Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Rekrutacja w firmie doradztwa finansowego - woj. Śląskie - zapraszam!

Polecane posty

Gość dżonson
z drugiej strony - żadna porządna firma nie szuka pracowników na forach dla kobiet, bo nie mają problemów z pracownikami :) a jak już to stać ich na ogłoszenie w jakimś płatnym portalu :)

Gość do KDL
Dzięki za info - trzeba być ostrożnym i ostrzegać ludzi przed takimi firmami :) Ja juz po tym co czytałem nie zaryzykuję. Pozdrawiam M

ja nie placiłam żadnych 300 zł za szkolenie, co za brednie. I co za stwierdzenie - naciągnąć Klienta ?! Jak z takim nastawieniem podchodzicie do mojej oferty no to może faktycznie dajcie sobie spokój.

znam sie na tym "duzy odsiew hahaha szukacie leszczy ktorzy założa działalnosc i sami beda sie borykac ze wszystkim, porzadna firma zatrunia na umowe o prace ewentualnie zlecenie a nie odrazu działalnosc" widocznie się nie znasz, bowiem moja forma zatrudnienia jest umową-zlecenie

Na pierwszym wykładzie opowiadają,ze dobre szkolenia drogo kosztują. Pan Dyrektor płacił nawet 3000,00 zł - a potem mówią ,że na następne spotkanie trzeba przynieść pieniądze. Tak było w marcu 2008

Gość super biznesik
hehehehheh złodzieje :D

w pewnym sensie - niewątpliwie tak, bowiem szukam pracowników jak najlepszych i jak nabardziej kompetentnych. Aczkolwiek to nie ja jestem decydentem jeśli chodzi o wynik rekrutacji konkretnej osoby; choć wiem, że kadra rekrutująca kieruje się identycznym celem.

Nie będę mieć. Mądry Głupcze - ewidentnie do czegoś zmierzasz. Wiem, że to na forum (szczególnie tym) może się wydawać dziwne, ale naprawdę mam dobre intencje, i naprawdę moja firma nie jest oparta na jakichś dziwnych przekrętach; jesteśmy normalną instytucją doradztwa finansowego posiadającą licencję z KNF-u, mającą uznanie na rynku finansowym i wśród Klientów. Nie działamy na zasadzie \"wciśnij coś\", tylko \"przygotuj porządną koncepcję Klientowi\" w myśl zasady, że reprezentujemy ich interes a nie instytucji, których produkty wydały się nam ciekawe i korzystne. I w myśl zasady, że doradcę można sądzić, jeżeli Klient taką potrzebę uzna!

może dlatego, że czuję potrzebę, aby mieć udział w rozwoju firmy ...

no niestety, to, co wyznajesz, się w finansach i ekonomii nazywa sprzecznością celów i jest czymś w zupełności normalnym. Moje i IDF-u nie są sprzeczne, ale nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna.

Ogłaszam, a póki co rekrutuje ktoś inny. Pewnie zrodzi się następne pytanie, co znaczy, że póki co - otóż oznacza to, że za kika miesięcy dostanę awans na stanowisko kierownika i będę mogła rekrutować (przez pierwszy etap rekrutacji) ludzi do mojego zespołu.