Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Drogie mamy, po jaka cholere

Polecane posty

No ja właśnie też mam ciemne - nie licząc siwych :-D, których coraz więcej :-D Oj chyba się skuszę jutro. :-) Do tej pory to ja raczej ostrożna z farbami jestem - jakaś czekolada, ciemny brąz, ale ta czerwień kusi, kusi :-)

wiesz na ciemnych o tyle jest dobrze że zawsze wyjdzie kolor nieco przygaszony choćbys farbowała kolorem marchewkowym to ci poprostu wtedy kasztan wyjdzie co do siwych wlosów tez pewnie troszke mam- wole się specjalnie nie przyglądac ;)

Chyba spróbuję - pochwalę się jak wyszło - w razie wpadki - zawsze mi do twarzy w czapkach było :-D

ja tylko raz się wyłożyłam jak miałam jakieś tam nascie lat- wyszła mi taka czerwień że oczy bolały- ale wtedy modne były chustki na głowę ;) zresztą ja lubie experymentować - nie moja wina że lubię siebie zawsze- jakakolwiek wyjdę czy nie;)

;) ooo szpiegujesz mnie jak nic:D to pewnie za tą wpadke z em:P

;) ech troll chyba spać poszedł - a tak wesoło było;) też ide zaraz jak nic ;)

Gość co za agresja
I mamy wklejające i niewklejające ładny poziom mają... jeszcze ta zaczepka na pożegnanie ech

Gość SZANELKA26
Jak ktoś wkleja zdjecie dziecka to niech da jeszcze swoje. Fajnie by było zobaczyc Was mamuśki

co za agresja- no wybacz ale na inne pożegnanie żaden troll sobie nie zasluguje

Gość co za agresja
Weź daj spokój dziewczyno chcesz się żreć przez następne 5 stron? Fajna rozrywka a akurat z trollem forumowym to te kobiety nie miały nic wspólnego miały inne zdanie niż Ty. Tyle.

Gość SZANELKA26
Dawac fotki matki polki

Gość SZANELKA26
Napewno sie wstydzicie wygladu

tak oczywiście:O a łyzka na to niemozliwe- albo czytać nie umiesz - albo nie chcesz - zreszta to co myslisz to twoja sprawa

Gość SZANELKA26
Widziałam foteczki. Typowe polskie zapracowane matki. Ale musze przyznac ze dzieciaczki macie super

Gość SZANELKA26
Widziałam foteczki. Typowe polskie zapracowane matki. Ale musze przyznac ze dzieciaczki macie super

http://www.slubannyikrzysztofa.dl.pl/ http://www.podrozannyikrzysztofa.dl.pl/ a to a propos czy daje tylko zdjecia dziecka do netu :P i sie nie wstydze, aczkolwiek chwalic sie specjalnie nie ma czym, ale jak pytacie :P:P prosze bardzo.. w ogladaniu nie widze nic zlego, w slowach krytyki rowniez, ale bezczelne obrazanie jest chamskie i tyle, ja popieram ike i mantodea, i nie bede sie powtarzac co sadze o zdjeciach i o wrednych pomaranczach, ktore nic do tematu nie wniosly, poza ocena cudzych pogladow i wygladow, tak nie lubicie zdjec umieszczac, za to jak widac lubicie je ogladac, moze po prostu wlasnych zdjec nie lubicie :P

szanelka- a czego ty sie spodziewałaś? że wszystkie jesteśmy tu jak z wybiegu - super modelki ? normalny czlowiek zdaje sobie sprawę ze swoich wad i że odbiega od zdjęć z okładek - i jakoś szczerze powiedziawszy nie dąży do "doskonałości" bo lubi siebie takim jaki jest- dlatego nie boi się krytyki- bo każdy pewnie ma sobie coś tam do zarzucenia. puste idiotki pewnie przejmuja się i niespecjalnie dobranym kolorem szminki albo że są o jeden centymetr za grube;) w życiu nie pokazały by swojej fotki- bo to przecież wstyd;) ja lubie siebie, swojego męża i dzieci - i żadna pomarańcza nie jest w stanie wpędzić mnie w kompleksie bo wyolbrzymi jakiś tam mój defekt urody- przykro mi nie dąże do bycia "barbie" i dążyć nie zamierzam ;)

myslę że niektóre panny mylą pokazywanie neutralne swoich rodzin od fotka.pl;)