Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodowa ksiezniczka

Czy jest Wam zimno podczas diety?

Polecane posty

Gość lodowa ksiezniczka

bo ja zamarzam:(

Gość lodowa ksiezniczka
ja jem niewiele, fakt, ale po prostu zamarzam w ciepłym domu... to mnie przeraza:/

Mam dokładnie to samo :( każdemu ciepło a ja zamarzam.. a palce to strasznie mam zmarznięte.. zaraz idę pod kołdrę :(

to jest normalne, ja czekam na sloneczko zeby moc sie wygrzewac, wtedy bedzie nam cieplutko:)

Gość lodowa ksiezniczka
a jaka masz diete? Bardzo rygorystyczna?

Gość lodowa ksiezniczka
acha, a który masz dzien diety? schudlas juz cus?

500-600 kcal???? oj krzywde sobie zrobisz.... Ja sie odchudzam na 1000 kcal i tż mi wiecznie zimno, wszedzie nie wazne jak ciepło jestem ubrana

sęk w tym,że mimo iż jem tak mało to w ogole nie odczuwam głodu jestem najedzona a czasem wręcz się zmuszam do zjedzenia czegoś.. nie chcę zrobić sobie krzywdy itp .. ale nie chcę też się rozpychać jak wcześniej :( nie chodzę głodna itp ..

To normalne, że jak chudniemy to jest nam zimno!! Tak więc nie przejmuj się tym lodowa ksiezniczko tylko cieplej ubieraj

Gość mi tez
dajcie spokoj ja tak zamarzam fakt malo jem ale normalnie sina sie z zimna robie gdzie w domu wszyscy normalnie im cieplo najlepiej zawsze isc pod goracy prysznic to rozgrzewa...jeszcze cwiczenia i rowerek rozgrzewaja no albo szybko pod kolderke:) np. ciepla herbata mnie nie rozgrzewa moze dlatego wlasnie ze kcal nic nie ma....ale juz cieple kakao taaak:D

Gość sandi1234
to że jest wam zimno to oznaka ze zwalnie wasza przemiana materii .... a co za tym idzie to wolniej chudniecie . Dieta 500 kcal to najgorsze co moze być ja raz w życiu wytrzymalam tydzien na 1000 kcal i nigdy juz nie popełnie tego bledu.