Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

załamka, praca licencjacka z pedagogiki

Polecane posty

Gość i masz babo placek
albo w szkole

Gość haniabaniaaaaa
na jakiej jesteś specjalizacji?

pedagogika wczesnoszkolna i przedszkola.. potrafie napisac swoja prace i mam juz polowe napisana chcialam tylko zobaczyc jak wygala ten drugi rozdzial i co w nim dokladnie ma byc bo na mojego promotora jak juz napisalam liczyc nie moge, zla mi ludzi ktorzy siedza na forum i obrazaja innych.. to jest prostackie

Gość też studentka pedagogiki
najlepiej to skopiować czyjąś część i podłożyć za swoją :classic_cool: zresztą każdy promotor ma inne wymagania

Gość zozo
a jak wygląda drugi rozdział? każda praca jest inna to i każdy drugi rozdział jest inny.....co tu porównywaC...albo ja nie rozumiem albo autorka naprawde nietentego albo zestresowana

Gość nietentego wierz mi

Gość astusia
proszę również o pomoc, nie wiem jak się zabrac do 2 rozdziału pracy licencjackiej, proszę o jakiś wzór, pomoc żebym mogła zorientować się jak to ma wyglądac. Błagam pomocy...

Gość astusia
Może Caroljana mogła by wesprzeć dobrą radą? tez studentka pedagogiki ale z dziećmi nie będę mić nic wspólnego

Nie przejmuj się tymi opiniami. Każdy wie, jak wygląda "pisanie" pracy...W mojej tak naprawdę mój, to był właśnie rozdział gdzie opracowywałam materiał badawczy, bo przygotowywałam ankiety i uczniowie je później wypełniali, z różnym skutkiem:-)Ale to było najciekawsze i najbardziej zainteresowało promotora i pozostałych członków komisji przy obronie. Reszta pracy, czyli jakieś 60 stron, to była obudowa teoretyczna, czyli streszczanie mądrych książek i cudzych teorii...Każdy wie, że na pedagogice najważniejsza jest dydaktyka, bo wiedzę trzeba jeszcze sobie uporządkować i utrwalić w trakcie pierwszych lat pracy. A potem, trzeba ją jeszcze systematycznie poszerzać:-)Cały urok pracy w szkole:-)

Gość katarzynagf
szukam osoby która pomoże mi napisać prace licencjacką z pedagogiki. (Oczywiście odpłatnie). kogoś z Warszawy. GG - 2432046 PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

Gość całkowicie czarny kot
amnestie maturalne, okrojone programy nauczania, odpłatne szkoły wyższe a potem... taka byle durnota ma nauczac... obrzydzenie mnie bierze na tepote i lenistwo przyszlych magistrow

Gość katarzynagf
nie zdałam matury dzięki \giertychowi tylko dzięki swojej wiedzy jaką zdobyłam przez te wszystkie lata. A szukam pomocy przy pisaniu pracy licencjackiej, nie osoby która to napisze. Chcę żeby tylko ktoś mnie nakierunkował co robić jak się to robi a resztę to sama zrobię. Szukam pomocy a nie gotowca!

Gość elpida21
cze wszystkim na forum. Ja tez mam do was prosbe i po cichu licze na waszą pomoc choc nie spodziewam sie jej od razu.Otóż ja tez pisz teraz prace licencjacką i mam 1 rozdział-teorie. Zaczełam pisac rozdział 2 prawie go mam,ale troche gubie się w zdefiniowaniu wszsytkich tych hipotez, problemów, a braki moje wynikają z tego iz nie miałam zbyt ddobrego prowadzacego z tych zajec a wiec duzo sie nie nauczałam. Chodzi mi tylko o to żebyscie mi podpowiedzeilie ile problemów piszzecie oraz hipotez i jesli ktos jest tak bardzo empatycznyy to jesli moze przeslac rozdział 2 to byłoby swietnie. Nie chodzi o to ze zerzne to ale chciałąm sie na podstawie tego odwzorowac dzieki wielkie wszystkim ktorzy zechca mi pomoc i sie podzielic. dzieki bracia i siostry. a temat mojej pracy to pisze o preferencjach wolnoczasowych młodzeizy gimnazjalnej

