Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierkaaa

POSZUKIWANA MASECZKA SILNIE NAWILŻAJĄCA!!! DLA 30LATKI!

Polecane posty

Gość bierkaaa

kobietki mam bardzo przesuszoną skórę, dlatego chcę kupić jakąś maseczkę silnie nawilżającą, ale jaką??

Polecam PERFECTA, maseczka aloesowa, nawilżająca. Bardzo fajna. A pod oczki - płatki kolagenowe. Byle nie za często, bo silnie działają.

Gość bierkaaa
zaraz poczytam opinie o tych maseczkach, a jakiej firmy polecasz płatki kolagenowe??

Jeszcze nie używałam. Moja przyszła szwagierka mi doradziła, bo trochę mi się bruzdy porobiły. Z tego, co czytałam, to płatki Sorai są takie dla kobiet po 30-stce. Perfecta też wypuściła płatki, ale dla kobiet po 35-roku życia. A jeśli szukasz dobrze nawilżającego kremu, to polecam L\'Oreal happy derm, taki pomarańczowy krem. Ładnie pachnie, dobrze nawilża i skóra wydaje się taka odprężona i świeża. :)

Gość bierkaaa
a może jakiś krem silnie nawilżający też możecie polecić???

Gość bierkaaa
dość dobrą mają opinię te płatki, choć jest to droga sprawa, ale czego nie robi się żeby być piękną:) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1333 co do kremu, ktory mi polecasz, miałam go dobrze nawilżał ale byłam po nim czerwona jak burak;( jakiś składnik chyba mnie uczulał, niestety.