Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

załamka, praca licencjacka z pedagogiki

Polecane posty

Gość magister
ankaa napisz do mnie

Gość taffi
witam! piszę prace licencjacką na temat wpływu filmów animowanych na dzieci przedszkolne. czy ktoś ma wiedz o dostępnej literaturze na ten temat? będę bardzo wdzięczna za pomoc

Gość magister
napisz do mnie pradyp1@wp.pl

Gość taffi
nie wiem czemu ale wiadomość nie może być wysłana nie wiem czemu może dasz jakieś propozycje na forum?

Gość studentka rewalidacji
Witam, jestem studentką III roku pedagogiki rewalidacyjnej w trybie zaocznym. Mam do napisania pracę licencjacką na temat " Asertywność dzieci o zróżnicowanym poziomie intelektualnym". Spotkanie z promotorem mieliśmy tylko 2 razy... raz podał tematy, na drugim dostałam narzędzie, i tyle... kompletnie nie wiem od czego zacząć. Mój promotor pracuje na uczelni w innym mieście, u nas jest bardzo rzadko, ciężko się z nim skontaktować... ehhh wiem, mogłam wybrać innego promotora... Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc/ wskazówki, od czego zacząć i w ogóle, bo jak narazie to jestem zielona...

Gość studentka rewalidacji
Witam, jestem studentką III roku pedagogiki rewalidacyjnej w trybie zaocznym. Mam do napisania pracę licencjacką na temat " Asertywność dzieci o zróżnicowanym poziomie intelektualnym". Spotkanie z promotorem mieliśmy tylko 2 razy... raz podał tematy, na drugim dostałam narzędzie, i tyle... kompletnie nie wiem od czego zacząć. Mój promotor pracuje na uczelni w innym mieście, u nas jest bardzo rzadko, ciężko się z nim skontaktować... ehhh wiem, mogłam wybrać innego promotora... Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc/ wskazówki, od czego zacząć i w ogóle, bo jak narazie to jestem zielona...

musisz poczytać troche o tym.. poszukac ksiazek o takiej tematyce, opracować plan.. a najlepiej napisz pradyp1@wp.pl to popiszemy o Twoim kłopocie z praca i cos może sie wymysli :)

Proszę o pomoc!!!! Jestem studentką III roku zaocznej pedagogiki i mam do napisania pracę skala i rozmiar używania przez młodzież substancji psychoaktywnych. Masakra co chwila zmieniam spis treści i nie wiem jak to ugryźć proszę o pomoc !!!!!

Gość kadet
Pomogę w pisaniu pracy licencjackiej (przede wszystkim z pedagogiki) kontakt: greencreme@interia.pl

Witam chętnie pomogę w pisaniu prac zaliczeniowych, maturalnych,licencjackich itd. Pracę piszę już od dłuższego czasu posiadam odpowiednie wykształcenie. Niska cena solidna praca . Zapraszam do współpracy

Gość dgdfgdfgf
podał tematy?dał narzędzia? promotor??? wiecie co.. ja studiowałam resocjalizację i szanuję ludzi, którzy ze mną studiowali ale zaczynam wierzyć, że na pedagogice studiują debile ja sama myslałam nad tematem, sama szukałam odpowiednich narzędzi, sama wszystko pisałam, zrobiłam badania na 200 osobach trzema różnymi kwestionariuszami, później wszystkie dane zestawiałam ze sobą, porównywałam a tutaj ktoś se pisze ot tak i na kafe oczekuje pomocy, gotowca, ściągi masakra :/

Gość qqrydzka
Hej. czy pisał ktoś prace metodą monograficzną?

Gość heheheh
Jakie maxie tematy>

Gość qqrydzka
musze opisac dzialalnosc pewnej instytucji. wiec w gre w chodzi metoda monografii ped. czyli musze opisac wszytsko od początku tej dzialalnosci po dzis dzien? czy wystarczyloby w pierwszym rodziale rys historyczny, a w trzecim np. lokalizacje, cele i zadania tej instytucji, rola i struktura?

tak, trzeba napisac historie,-oczywiscie bez przesady, jak sie liczba pracowników zmieniała, czy tez zarząd (kto po kim) funkcje zadania

Gość qqrydzka
dzięki :) moge sie odezwać jeszcze gdybym czegoś nie wiedziała? teraz musze lecieć do pracy :(

Gość prace pisemne
Oferuję pomoc w napisaniu wszelkiego rodzaju prac pisemnych, takich jak : - praca licencjacka - praca magisterska - praca dyplomowa - wszelkiego rodzaju wypracowania (eseje, referaty) Niedrogo, profesjonalnie, uczciwie. prace.pisemne@poczta.fm

Gość marchro
Ofiaruje pomoc w napisaniu prac zaliczeniowe licencjackie semestralne szeroki zakres tematyczne, szczególnie pedagogika profesjonalnie i tanio kontakt gg 6103159, mali: olimp16@wp.pl

Gość mimiko2323
www.jakubmiklasz.blogspot.com polecam

Witam, chętnie pomogę przy pisaniu pracy z pedagogiki. Skończyłam studia w tym kierunku i mam już spore doświadczenie w pisaniu takich prac. Kontakt: biuta123@onet.pl