Gość To przykre
To przykre, że macie być nauczycielami i nie potraficie napisać pracy licencjackiej. W liceum uczono was różnych form wypowiedzi pisemnej i uczono też posługiwanie się planem. Tak więc jeśli chcecie napisać te pracę, to trzeba zacząć od sporządzenia planu pracy, w miarę szczegółowego i wtedy rozdziały pojawią się same. Szukanie przykładowych "drugich"rozdziałów to jakaś totalna bzdura, przecież każda praca jest inna i każdy choćby 2, 3 czy jakikolwiek inny rozdział będzie traktował o czym innym. Ruszcie więc głowami i weźcie się do solidnej roboty. W przeciwnym wypadku trzeba będzie sparafrazować znane chińskie przekleństwo i powiedzieć " obyście cudzych dzieci nie musieli uczyć".

Gość venuss111
Witam.Mam prośbę-pisze pracę licencjacką na temat "Adaptacja dzieci 3 letnich do przedszkola" gdby ktoś miał jakiekolwiek materiały to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc,zbieram wszystko też o wychowaniu przedszkolnym na rozwój dziecka

Gość odp.
W internecie znalazłam 6 tematów, które cię interesują, poza tym masz na pewno podaną literaturę, więc idź do biblioteki, tam znajdziesz sporo

Gość 2 rozdział...badawczy
mam prośbę tylko dla tych którzy chcą pomóc....chciała bym zobaczyć jak wygląda wasz 2 rozdział bo napisałam go już ale chce zobaczyć czy mniej więcej sens i jest taki sam. bardzo proszę

Gość Basiek 6
cześć jeśli ktoś miałby jakieś materiały na temat zabaw ryzykownych młodziezy np parkour czy wyścigi samochodowe itp jeśli ktoś mógłby pomoc

Gość antenqa studentka
Witam wszystkich, Trafilam tu przez zupelny przypadek i tak mnie zaciekawila Wasza rozmowa na temat plagiatow i innych rzeczy, ze nie moglam oderwac sie od tej lektury!!! :) Z jednej strony rozumiem tych ktorzy tak bardzo oburzaja sie w kwesti sciagania i pisania pracy za kogos, ale z drugiej zas... Spojrzcie na to z perspektywy osoby, ktora nigdy nie byla dobra w pisaniu referatow, wypracowan itp! To wcale nie jest takie latwe, a niestety praca magisterska czy licencjacka to nie dla kazdego bulka z maslem. Jestem osoba, ktora raczej nie ma problemu z napisaniem czegos, ale nie wiem jak poradze sobie z praca licencjacka, ktora pisze w przyszlum roku! nie kazdy ma talent do pisania 100 stronowych prac, wiec kazdy z nas powinien to uszanowac! Przeciez to, ze ktos prosi o pomoc (w tym przypadku Caroljana) nie znaczy, ze ma ona zamiar splagiatowac Wasza prace! Ludzie wrzuccie na luz! Pozdrowienia.

Gość pozacyc morzna nie kosztuja
ja teraz w czerwcu bronie prace licencjacka z pedagogiki, super temat sobie ulozylam, zrobilam ciekawe badania, czekam teraz na koncowe sprawdzenie u promotorki i zgode na druk

Gość antenqa
Nie pier*** farmazonow! Myslal by kto licencjat z pedagogika to jak napisanie listy zakupow! Jak jestes taki madry frajerze to sam napisz ta liste zakupow!!! I powiedz mi jak mozna obnizac wartosc pracy w zaleznosci od tego z jakiej dziedziny ona jest?!? To co oznacza ze jestes lepszy bo piszesz z robotyki? Wez sie zastanow co piszesz bo skoro taka miara wszystkich mierzysz to w twoim swiecie nikt nie dorasta ci do piet!!! POWTARZAM W TWOIM SWIECIE!!! Bo w naszym jestes zwyklym arogantem!

