123@ONET.PL

pomogę napisać pracę licencjacką, magisterską, doświadczenie, kontakt: biuta123@onet.pl

Gość zbyszek2021
Witam, Oferuję pomoc w pisaniu wszelkiego rodzaju tekstów naukowych. Każdy z nich traktowany jest przeze mnie indywidualnie i z najwyższą starannością w oparciu o literaturę warszawskich uczelni wyższych. Zapraszam do kontaktu na adres zbyszek2021@gmail.com

Gość netka1236
Witam. Absolwentka pedagogiki, doradztwa zawodowego i pedagogiki pracy, obecnie studentka Uniwersytetu Warszawskiego pomoże napisać pracę licencjacką/ magisterską. Posiadam duże doświadczenie. Piszę sama, bez kopiowania! Mam dostęp do wielu bibliotek w Warszawie i nie tylko. Staram się napisać dość szybko i solidnie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: mami2712@wp.pl

Sprzedam prace mogące posłużyć jako wzór do napisania Twojej pracy. Prace już obronione. 1. Obraz współczesnego menagera w hotelarstwie, 2. Rola planu marketingowego w zarządzaniu hotelami spa & wellness, 3. Rola turystyki w promocji Polski na arenie międzynarodowej. Posiadam również szereg materiałów, rozdziałów z zakresu turystyki, hotelarstwa, odnowy biologicznej i pokrewnych. Napisz do mnie! Być może będę mogła Ci pomóc. Mail: fanaberia33@wp.pl

Gość lsjfdv
Autorko, jesteś jedna z tych osób, które W OGÓLE nie zasługują na to, żeby studiować ;/ każdy człowiek wykształcony umie napisać prace. ty nie zasługujesz na wykształcenie wyższe, zrezygnuj ze studow, bo przyniesiesz tylko siarę swojej uczelni, jak ktoś sie dowie, ze tam studiowałaś

Gość TEKSTOsteron
Witajcie! Jeśli macie problem z napisaniem lub nie macie czasu, aby się tym zająć, my zrobimy to za Was! Jesteśmy profesjonalną firmą z kadrą dziennikarzy-sprzedawców, którzy kompleksowo zajmą się napisaniem opracowania. Już w 7 dni możesz mieć swoje opracowanie! Nie czekaj! Tylko w sierpniu promocja! A jeśli lubisz się targować, możliwe inne rabaty! Pozdrawiam i czekam na kontakt, Joanna biuro@tekstosteron.pl tel. 515030518

Gość zbyszek2021@gmail.com
Jestem absolwentem UW, obecnie doktorantem. Zapraszam wszystkie osoby potrzebujące pomocy w pisaniu prac naukowych. Pomogłem bardzo wielu osobom, które następnie obroniły się na oceny bardzo dobre. Ty też obronisz swoją pracę na 5. Oferuję skuteczną oraz szybką pomoc. Zapraszam do kontaktu: zbyszek2021@gmail.com

Gość Calper90
Hej, a powiedzcie mi pisał ktoś z Was prace magisterską na temat dzieci zdolnych w szkole? Bo na chwilę obecna wybrałam obszar, a nie wiem jeszcze jaki problem do tego tematu obrać. Jeśli któraś z Was pisała albo coś na ten temat wie to proszę o pomoc ;)

Gość zbyszek2021@gmail.com
Mam doświadczenie w tej dziedzinie. Mogę podpowiedzieć np. zagadnienie roli nauczyciela w pracy z uczniem zdolnym. Mam jeszcze kilka pomysłów, zapraszam do kontaktu na mój adres: zbyszek2021@gmail.com

Gość enilno1
Do sprzedania mam prace magisterska i prace licencjackie z pedagogiki i psychologii. Prace pisane samodzielnie, przez promotorow ocenione na 5.0! Nigdy wczesniej nigdzie nie udostepniane. Więcej szczegółów na maila: enilno1@wp.pl

Takie mamy później Panie pedagog i nauczycielki. Inteligencja Polski właśnie dlatego ten kraj upada !!!

Gość gość
rozpocznij od przedstawienia przedmiotu i celu badań Nieodzownym elementem badania naukowego jest określenie przedmiotu i celu badań. Jak pisze A. W. Maszke: „używając zwrotu „przedmiot badań” mamy na uwadze obiekty i rzeczy w sensie dosłownym, jak i zjawiska czy zdarzenia, jakim one podlegają i w odniesieniu do których chcemy prowadzić badania” .

Gość smerfna lalka
Witam, poszukuje literatury do pracy licencjaskiej pt "Problem agresji wśród młodzieży w gimnazjum". Jeśli ktoś taką dysponuję bądź chciałby polecić mi jakś książkę bardzo proszę o pomoc. I z góry dziękuje

Gość gość
autorko! jestes na tyle pusta ui tępa,ze nie potrafisz sama pracy napisac?? to po chu j ci byly studia.... szkoda mi takich debili, tylko miejsca na studiach zajmuja

Gość gość
Czy jest tu ktoś jeszcze kto oferuje pomoc w pisaniu prac? widze, że watek jest dość stary, a ja mam wciąż na głowie rozdział metodologiczny.

Gość gość
Witam, chętnie pomogę w napisaniu pracy zaliczeniowej, licencjackiej, magisterskiej, dyplomowej z dziedziny pedagogicznej. Kontakt ze mną: motylekplock@o2.pl