Gość xeope
interesująca lekturka w chwili oderwania się od pisania licencjatu.... :D:D:D hahah dobre po co w ogóle ta cała akcja z bluzganiem, wypominaniem i filozoficznym myśleniem w stylu " ja jestem mądry bo już mam napisaną dyplomówkę a Ty jesteś głupi bo się męczysz..." :O Napisałeś swoją prace, nie chcesz nikomu pomóc to zajmij się czymś bardziej pożytecznym niż dowartościowywanie własnej osoby poprzez durne teksty... Może czas na pisanie pracy zwiększającej ilość tytułów przed nazwiskiem?? Poza tym nikt nie poruszył faktu, że czasem zdarzają się sytuacje kiedy ktoś naprawdę jak zwykły człowiek potrzebuje ludzkiej pomocy, że może ktoś ma na głowie cały dom, głodne dzieci i męża, upierdliwą teściową, prace... Nie zawsze jest czas na zajmowanie się pisaniem pracy a potem przychodzi czas, że trzeba się sprężyć, ale czy to coś złego...?? Czy nie można czasem pomóc komuś kto tego potrzebuje BEZINTERESOWNIE... :)))

Gość antenqa
Jak najbardziej zgadzam sie z powyzsza opinia. pozdrawiam xeope

Gość patrinka
ręce opadają jak czytam te komentarze, ale nie ma się co dziwić, w tym kraju ludzie tylko potrafią narzekać, wykorzystywać innych, a żeby pomóc bezinteresownie to gdzie tam, lepiej kogoś obrazić, a co ciekawsze osoby które używają takich słów jak "DEBILE", "TĘPAKI" itp. uważają się za wielce wykształconych, też mi pan albo pani mgr która potrafi tylko obrażać, to że macie tytuł nie znaczy że jesteście wykształceni, człowiek wykształcony powinien zachowywać się z kulturą, a nie jak niewychowany gówniarz. Niestety ale kiedyś mgr to był człowiek który potrafił błysnąć wiedzą i inteligencją, a teraz słyszymy co chwilę "kur..", "poje..ło Cię" z ust tychże super wykształconych ludzi, którzy chwalą się jak to sobie poradzili SAMI z pracą, żałosne to jest.

Gość tusiaaaaaaaaa
moim zdaniem lepiej byc nie douczonym czy jak sie co niektórzy wyrażali debilami niz byc kims takim jak ta osoba ktora najbardziej najerzdzała na ta biedna dziewczyne! a przypuszczam ze ten kto tak bluzdził to jest takim samym debilem. zero kultury osobistej zero jakich kolwiek zahamowan! czysta porażka! osobiscie wole zyc w świecie gdzie wszyscy sa nie douczeni niz obracac sie w towarzystwie takich osob jak ci krzykacze!!!!!!

Gość ręce opadywują
Jednego nie zrozumiem - dlaczego nie pójdziesz do uczelnianej biblioteki i nie obejrzysz rozdziałów drugich zebranych tam SETEK prac, jakie napisali inni studenci? Bo tak się składa, że na uczelni zawsze egzemplarz zostaje. :O

Gość wooooolke
sprzedam prace licencjacką z pedagogiki/ socjologia . praca empiryczna nie obroniona. tak więc nie ma obawy o plagiat. duck2000@wp.pl

Gość muriellamag
marketing ,bankowośc ,finanse ... 1.KSZTAŁTOWANIE WIZERUNKU BANKU NA PRZYKŁADZIE BANKU... 2.ROLA BADAŃ MARKETINGOWYCH W PROCESIE WPROWADZANIA NOWYCH PRODUKTÓW NA PRZYKŁADZIE BANKU... 3.BADANIE ZDOLNOŚCI KREDYTOWEJ - NA PRZYKŁADZIE FIRMY... 4.NIEKONWENCJONALNE FORMY FINANSOWANIA PRZEDSIĘBIORSTW 5.Sytuacja konkurencyjna banków na rynku detalicznych usług bankowych 6.DZIAŁNOŚĆ KREDYTOWA NA PRZYKŁADZIE BANKU PEDAGOGIKA : 7.WPŁYW ZABURZEŃ WYSTĘPUJĄCYCH W RODZINIE NA POZIOM INTERNALIZACJI NORM SPOŁECZNYCH U MŁODZIEŻY 8.DZIECKO-RODZINA Z PROBLEMEM ALKOHOLOWYM i inne.... muriellamag@wp.pl PREZENTACJE TEMATY : 1.BANKOWOŚĆ ELEKTRONICZNA 2.FUNDUSZE INWESTYCYJNE 3.MECHANIZM TRANSMISJI IMPULSU MONETARNEGO DO REALNEJ GOSPODARKI 4.Systemy AI (Artificial Intelligence) w bankowości tanio i solidnie przygotowane prace i prezentacje